Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki, trīs gājuši bojā 17

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.decembris 2023 10:09

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki, savukārt Kurzemes un Latgales reģionā katrā pa vienam.

Kopumā valstī reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 55 reģistrēti Rīgas reģionā, 17 Zemgales reģionā, 11 Vidzemes reģionā, 19 Latgales reģionā un 14 Kurzemes reģionā.

Sestdien ceļu satiksmes jomā pieņemti 352 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 114 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu.

LETA jau vēstīja, ka sestdien ap plkst.11 Siguldas novada Siguldas pagastā uz autoceļa Rīga-Cēsis starp kravas un vieglo automašīnu notikusi sadursme, kurā bojā gājuši divi cilvēki, savukārt četri cilvēki ar smagām un vidēji smagām traumām nogādāti slimnīcā.

Tāpat sestdienas pēcpusdienā Rīgā, Jelgavas ielā, noticis ceļu satiksmes negadījums - vīrietis, vadot automašīnu, uzbraucis diviem gājējiem. Negadījumā no gūtajām traumām dzīvību zaudēja nepilngadīga meitene.

 
Visi komentāri
 
0pis 10.decembris 2023 10:36
1 0 Atbildēt

Mums jau pat karu nevajag - latvijci dragā tā ka šādā tempā līdz pavasaris būs nost kādi 10% pipulācijas.

Vernons 10.decembris 2023 11:48
1 5 Atbildēt

Pie noziedzīgas politikas ceļu satiksmē savādāk nemēdz būt! Policija uzrauga CSDD sastrādātās muļķības, "kustības drošības padome" klubiņš, kurš nekad nav bijis uz ceļa! STOP signāls Latvijā ir ar augšup paceltu roku! Kad jāieslēdz virzienrādis un kad jāparādās  tam, ko saucam par STOP signālu? Kā jāsamazina Ātrums? Un kādam jābūt stāvoklim joslā manevram?

0pis 10.decembris 2023 12:07
1 0 Atbildēt

Jawohl, komrad!

650 10.decembris 2023 15:51
6 0 Atbildēt

Šamajiem meeslu skribentiem drošvien nav neviena nedz vecāka ne vecvecāka, nedz kur nu vēl naudas pansionāta apmaksai.Viņi pat nezin "izcenojumus".Tāpēc jau sākot ar 69+ jāgatavojas ir uzreiz uz pirmajiem/Meža.Vai labāk uz Bordelājas mežu (kur skuķi rāda *ežu..).

Siguldas pagasstā, starpā starp - bet daļā massu mēdītāju tika rakstīts "posmā rīga-ssigulda".Nevis "aiz siguldas", kur nepārredzami kalnaini līkumotajos posmos izsenis dominē cēsu Lohi.Kurus neviens nesoda/Par!, izņemot reizi pusgadā, kad kāds lohs tiek nejauši demonstratīvi pieķerts.

Neviena ne pus vārda- vai tur pārtrauktā līnija, vai nepārtrauktā.Cik dziļš grāvis, cik augsta Barjēra un Morāle.Kas īsti notika- kurš kurā joslā izbrauca.Vismaz kaut mazāko drusciņu Taisnības. 

Penzionārs,91gv pusmironis.Uhhh..Bet NE vārda- kādā dien nakts laikā, kurā konkrēti vietā.Vai tur tā brauktuve bij tīrīta/apgaismota, vai tieši tur bija paredzēts atrasties gājejiem.Ne mazākķo norāžu uz apstākļiem, ta kur nu vēl uz kādiem taisnīgiem "iemesliem".

Pilnīga bezcerība- melu,piedēvējumu,interpretējumu un/vai sagrozījumu KaraļValsts.NAV neviene vairs "neatkĀrīgā" žurnālista.Ir tikai skribenti, kuri raksta diktātu un saņem "algu" par copy-pista tiražēšanu.Lohi tik sit plaukstas un ļaunā priekā skaļi gavilē (piebalso).

es 10.decembris 2023 10:37
0 0 Atbildēt

99% gadījumu vainīgs ir kāds cits, saderam! Un 99% gadījumu paskaidrojumos neviens neraksta patiesību! Nav mugurkaula.

Vernons 10.decembris 2023 11:41
0 0 Atbildēt

Kādu patiesību lai raksta? "Braucu pa priekšu, nolēmu nogriezties pa kreisi, pagriezu stūri, ieslēdzu virzienrādītāju, piebremzēja un saņēmu triecienu pa aizmuguri"!

Nu un kurš šeit būtu "sitams"? Ko es izdarīju nepareizi? Vainīgs ir otrs, tas neievēroja Distanci!

100 līdz 150 sadursmes dienā! Un tā katru dienu! Tajā skaitā vēl neietilpst saskaņotie paziņojumi!

es 10.decembris 2023 12:41
0 0 Atbildēt

Pēdējo godīgo paskaidrojumu es redzēju 90-tajos. Kad fūres vadītājs uzrakstīja, ka viņam kabīnē nokrita peidžeris, pieliecās, pacēla, piecēlās un priekšā esošajam nometa konteineru no platformas.

Vernons 10.decembris 2023 15:10
1 0 Atbildēt

Tad jau STOP signāls ieslēdzās no trieciena pa "pakaļu"! "Ļaguška" bija īpašs slēdzis, kas regulāri jāuzrauga!

es 11.decembris 2023 9:17
16 0 Atbildēt

es 11.decembris 2023 9:20
4 0 Atbildēt

Un te klasika:

Sergejs 11.decembris 2023 12:05
0 0 Atbildēt

Jā, mēdz būt tāda patiesība, bet to ne sevišķi bieži sanāk redzēt jo pārsvarā ārpus Rīgas pārvietojos. Un pats izmantoju citu secību, sāku ar virzienrādītāju.

 "Braucu aiz smagā un te tas pēkšņi apstājās. Stopsignālus neredzēju jo tos aizsedza mana auto motora pārsegs". Konkrēti šādu patiesību sanāk itin bieži novērot braucot pa šoseju. ir arī zināms notikums ar līķiem dēļ šadas patiesības.

uupis 10.decembris 2023 15:54
2 0 Atbildēt

Jelgavas ielā izskatās ka opis sajauca pedāļus un apstājās tikai tad kad rati uzkārās gaisā uz soliņa!

650 10.decembris 2023 21:03
0 0 Atbildēt

Kā pēc tas Opiss tos pedāļus sajauca.No kuriens radās tie konkrētie aizGājāji tajā konkrētajā vietā.Kas visspār tā par vietu.Kur tā atradās un kadi tur bija (blakus) apsstākļi.Kas/to visu veicicināja un ko/no kā varam izsecināt.Nav ne vārda.

Opiss reku itin labi situēts.Viņam samērā laps NissĀns.Kur tad viņam tĀ avārijas bremze.Kas tā visp pa *ujņu.

Ir tikai nabaga Opis.Da p/s viņu Zirgs.Ja Opissa vietā un/vai laikā toviet būt bijis kāds tāds 19gv jaunaiss Zirgs,ta figzin vel kāds būt bijis tas Rezalts.Uj tu tagad viņu sazin.Jā. 

Ps., ko vēl kādu lielāku bezsakakaru varētu uzrakstīt šajā konkrētajā sakarīgajā Sakarā. Jā.

Vernons 10.decembris 2023 21:25
0 0 Atbildēt

Tur cēlonis varbūt cits. Saistīts ar iebrauktuvi lādēt elektro auto. Tā sprauga jālikvidē.

es 11.decembris 2023 9:27
0 0 Atbildēt

Cēlonis, saki?! Kāds ir pienesums valstij no vienas tranzītā izbraukušas fūres? Es domāju, pozitīvais valsts budžetā. Riepas, urīnpudeles, sasistos auto un līķus neskaitot.

650 10.decembris 2023 21:59
0 0 Atbildēt

Kā (un/vai) viss sšihitas te sasaistās ar tā dēvētio Plānu.Tā dēvētajai satiksmes drošības Uzlabošanai.Laika periodā sazin tur no kāda līdz/kādam tam gadam.Kā tas viss ad bilst tā saucamajai Nulles hvz-ai vīzijai.Jā.

VECAIS 11.decembris 2023 9:27
7 0 Atbildēt

Iznak daudz strādāt būvlaukumos.Bieži skati:vecs vīrs ar divien draugien :Parkinsonu un Alcheimeru perfekti iebīda fūri līkumainā un slidenā ceļā tur,kur vajag.Jaunie mocās,un beigu beigās ir jāvelk ar traktoru laukā>Savos tūlīt70 esmu gatavs mačoties ar jaunajiem par prcizitāti un ātrumu(TR2)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 4

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 2

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 

Audi Q6L e-tron – Ķīnā ražots, Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi nodemonstrējis Audi Q6L e-tron – globāļā tirgus modeļa Q6 e-tron pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 8

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti