Polijā kravinieks ar piedzērušos šoferi pie stūres atstāj aiz sevis postījumu sliedi (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 28.maijs 2024 16:25

Čatrasu kravinieks met mežonīgus lokus pa satiksmes pilno Baltyckiej ielu Olštinā, apgāž vieglo auto, ietriecas satiksmes autobusa aizmugurē un daļēji sagrauj pieturu.

Saskaņā ar portāla Portal Olsztyn com pl informāciju, negadījuma rezultātā vairāki cilvēki nogādāti slimnīcā. 42 gadus vecais kravas automašīnas vadītājs bijis alkohola reibumā, viņa izelpotajā gaisā bijušas vairāk nekā divas promiles alkohola. Policija paziņojusi, ka viņš ir ārzemnieks, nenorādot viņa tautību.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
. 28.maijs 2024 19:40
6 0 Atbildēt

Priekšā bija autobuss vai pietura? Izskatās - kā spaini sabrauca autobusu, tātad autobusa šoferim bija jāgarantē. Taču pēdējo taranēja pieturu, tātad tā bija priekšā pārējiem un tai bija jāgarantē. Taču pieturu nesabrauca kā spaini, tikai aizķēra. Vai varbūt priekšā esošais skaitās tā vieglā automašīna, kuru taranēja pirmo? Nudien rēbuss.

Sperm-nons 29.maijs 2024 14:47
3 0 Atbildēt

Kā tas nākas, ka "priekšā garantēšanas koncepcijas" izstrādātājs nav atstājis nevienu komentu? - ir tak skaidri redzams, ka kravinieks būtu braucis taisni, ja vien "priekšā braucošie garantētu".

BMW 29.maijs 2024 11:52
2 1 Atbildēt

Kurš vēl biļeti pērk ar skaidru naudu, ja nu vienīgi alimentu nemaksātājs, kam visi ienākumi skaidrā naudā? Var tak ar Mobilly nopirkt!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti