Šupojās uz malas: vakar Andrejostā Daugavā gandrīz ieripo busiņš (+ FOTO) 44

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

iAuto | 29.maijs 2024 11:17

Nenorautas rokas bremzes dēļ vakar Andrejostā Daugavā gandrīz ieripojis busiņš. Neliels slīpums attiecībā pret upi darija savu.

Aculiecinieks pastāstīja, ka busiņa šoferis tiešām nebija aktivizējis rokasbremzi, taču paveicās, ka busiņš uzkārās uz malas. Līdz iekrišanai ūdenī gan pietrūcies vien nedaudz, jo pakustinot spēkrats bīstami šūpojies.

Paldies iAuto lasītājam par iesūtīto materiālu! 
 
Ja Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā), vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti tos publikācijai iAuto.lv uz sociālajiem tīkliem Facebook, uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

 
44 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pieredze 29.maijs 2024 12:55
7 0 Atbildēt

Tas nāk ar laiku, šajā gadījumā varēja nolikt busu tā, lai tas stāv pretī apmalei - ja nu ripo (kam nevajadzētu būt), tad lai ir kāds šķērslis vai arī sagriezt riteņus, lai tādā nereizē t-līdzeklis tikai nobrauktu pa loku.

650 29.maijs 2024 12:19
6 3 Atbildēt

Nujājā.Prottams.Nevienam uzraugošajam Loham nebij ienācis prātā, ka vajadzētu kkur tur kko Norobežot.Priekš kam- mums taču ir jānodrošina Brīva piekļuve ūdenstilpnēm- pilnīg kkpd, kas tur uz savu galvu ieripos,ieslīdēs un/vai iekritīs.Pusizdzerta pudele,tās izdzērājs,vadību zaudējis velosipēds, no kursa noskrējis skrej ritenis, bērna (topošā Loha) ratiņi (tukši/pilni), gaismā vai tumsā, vētrā vai lietū,priekšā vai pakakaļā(dsā),uttt. Jā.

Jā.

Katrs cilvēcīgi kļūdījies cilvēks mums ir Jāsoda TĀ, lai viņš to atcerētos visu savu (atlikušo) tupo dzīvi.

Jā.

Kanibaals 29.maijs 2024 21:06
5 1 Atbildēt

650 pašportrets, drošība pirmajā vietā:

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazāk par 25 000 eiro - Fiat atklāj elektriskā krosovera Grande Panda cenu

Fiat licis noprast, ka pilnīgi jaunā elektriskās piedziņas krosovera Grande Panda cena būs mazāka par 25 000 eiro, kas padara to par vienu no lētākajiem piedāvājumiem tirgū. Lasīt vairāk

 

Luka de Meo: elektriskā mobilitāte ir tikai “viens no risinājumiem” 14

Renault vadītājs dalījies domās par elektriskās mobilitātes nākotni. Lasīt vairāk

 

Salacgrīvas tilta būvnieki: Darbs ir izaicinošs (+ VIDEO) 2

Sācies aktīvs darbs pie gandrīz 15 miljonu vērtā Salacgrīvas tilta projekta īstenošanas. Lasīt vairāk

 

Ātrums, alkohols vai agresīva braukšana – kas ir pamatā satiksmes negadījumu skaita pieaugumam? 49

Jūlijs uz Latvijas ceļiem iezīmējies ar īpaši smagiem negadījumiem – piecas personas cietušas ceļu satiksmes negadījumā, ko izraisīja distances neievērošana, vēl cita sadursme notikusi, jo autovadītājs, izbraucot no mazāk svarīga ceļa, nedeva ceļu automašīnai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti