Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos 13 cietušie un viens bojāgājušais

 

Foto: iAutolv

Nozare.lv | 18.oktobris 2024 9:26

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 131 ceļu satiksmes negadījums, desmit avārijās cietuši kopskaitā 13 cilvēki, bet vienā ir bojāgājušais, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

LETA jau ziņoja par letālo negadījumu, kas ap plkst.9.20 notika Mārupes novada Babītes pagastā uz Liepājas šosejas. Tur vieglās automašīnas "Land Rover" un kravas automašīnas "Scania" sadursmē gāja bojā viena persona. Saskaņā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) sniegto informāciju, vēl viena persona no šīs avārijas tika nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD).

VUGD darbinieki negadījuma vietā arī ierobežoja degvielas noplūdi no kravas automašīnas un sakārtoja ceļa braucamo daļu, kas kopumā aizņēma vairāk nekā trīs stundas. Avārijas apstākļus izmeklēs Valsts policija.

LETA ceturtdien ziņoja arī par kādu avāriju pie Siguldas, kuras dēļ uz laiku bija bloķēta satiksme uz Vidzemes šosejas. VUGD informē, ka tur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Glābēji ar hidrauliskajiem instrumentiem atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva NMPD. Automašīnām arī tika atvienotas akumulatoru klemmes.

Plkst.9.54 VUGD saņēma izsaukumu uz Brīvības gatvi Rīgā, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Viens avārijā iesaistītais cilvēks tika nodots NMPD. Notikuma vietā glābēji atvienoja automašīnas akumulatora klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Kā liecina Valsts policijas apkopotā informācija, neviens no aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietušajiem nav bijis gājējs vai elektriskā skrejriteņa vadītājs, taču traumas guvuši pieci velosipēdisti.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche Macan 4 auto tests ar 100 kW bateriju no 87 600 EUR, bet šis varētu būt ap 105 000 EUR (+ VIDEO) 3

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs Porsche 2024. gadu izmantoja, lai nokomplektētu krosovera Macan saimi. Lasīt vairāk

 

Policija pastiprināti pārbauda bērnu pārvadāšanu automašīnās (+ VIDEO) 1

Ik gadu septembrī un oktobrī Valsts policija pastiprināti pārbauda bērnu pārvadāšanas noteikumu ievērošanu. Mazajiem pasažieriem pārbauda drošības jostu izmantošanu, vai ir sēdeklīši vai paliktņi un vai tos pareizi lieto. Lasīt vairāk

 

Ja nu gadās sastapt – Škoda Kylaq 5

Čehijas autoražotājs Škoda laidis klajā krosoveru Kylaq. Tas ir pilnīgi jauns modelis, taču nav paredzēts Eiropas tirgum. Lasīt vairāk

 

Jaunais Volfsburgas lepnums. Pirmā tikšanās ar Volkswagen Tayron (+VIDEO) 6

Volkswagen Tayron ir jaunākais papildinājums zīmola krosoveru klāstā. TV Autoziņas bija vieni no pirmajiem, kas Vācijā iepazinās ar jaunāko “T” modeli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti