Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki, trīs gājuši bojā 17

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.decembris 2023 10:09

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki, savukārt Kurzemes un Latgales reģionā katrā pa vienam.

Kopumā valstī reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 55 reģistrēti Rīgas reģionā, 17 Zemgales reģionā, 11 Vidzemes reģionā, 19 Latgales reģionā un 14 Kurzemes reģionā.

Sestdien ceļu satiksmes jomā pieņemti 352 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 114 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu.

LETA jau vēstīja, ka sestdien ap plkst.11 Siguldas novada Siguldas pagastā uz autoceļa Rīga-Cēsis starp kravas un vieglo automašīnu notikusi sadursme, kurā bojā gājuši divi cilvēki, savukārt četri cilvēki ar smagām un vidēji smagām traumām nogādāti slimnīcā.

Tāpat sestdienas pēcpusdienā Rīgā, Jelgavas ielā, noticis ceļu satiksmes negadījums - vīrietis, vadot automašīnu, uzbraucis diviem gājējiem. Negadījumā no gūtajām traumām dzīvību zaudēja nepilngadīga meitene.

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 11.decembris 2023 9:17
16 0 Atbildēt

VECAIS 11.decembris 2023 9:27
7 0 Atbildēt

Iznak daudz strādāt būvlaukumos.Bieži skati:vecs vīrs ar divien draugien :Parkinsonu un Alcheimeru perfekti iebīda fūri līkumainā un slidenā ceļā tur,kur vajag.Jaunie mocās,un beigu beigās ir jāvelk ar traktoru laukā>Savos tūlīt70 esmu gatavs mačoties ar jaunajiem par prcizitāti un ātrumu(TR2)

650 10.decembris 2023 15:51
6 0 Atbildēt

Šamajiem meeslu skribentiem drošvien nav neviena nedz vecāka ne vecvecāka, nedz kur nu vēl naudas pansionāta apmaksai.Viņi pat nezin "izcenojumus".Tāpēc jau sākot ar 69+ jāgatavojas ir uzreiz uz pirmajiem/Meža.Vai labāk uz Bordelājas mežu (kur skuķi rāda *ežu..).

Siguldas pagasstā, starpā starp - bet daļā massu mēdītāju tika rakstīts "posmā rīga-ssigulda".Nevis "aiz siguldas", kur nepārredzami kalnaini līkumotajos posmos izsenis dominē cēsu Lohi.Kurus neviens nesoda/Par!, izņemot reizi pusgadā, kad kāds lohs tiek nejauši demonstratīvi pieķerts.

Neviena ne pus vārda- vai tur pārtrauktā līnija, vai nepārtrauktā.Cik dziļš grāvis, cik augsta Barjēra un Morāle.Kas īsti notika- kurš kurā joslā izbrauca.Vismaz kaut mazāko drusciņu Taisnības. 

Penzionārs,91gv pusmironis.Uhhh..Bet NE vārda- kādā dien nakts laikā, kurā konkrēti vietā.Vai tur tā brauktuve bij tīrīta/apgaismota, vai tieši tur bija paredzēts atrasties gājejiem.Ne mazākķo norāžu uz apstākļiem, ta kur nu vēl uz kādiem taisnīgiem "iemesliem".

Pilnīga bezcerība- melu,piedēvējumu,interpretējumu un/vai sagrozījumu KaraļValsts.NAV neviene vairs "neatkĀrīgā" žurnālista.Ir tikai skribenti, kuri raksta diktātu un saņem "algu" par copy-pista tiražēšanu.Lohi tik sit plaukstas un ļaunā priekā skaļi gavilē (piebalso).

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ginetta Akula - jauns superauto no Apvienotās Karalistes (+ FOTO) 4

Lielbritānijā izstrādāts jauns superauto Ginetta Akula, kas būs pieejams ierobežotā skaitā un, jā, - par diezgan lielām naudiņām. Lasīt vairāk

 

Iedzīvotāji vēja turbīnu tuvumā saņems kompensāciju (+ VIDEO) 12

Valdības apstiprinātie noteikumi, kas nosaka vēja parku attīstītājiem maksāt vietējai pašvaldībai un apkārtnes iedzīvotājiem ikgadēju kompensāciju, sākotnēji attieksies tikai uz tiem vēja parkiem, kuri pašlaik vēl ir projekta stadijā un nav nodoti ekspluatācijā. Lasīt vairāk

 

Nākamnedēļ Frankfurtē notiks izstāde auto nozares profesionāļiem “Automechanika Frankfurt”

No 10. līdz 14. septembrim norisināsies “Automechanika Frankfurt”, kas ir pasaulē lielākā auto nozares tehnoloģijām un pēcpārdošanas tematikai veltītā izstāde profesionāļiem. Izstādes tēma šogad ir “Braukšanas transformācija”, ņemot vērā pārmaiņas, kas šobrīd skar autobūves nozari. Lasīt vairāk

 

Latvijas auto žurnālistu komanda startēs “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensībās 2

No 20. Līdz 21. septembrim Panevēžas autodromā notiks “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensības. Tajās piedalīsies arī auto žurnālistu komanda no Latvijas, sacenšoties gan kopējā ieskaitē, gan arī atsevišķā - Baltijas mediju pārstāvju ieskaitē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti