Polijā kravinieks ar piedzērušos šoferi pie stūres atstāj aiz sevis postījumu sliedi (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 28.maijs 2024 16:25

Čatrasu kravinieks met mežonīgus lokus pa satiksmes pilno Baltyckiej ielu Olštinā, apgāž vieglo auto, ietriecas satiksmes autobusa aizmugurē un daļēji sagrauj pieturu.

Saskaņā ar portāla Portal Olsztyn com pl informāciju, negadījuma rezultātā vairāki cilvēki nogādāti slimnīcā. 42 gadus vecais kravas automašīnas vadītājs bijis alkohola reibumā, viņa izelpotajā gaisā bijušas vairāk nekā divas promiles alkohola. Policija paziņojusi, ka viņš ir ārzemnieks, nenorādot viņa tautību.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
. 28.maijs 2024 19:40
6 0 Atbildēt

Priekšā bija autobuss vai pietura? Izskatās - kā spaini sabrauca autobusu, tātad autobusa šoferim bija jāgarantē. Taču pēdējo taranēja pieturu, tātad tā bija priekšā pārējiem un tai bija jāgarantē. Taču pieturu nesabrauca kā spaini, tikai aizķēra. Vai varbūt priekšā esošais skaitās tā vieglā automašīna, kuru taranēja pirmo? Nudien rēbuss.

Sperm-nons 29.maijs 2024 14:47
3 0 Atbildēt

Kā tas nākas, ka "priekšā garantēšanas koncepcijas" izstrādātājs nav atstājis nevienu komentu? - ir tak skaidri redzams, ka kravinieks būtu braucis taisni, ja vien "priekšā braucošie garantētu".

BMW 29.maijs 2024 11:52
2 1 Atbildēt

Kurš vēl biļeti pērk ar skaidru naudu, ja nu vienīgi alimentu nemaksātājs, kam visi ienākumi skaidrā naudā? Var tak ar Mobilly nopirkt!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

4 miljoni eiro, 300 km/h 10 sekundēs - Bugatti pastāsta par jauno modeli Tourbillon

Francijas hiperauto ražotājs Bugatti atklājis attēlus un informāciju par jauno modeli Tourbillon, kas nomaina Chiron. Molsheimā bāzētais uzņēmums plāno 250 eksemplārus, kas jau ir izpirkti. Lasīt vairāk

 

Modernizētais Audi RS 3 uzstāda jaunu apļa rekordu Nirburgringā 1

Franks Štiplers ir uzstādījis jaunu apļa rekordu kompaktklases automobiļiem Nirburgringas Nordšleifes trasē ar modernizēto RS 3 modeli. Audi Sport sacīkšu un testa pilots uzrādīja iespaidīgu laiku – 7:33,123 minūtes, pašreizējo ātrāko apļa laiku šajā klasē pārspējot par vairāk nekā piecām sekundēm. Lasīt vairāk

 

Aston Martin ir “nenokaujams” – 90% vēl ierindā 4

90 procenti no visiem izgatavotajiem Aston Martin automobiļiem joprojām ir apritē. Lasīt vairāk

 

Elektriskais Alfa Romeo Junior būs jaudīgāks nekā plānots

Alfa Romeo pabeidzis modeļa Junior Veloce dinamiskos testus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti