Šupojās uz malas: vakar Andrejostā Daugavā gandrīz ieripo busiņš (+ FOTO) 44

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

iAuto | 29.maijs 2024 11:17

Nenorautas rokas bremzes dēļ vakar Andrejostā Daugavā gandrīz ieripojis busiņš. Neliels slīpums attiecībā pret upi darija savu.

Aculiecinieks pastāstīja, ka busiņa šoferis tiešām nebija aktivizējis rokasbremzi, taču paveicās, ka busiņš uzkārās uz malas. Līdz iekrišanai ūdenī gan pietrūcies vien nedaudz, jo pakustinot spēkrats bīstami šūpojies.

Paldies iAuto lasītājam par iesūtīto materiālu! 
 
Ja Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā), vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti tos publikācijai iAuto.lv uz sociālajiem tīkliem Facebook, uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

 
44 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pieredze 29.maijs 2024 12:55
7 0 Atbildēt

Tas nāk ar laiku, šajā gadījumā varēja nolikt busu tā, lai tas stāv pretī apmalei - ja nu ripo (kam nevajadzētu būt), tad lai ir kāds šķērslis vai arī sagriezt riteņus, lai tādā nereizē t-līdzeklis tikai nobrauktu pa loku.

650 29.maijs 2024 12:19
6 3 Atbildēt

Nujājā.Prottams.Nevienam uzraugošajam Loham nebij ienācis prātā, ka vajadzētu kkur tur kko Norobežot.Priekš kam- mums taču ir jānodrošina Brīva piekļuve ūdenstilpnēm- pilnīg kkpd, kas tur uz savu galvu ieripos,ieslīdēs un/vai iekritīs.Pusizdzerta pudele,tās izdzērājs,vadību zaudējis velosipēds, no kursa noskrējis skrej ritenis, bērna (topošā Loha) ratiņi (tukši/pilni), gaismā vai tumsā, vētrā vai lietū,priekšā vai pakakaļā(dsā),uttt. Jā.

Jā.

Katrs cilvēcīgi kļūdījies cilvēks mums ir Jāsoda TĀ, lai viņš to atcerētos visu savu (atlikušo) tupo dzīvi.

Jā.

Kanibaals 29.maijs 2024 21:06
5 1 Atbildēt

650 pašportrets, drošība pirmajā vietā:

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

4 miljoni eiro, 300 km/h 10 sekundēs - Bugatti pastāsta par jauno modeli Tourbillon

Francijas hiperauto ražotājs Bugatti atklājis attēlus un informāciju par jauno modeli Tourbillon, kas nomaina Chiron. Molsheimā bāzētais uzņēmums plāno 250 eksemplārus, kas jau ir izpirkti. Lasīt vairāk

 

Modernizētais Audi RS 3 uzstāda jaunu apļa rekordu Nirburgringā 1

Franks Štiplers ir uzstādījis jaunu apļa rekordu kompaktklases automobiļiem Nirburgringas Nordšleifes trasē ar modernizēto RS 3 modeli. Audi Sport sacīkšu un testa pilots uzrādīja iespaidīgu laiku – 7:33,123 minūtes, pašreizējo ātrāko apļa laiku šajā klasē pārspējot par vairāk nekā piecām sekundēm. Lasīt vairāk

 

Aston Martin ir “nenokaujams” – 90% vēl ierindā 4

90 procenti no visiem izgatavotajiem Aston Martin automobiļiem joprojām ir apritē. Lasīt vairāk

 

Elektriskais Alfa Romeo Junior būs jaudīgāks nekā plānots

Alfa Romeo pabeidzis modeļa Junior Veloce dinamiskos testus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti