Latvijā piektdien satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki 13

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.novembris 2023 9:20

Latvijā piektdien satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Madonas novadā, Praulienas pagastā uz vietējās nozīmes autoceļa pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas kāds vīrietis ar traktoru iebrauca grāvī, un traktors apgāzās.

Negadījumā traktora vadītājs gājis bojā un par notikušo policija sākusi kriminālprocesu.

Savukārt Rīgā, uz Salu tila nobrauktuves kāds automašīnas "Opel" vadītājs iebrauca šķērslī. Satiksmes negadījumā gājis bojā automašīnas vadītājs. Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu.

Varakļānu novadā piektdien nobraucot no ceļa autobusam cietusi viena pasažiere. Negadījums noticis Murmastienes pagastā. Autobusā bez vadītāja atradās septiņi pasažieri.

No plkst.6 rītā līdz plkst.18 valstī kopumā reģistrēti 123 ceļu satiksmes negadījumi bez cietušām personām un 10 negadījumi ar cietušām personā un divi negadījumi ar bojā gājušajiem.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 25.novembris 2023 13:36
2 3 Atbildēt

Vajag rakstīt kā bija - IELIDOJA šķērslī! Vai savādāk, gribēja appist visus 1 joslas braucējus un ielīst priekšā.

Vai kā otrs variants, ar formālu medicīnas uzziņu, jau miris ielidoja šķērslī.

p.s. Ja kas, tur ir videonovērošana. Var elementāri izrēķināt ātrumu.

Tu 25.novembris 2023 16:31
2 1 Atbildēt

Tu esi baigais kroplis, droši vien tāpat kā tā kuce no kuras izkriti. 😀

Lielīties ar to, ka kādu nepalaidi ir loti veselīgi pārējiem, vismaz redz ar kādu neaptēsteni darīšana.

Tu 100% es viens no tiem kropļiem kurš paātrinās, ja tevi apdzen, samazina sistanci ar priekšā esošo auto kad kāds apdzenot vēlas tur pārkārtoties utt., respektīvi salaga parastais.

650 25.novembris 2023 12:27
1 1 Atbildēt

(c)Rīgā, uz Salu tila nobrauktuves kāds automašīnas "Opel" vadītājs iebrauca šķērslī. Satiksmes negadījumā gājis bojā automašīnas vadītājs. Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu....

Būtu jāpajautā jautāJums.Kā tad tā.Kā varēja "uz Salu tilta nobrauktuves" pagadīties (sagadīties) kāds tāds ŠĶĒRSLIS, kurā iebraucot, Vadītājam bij jāiet bojā.

Vai to tur Salu tilta nobrauktuvi šitā te (komplektā ar visu to ŠĶĒRSLI) izprojektēja kādi tādi tā dēvētie Projektētāji.Kurš bij TAS, kas apstiprināja šitādu te Projektu.Vai tas viss bij Zinātniski un/vai Medicīniski (Psihiatriski) pārbaudīts.

Vai tik (gadījumā) arī jau IEPRIEKŠ (mums,Lohiem) nav sagadījušies kādi tādi (šādi) gadījumi, ar idejiski līdzīgu (tamlīdzīgu) ŠĶĒRŠĻU iesaisti. UN (vispār, patiesībā/īstenībā) KAS TAS TĀDS BIJ PAR ŠĶĒRSLI (citiem vārdiem sakot,kā tas zinātniski saucās).Vai kriminālā procesa ietvaros tiks izskatīta šī te ŠĶĒRŠĻA tapšanas Vēsture.Jā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Saeima palielina sodus par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem 23

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā, ar kuriem tiek palielināti sodi par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā. Lasīt vairāk

 

No 10 līdz 80 procentiem 10 minūtēs: Polestar testē super ātru uzlādi 13

Inženieriem izdevies atrast risinājumu īpaši ātram uzlādes procesam, kas ievērojami samazinās laiku, kas šobrīd jāpatērē gaidot kamēr uzlādēsies jūsu elektroautomobiļa akumulators tālākajam ceļam. Lasīt vairāk

 

Gaisa pilis vai reāls plāns? - EM izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam Latvijas IKP palielināt līdz 83 miljardiem eiro 9

Ekonomikas ministrija (EM) ir izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam panākt, lai Latvijas IKP sasniegtu 83 miljardus eiro, teikts Ekonomikas ministrijas (EM) izstrādātajā informatīvajā ziņojumā par Latvijas ekonomikas attīstību, ko otrdien konceptuāli skata valdībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti