Vieglās automašīnas avārijā pie Cēsīm gājis bojā pasažieris 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 17.februāris 2024 10:49

Piektdien Latvijā reģistrēti 148 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.12 Cēsu novada Liepā automašīnas “Audi” vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā gāja automašīnas pasažieris, 2004. gadā dzimis jaunietis. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Piektdien septiņi cilvēki cietuši avārijās Rīgas reģionā, četri - Vidzemē, bet pa vienam - Zemgalē, Latgalē un Kurzemē. Pieci no cietušajiem bija gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 11 vadītājus: sešus - Rīgas reģionā, trīs - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē. Rīgā aizturēti arī divi vadītāji, kuri bija lietojuši narkotiskās vielas. Desmit aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Savukārt par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 176 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 46 autovadītāji, Vidzemē - 40, Latgalē un Kurzemē - pa 35, bet Zemgalē - 20 autovadītāji. Savukārt četri vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 550 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 18.februāris 2024 22:25
2 0 Atbildēt

Ja pasažieris ielien auto, kur pie stūres lohs, visādi var gadīties.

650 17.februāris 2024 15:04
2 0 Atbildēt

Vai Cēsu novada Liepā kāds no klātesošajiem ir kādureiz redzējis dzīvu policistu (milici).Kad beidzamoreiz tas bija un  kādos apstākļos.

Ar ko vispār (vispābā) minētajā vakarā nodarbojās minētais Jaunietis un/vai viņa nu jau neminētais Pasažieris.Kādas ir jauniešu izklaides iespējas Liepā (vai tās plašajā tūristus pievelkošajā Stāvlaukumā).

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 4

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti