Latvijā piektdien satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki 13

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.novembris 2023 9:20

Latvijā piektdien satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Madonas novadā, Praulienas pagastā uz vietējās nozīmes autoceļa pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas kāds vīrietis ar traktoru iebrauca grāvī, un traktors apgāzās.

Negadījumā traktora vadītājs gājis bojā un par notikušo policija sākusi kriminālprocesu.

Savukārt Rīgā, uz Salu tila nobrauktuves kāds automašīnas "Opel" vadītājs iebrauca šķērslī. Satiksmes negadījumā gājis bojā automašīnas vadītājs. Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu.

Varakļānu novadā piektdien nobraucot no ceļa autobusam cietusi viena pasažiere. Negadījums noticis Murmastienes pagastā. Autobusā bez vadītāja atradās septiņi pasažieri.

No plkst.6 rītā līdz plkst.18 valstī kopumā reģistrēti 123 ceļu satiksmes negadījumi bez cietušām personām un 10 negadījumi ar cietušām personā un divi negadījumi ar bojā gājušajiem.

 
Visi komentāri
 
650 25.novembris 2023 12:27
1 1 Atbildēt

(c)Rīgā, uz Salu tila nobrauktuves kāds automašīnas "Opel" vadītājs iebrauca šķērslī. Satiksmes negadījumā gājis bojā automašīnas vadītājs. Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu....

Būtu jāpajautā jautāJums.Kā tad tā.Kā varēja "uz Salu tilta nobrauktuves" pagadīties (sagadīties) kāds tāds ŠĶĒRSLIS, kurā iebraucot, Vadītājam bij jāiet bojā.

Vai to tur Salu tilta nobrauktuvi šitā te (komplektā ar visu to ŠĶĒRSLI) izprojektēja kādi tādi tā dēvētie Projektētāji.Kurš bij TAS, kas apstiprināja šitādu te Projektu.Vai tas viss bij Zinātniski un/vai Medicīniski (Psihiatriski) pārbaudīts.

Vai tik (gadījumā) arī jau IEPRIEKŠ (mums,Lohiem) nav sagadījušies kādi tādi (šādi) gadījumi, ar idejiski līdzīgu (tamlīdzīgu) ŠĶĒRŠĻU iesaisti. UN (vispār, patiesībā/īstenībā) KAS TAS TĀDS BIJ PAR ŠĶĒRSLI (citiem vārdiem sakot,kā tas zinātniski saucās).Vai kriminālā procesa ietvaros tiks izskatīta šī te ŠĶĒRŠĻA tapšanas Vēsture.Jā.

es 25.novembris 2023 13:36
2 3 Atbildēt

Vajag rakstīt kā bija - IELIDOJA šķērslī! Vai savādāk, gribēja appist visus 1 joslas braucējus un ielīst priekšā.

Vai kā otrs variants, ar formālu medicīnas uzziņu, jau miris ielidoja šķērslī.

p.s. Ja kas, tur ir videonovērošana. Var elementāri izrēķināt ātrumu.

650 25.novembris 2023 13:50
1 0 Atbildēt

Nu bet prottams, ka tur konkrēti IR jābūt šķērslim, kurā ielidot uzreiz būtu jāiet Bojā.Par šhito suudu neskaitāmas reizes te ir bijis rakstīts- kā tos lauza uz dienvidu tilta un CIK ILGI pēc avārijām tie "šķēršļi" tur tādā nelaboti pamestā stāvoklī ar skoču aplīmēti mētājās.

Vai tam šķērslim ir jāmīkstina iespējamā sadursme, vai arī nosit to kļūdījušos lohu nost un miers.Redzēsim, cik ilgi tur tas suuds vel tagad tādā pussaplacinātā stāvoklī gozēsies.

Aizbrauc tur uz tā salutilta un pamēģini tajā suuda nobrauktuvē ietrāpīt intensīvas kustības apstākļos! Īpaši, ja tu tur nebrauc ikdienā.Cik tur viss ir informatīvi un preventīvi/paredzami izkārtots un iekārtots, lai katrs Lohs tur bez bojāiešanas varētu iekārtoties.

es 25.novembris 2023 14:10
0 2 Atbildēt

Es pat teiktu, ka tur viss ir ideāli pārredzams. Cita lieta, kā jau rakstīju, nevēlēšanās laicīgi ieņemt pirmo joslu un ielīst priekšā. Es reiz vienu šādu līdēju uz Dienvidnieka nobrauktuves atstāju dažus cm no šķēršļa. Zēns līdz pēdējam brīdim cerēja, ka es palaidīšu pāri nepārtrauktajai drošības saliņai.

650 25.novembris 2023 15:52
1 0 Atbildēt

Tur "ideāli" pārredzams ir uz pustukšas brauktuves, bet nevis kad Lohs sasspringti vēro satiksmes situāciju.Pat ja ir pārredzams, kādam var būt nesaprotams.Intensīvā satiksmē lohs var nesaprast, kurā vietā viņam būtu jāsāk līst nost no vidējās joslas uz labējo.Prasītos kāda gaisā/pakārta joslu norāde, tāču tās tur nav.Tā ir Dārga un ne priekš LV lohiem.

Tas, ka tu plāties ar šhito ujņu, ko tu kur tur kādā dsā "atstāji",- tas tev vienkārši paver iespēju ātrāk sagaidīt to, ka vienureiz kāds "atstās" tevi pašu.Pilna rīga ar diametrāli pretējiem, lieku jezgu uz līdzenas vietas radošiem lohiem, taču katrs no viņiem šausmīgi grib kādu to "otru" izp/st un apdr/ist.

Tas Opipelis ar to tur nāvessodu taisnīgi saņēmušo nabaga onkuli aiz barankass ir nu noteikti ir tieši Tas, kurš tur kko līda un visiem miiza acī un kākāja uz/galvass.Pats tas visGalvenaiss, kuru tur vajadzētu kāst un jāāt visiem spēkiem un līdzekļiem.

Tur tai Drošibas barjerai galā vēl vajadzētu ieprojektēt kārtīgu Žebērkli, lai tiem uzdūrušajamajajies mēērgļiem uzšķērž visas viņu smirdīgās zarnas.Jā.

Tu 25.novembris 2023 16:31
2 1 Atbildēt

Tu esi baigais kroplis, droši vien tāpat kā tā kuce no kuras izkriti. 😀

Lielīties ar to, ka kādu nepalaidi ir loti veselīgi pārējiem, vismaz redz ar kādu neaptēsteni darīšana.

Tu 100% es viens no tiem kropļiem kurš paātrinās, ja tevi apdzen, samazina sistanci ar priekšā esošo auto kad kāds apdzenot vēlas tur pārkārtoties utt., respektīvi salaga parastais.

es 25.novembris 2023 18:37
0 1 Atbildēt

Tu nomiri, es aizbraucu! Dziesti lēni...

Tu 25.novembris 2023 18:59
0 0 Atbildēt

Skaties, ka kāds vienreiz tev dirsā tā LĒNI neiestāda…

650 25.novembris 2023 16:23
1 0 Atbildēt

Saproti kaut/ko šitajā te vietā (kur būtu normāli jāsāk "domāt" ) ?? Kur tur nafig "orientējošais" marķējums un kur kaut viena IEPRIEKŠ saredzama norāde? 

Bilde datēta ar 23šā g oktobri, tr izveikta vērienīga rekonstrukcija.Visam būt jābūt tip/top un pēc fen-šuj.Aber shkuj!  

Kas to suudu tur šitā "izprojektēja"? Vai kārtējie zinātniski diplohmētie kropļji? Vai PIRMOREIZ ir šāds līdzigs incidents tieši šajā nolādētajā vetā??

es 25.novembris 2023 16:33
1 1 Atbildēt

Ja pareizi atceros, tad iepriekš ir vēl zīmes! Un, braucot ar atļauto, visu var redzēt un paredzēt. Arī Waze nav atcelts, to pat bērni lieto.

Tu 25.novembris 2023 16:37
1 0 Atbildēt

Nu kājau tas sūdainais kucesbērns lietotājs “es” teica.

Vaitad tu nezini kurā brīdī pārkārtoties? Tu taču tur bieži brauc , kas tur ko nezināt, jēziņ priekškam norādes visiem lohiem pašiem jāsaprot kur jābrauc un kā jābrauc, pofig visu pārējo, kamēr sūda ķīniešu riepu bizness un fotoradari griežas, tikmēr ir ok, par pārējo domās kad aptrūksies piķis.

650 25.novembris 2023 17:40
1 0 Atbildēt

Ta princepā ko tur pa tukšo tagad kasīties.Tur ir braukts gan rītā, gan vakarā, gan dsā un ar 3kāršu atļauto un sazin vēl kā.Vajag taču izvērtēt objektīvi un neher uz līdzenas vietas naidu bārstīt ventilātōrā.

Tur laika gaitā bijis nezck (daudz!) gadījumu, kad kāds tieši tajā vietā nav ierakstījies.Jo tu kad "lien" rindā- ja tā rinda tajā vietā kolektīvi bremzē, tev radīsies problēma uz līdzenas vietas.Uz šosejas, uz ielas, pirms krustojuma,dajebkur. Ja esi lohs, vai kāds mazākpieredzējis, vai nekatru dienu tur braucošs- tad jo vairāk.Pat prasmīgs braucējs ne katrreiz bez stresa var vienlaikus vērot savu spoguli,priekšābraucēja bremžugunis un vēl paturēt prātā atlikušo attālumu līdz kādam atdures suudam.Turklāt kur nu vēl tad, ja kāds viņu tīšām "nelaiž".

Tur NAV savlaicīgu norāžu un vidējās rindas braucējam tā nolīšanas problēma var reāli gadīties.Vienalga, vai uz 50 vai 90 tur mauksi.

Mums NAIDS ir ņēmis virsroku pār visu.Cits citu grib izp/st uz līdzenas vietas un pie mazākās pavērušās iespējas.Un pat pieredzējušais/pieredzējušo, tur tas naids ir vēl lielāks.Mēs vairs nefiltrējam- kurš tiešām nekauņa, kurš vienkārši lohs, un kam varbūt cilvēcīgi misējies.

Šhitie te kveropļi, kuriem pieder "oficiālā" tribīne un kuri var izbīdīt jebkuru demagoģiju un sagrozīt jebkuru (pat acīmedzamu!) faktu un izdrirst jebkuru kārtējo absurdo priekšlikumu- viņi par šo visu kasīšanos gandarīti berzē rokas un tik skaita ieņemto "patieso labumu".Lohi maksā/Par!

0pis 26.novembris 2023 10:47
0 0 Atbildēt

CSDD kārtējās kakcijas laikā varētu izsniegt brilles vadītājiem, kuri neredz pagriezienus, sadalošās joslas u.c. ceļa konstrukcijas elementus. Visparastāk\ās brilles par 2.50 kas varētu glābt dzīvības.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 5

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti