Kā tas varēja notikt? - no auto atdalījusies piekabe nāvējoši sabrauc gājēju 20

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.jūlijs 2024 8:08

Sestdien Gulbenes novadā no automašīnas atdalījusies piekabe uzbraukusi gājējai, kura no gūtajām traumām mira, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Līga Dziļuma.

Nelaime notikusi īsi pirms plkst.9 Stāmerienas pagastā.

No automašīnas "VW Transporter" atdalījās piekabe uz kuras atradās sacīkšu automašīna.

Piekabe uzbrauca 1947.gadā dzimušai gājējai, kura gāja bojā notikuma vietā. 

Par notikušo Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti kopumā 94 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 29 personas un divas gājušas bojā. 

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 504 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 264 par ātruma pārsniegšanu un četri par agresīvu braukšanu. 

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sākti trīs administratīvā pārkāpuma procesi un 16 kriminālprocesi.

LETA jau vēstīja, ka sestdien traģiskā ceļu satiksmes negadījumā uz autoceļa Rīga-Ventspils pie Slokas bojā gājis motociklists, un cieta motocikla pasažiere.
 

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Sergejs 16.jūlijs 2024 14:36
4 0 Atbildēt

Tevis aprakstītais drīzāk velk uz neuzmanību (aizmirsa uzlikt) vai drīzāk pofigismu (izļurkājies, atskrūvējies) , jo ja seko transportlīdzekļa tehniskam stāvoklim un nedara trīs lietas vienlaikus ar telefonu pie auss tad nekas nepaliek neuzlikts un nav izļurkājies.

 Šaize gadās tas ir kad ejot pa ielu zibens iesper, pārējam ir panti kriminalkodeksā izdomāti.

ZZZZ 16.jūlijs 2024 10:51
3 2 Atbildēt

Katru apkārt braucošo un lidojošo jāuztver kā potenciāli bīstamu objektu! Lietus laikā naktī uz ceļa, pat gulošs ritenis, īpaši ja pretim intensīva satiksme, arī ir bīstams. Atdalīties var jebkas. Jo ātrāk brauc, lido jo ātrāk kas var atdalīties.

Vernons 16.jūlijs 2024 18:24
3 0 Atbildēt

Tavi apmācītie staigā kājām un papildina bojā gājušo statistiku!

Par to ka šoferis nepilda savu pienākumu - cietums!

Bet gājējam - Nāves sods...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ginetta Akula - jauns superauto no Apvienotās Karalistes (+ FOTO) 4

Lielbritānijā izstrādāts jauns superauto Ginetta Akula, kas būs pieejams ierobežotā skaitā un, jā, - par diezgan lielām naudiņām. Lasīt vairāk

 

Iedzīvotāji vēja turbīnu tuvumā saņems kompensāciju (+ VIDEO) 12

Valdības apstiprinātie noteikumi, kas nosaka vēja parku attīstītājiem maksāt vietējai pašvaldībai un apkārtnes iedzīvotājiem ikgadēju kompensāciju, sākotnēji attieksies tikai uz tiem vēja parkiem, kuri pašlaik vēl ir projekta stadijā un nav nodoti ekspluatācijā. Lasīt vairāk

 

Nākamnedēļ Frankfurtē notiks izstāde auto nozares profesionāļiem “Automechanika Frankfurt”

No 10. līdz 14. septembrim norisināsies “Automechanika Frankfurt”, kas ir pasaulē lielākā auto nozares tehnoloģijām un pēcpārdošanas tematikai veltītā izstāde profesionāļiem. Izstādes tēma šogad ir “Braukšanas transformācija”, ņemot vērā pārmaiņas, kas šobrīd skar autobūves nozari. Lasīt vairāk

 

Latvijas auto žurnālistu komanda startēs “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensībās 2

No 20. Līdz 21. septembrim Panevēžas autodromā notiks “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensības. Tajās piedalīsies arī auto žurnālistu komanda no Latvijas, sacenšoties gan kopējā ieskaitē, gan arī atsevišķā - Baltijas mediju pārstāvju ieskaitē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti