Rīgas - Jūrmalas šosejas remonti 2.daļa Kas un kāpēc ir ne tā!? RAKSTI KOMENTĀROS (+ VIDEO) 20

 
iAuto | 17.augusts 2024 18:27

iAutolv vērtē ceļa remontu posmu uz Rīgas - Jūrmalas šosejas, piedāvā diskusiju par atļauto braukšanas ātrumu, ceļazīmju izvietojumu, satiksmes situācijām un amatpersonu atbildību.

Diskusijas 1. daļa (ar komentāriem): 

Kārtējā cūcība no Latvijas "drošības ekspertiem" - Rīgas Jūrmalas šoseja uz 50 km/h! Jo! Kāpēc? (+ VIDEO)

 
Visi komentāri
 
John 17.augusts 2024 19:59
2 1 Atbildēt

Pilnībā piekrītu.

650 17.augusts 2024 20:24
0 1 Atbildēt

Lieliski.Par godu 2.trajai bezddarba nedēļai iznākusi reportāžas 2trā daļa. Ceram, ka sekos arī 3šā un/vai 4tā. Nu varbūt ka vismaz pirms kādas 5tās daļas Sia Via Iva Nova mums kaut ko sīkāk pastāstīs/Par!

Pagājušajā reizē, kad "remontēja" 1joslu tajā pašā 2km iecirknī no robežas aptuveni līdz lidostas nogrieztuvei,toreiz to 1 joslu varēja ieklāt 1 diennakts laikā (vai pat gandrīz 1 NAKTS laikā).Naktī klāja, rītā jau brauca.Bet tagad tā ViaiVanovna tur čakar šaharmaher makarējas nu jau otro kalendāro nedēļu.

Un nevienam nava jautājumu- kāpēc "vadošie statņi" ir sasprausti,zīmes "50" ir sakarinātas,slimajā joslā asfalts ieklāts, taču (KĀ REDZAMS gan no šī,gan vēl no vismaz viena šīsnedēļas videosižeta) nekādi konkrēti "tālākie" darbi jau otro nedēļu tur nenotiek.Sabiedrība tiek zākāta pa pilnu programmu,un iespēju "iebilst" te ir praktiski 0 (zero).

Tas 17.augusts 2024 22:19
4 1 Atbildēt

ir tikai sākums.  Pēc remonta beigām noteikti Vēl mēnešiem būs ātruma ierobežojumi, jo jaunais asfalts tak ir jēls un slidens,  un visiem tak riepas arī derīgas tikai nogatavinātam asfaltam.

anonimikis 17.augusts 2024 22:22
0 2 Atbildēt

To ceļa gabalu nahren nevajadzēja remontēt. Tiem Jūrmalas lohiem nekad nav labi. Lai brauc pa kāds ir vai ar kuģi.

650 17.augusts 2024 22:38
3 1 Atbildēt

Lab ka TU nebiji ievērojis, ka bez jūrmalas lohiem tieši pa to konkrēto ceļagabalu pārvietojas arī nospiedoši lielākā daļa tā dēvēto Kurzemes LOHU, kuru tur ir vairākkārt vairāk. 

Tā viņus (Kurzemes lohus) sagaidīja vies/mīlīgā galvAss pilsēta gan savā 880jā, gan arī jau 823jā loh Gadadienā.Ar visu to pašu cauro sētu, izļurkāto barjeru un lohpeld basseinu.Jā.

ZZZZ 18.augusts 2024 8:57
0 0 Atbildēt

Kādas tur draudzības saknes meklē jau nez cik 101 naktes Vienības G caurumā?  Nu ok kurš tA lohs tur brauc kratīties, bet vakar pašos Rīgas svētkos pie tā Raņķa d. A pieturas jau kuro dienu katlavans gaida betonu +/-10 tačkas lai ielej...Ķīnā strādnieki guļ/atpūšās turpat objektā uz soliņa cieši blakus savai lāpstai un tačkai.

650 17.augusts 2024 22:30
0 1 Atbildēt

Ta kaut vai līdz nākamajiem (Ivanova)Jāņiem varam pieciest, noderīgie e-dioti attaisnos visu.Skaties vēl ķirsim/kauliņu vajadzēs nobučot par šo Varoņa Darbu (turpmāk textā Darbi).

Cerams, ka eergļiem/sacelsies spalvas un ka viņi pie vienām sāpēm uz tās lohagatves aizbērs tradiciOnālo iekšmalas peldbasseinu un/vai (beidzoooot) nomainīs arī zaļo izvaroto Drošības sētu kopā ar beidzamajā varoņ30gadē izlocīti izdricelēti izļurkāto Valstiski/viduvējo barjēru- par godu appaļajai 823jai neatKārības gada dienai... 

Zin kā, kamēr silts/sauss, jaāties jāsāk ira io labās malas- iekšmalas kreiso joslu būvēsim kkad oktobrī, kad tas Basseins būs pienācīgi uzpildījies ;p

Conqueror 17.augusts 2024 22:35
4 1 Atbildēt

nevajag visādas sazvērestību teorijas attīstīt - visprastākais iemesls - nav, kas strādā....

Jo 18.augusts 2024 9:20
2 1 Atbildēt

pilnīgi garām kadru politika.   Visi grib pilnu štatu, cauru gadu un par 2-3 minimālām algām,  bet paši izcelt ļimonus.   Daudz loģiskāk un vairāk sakarīgu gribētāji būtu nopelnīt sezonā pietiekami visam gadam.  Nu nav normālam cilvēkam vēlēšanās cauru gadu pīpēt ceļmalā ar bezdeļnikiem.

Pļurkt 18.augusts 2024 10:58
1 1 Atbildēt

Uz Vācijas autobāņiem es esmu redzējis zīmi 80, pa abām brīvajām joslām, kad notiek ceļu remonts. Pie kam pa 2. joslu kravenieki braukt nedrīkst un tā ir krietni šaurāka par 1.!!

W12 18.augusts 2024 11:50
2 1 Atbildēt

Nu nez, cik aprobežots var būt komentētājs nosaucot visus, kas brauc pa šo šosejas posmu par “Jūrmalas lohiem”…Būtībā šo šoseju izmanto ne tikai tie, kas dzīvo Jūrmalā, bet arī Babītes, Piņķu, daudzu Pierīgas ciematu iedzīvotāji, kas dzīvo ciematos pie Liepājas šosejas, un, protams, Tukumnieki, Talsenieki, Ventspils iedzīvotāji, un arī tie, kas brauc uz Jaunmārupi, Dobeli, Saldu un Liepāju…Nu re, cik daudz to “lohu”…

W12 18.augusts 2024 12:15
0 1 Atbildēt

Tai pirmajā video tas VW busiņš ar piekabi pie izbraukšanas uz Jūrmalas šosejas gaidīja turpat 5 minūtes Manā priekšā tas palaida garām kādas 6 iespējas normāli izbraukt uz šosejas…Reāls marasms.

ZZZZ 18.augusts 2024 14:35
0 0 Atbildēt

3 josla piem 80 kas gribēs vilkties pa 2 ar 50? Atbilde te?

... 18.augusts 2024 14:07
0 0 Atbildēt

Autor, ķekavas apvedceļā ir 120 km/h posms. Jūrmalas un siguldas šosejā ir 110 km/h.

650 18.augusts 2024 21:39
1 1 Atbildēt

Es atvainojos, vai var (drīkst?)vēlreiz (sestoreiz!) pajautāt Jautājumu?

Kāpēc uz rakstā aprakstītā 2km slimā (ar Intelektuālās Vadības Statņiem norobežotā) iecirkņa jau pusOTRO nedēļu nenotiek nekādas reālas remont darbības?

Kā pēc (kāpec?) tur augu diennakti ir (bija) "jābrauc" ar 50km/h, ja tur nekas (turpmāk textā Darbi) nenotiek?

Kas tur "otrā" pusē,vai to izbrauktuvi kur tas nabaga Lohs 5min gaidīja, ir izvērtējuši kādi tā dēvētie drošās Drošbas x-perti? Tai tur tieši tā ir jābūt, truli .I. perpendikOlāri izvietotai?

Kas tur "sajā" pusē,kāds ir "izmērījis", pa cik augstu apmali tur tagad jau otro nedēļu "brauc/augšā" tie tur "nogriezties tīkojošie" Lohi, dziļajās rūpēs par kuriem te tik sparīgi tika drirsts par to akkūto 50km/h "vajadzību"?

Nava kas strādā, ja? Vai tie (dablaēbi), kuri "uzticēja" veikt Darbus tam tur sia via iva nova (anna koļa vova) nebij painteresējušies par TO, cik šim sia darbinieku un kādas to "iemaņas" šādu darbu darīšanā (padarīšanā) ??

Kā (iespējams, vis drīzāk) jau pašā sarunas sākumā iespējamajiem ceļadarbu komentētājiem pateiktu LV lielCeļu patronesse AnnaNova- passkatieties spogulī, Jūs taču esat neizglītoti,slinki un/vai strādātnemākoši lohi ;p

BMW 19.augusts 2024 10:00
2 0 Atbildēt

Visas brīvdienas nekas uz tā ceļa nenotika, bet bija laba iespēja pastrādāt bez korķiem! Laikam gaida 1.septembri, lai varētu sākt rakt un asfaltēt!

650 19.augusts 2024 12:16
0 0 Atbildēt

Nevis ka "visas brīvdienas", bet gan KOPŠ AIZPAGĀJUŠĀS NEDĒĻAS tur reāli nekas nenotika!

Kāds diez vispār atcerās, kā (cik ātri vai cik lēni) tur viss notika pagājušajā reizē, kad tajā paāā posmā līdzīgā veidā mainīja segumu vienai joslai???

Freijers 19.augusts 2024 12:35
0 0 Atbildēt

pagājušo nedēļu sanāca pa Salinieku līdz Piņķiem pabraukt....tādā pakaļā kā tagad to Rīgas pusi neatminos, lai jau paliek DEPO idiotiskais krusts, kur štopperi vēl uz Ulmaņa pārvada sākas...bet Jūrmalas šosejas Rīgas daļas remonts ir vienkārši pīiii, visur salaiduma vietas, kā tikai SUV paredzēts, izbraucot un nobraucot mēmie štopperi un bremzēšanās, jo to nevar opratīvi veikt, no stabiņiem maz ko var saprast kas un kā tur tiek regulēts....izpildītājus un pasūtītājus tādam remontam vajag pie zvana piekārt ibio ! Kaut gan tā tagad tendence - pokkuj uz lietotāju, drošība un vajadzība - pacietīsies, pakratīsies, viss kā iestādēm labāk un ērtāk. Skumji.

msh 19.augusts 2024 17:54
0 0 Atbildēt

"visur salaiduma vietas, kā tikai SUV paredzēts, izbraucot un nobraucot mēmie štopperi un bremzēšanās, jo to nevar opratīvi veikt" - nevis "paredzēts SUV", bet gan "nav paredzēts sporta mašīnām, stanceriem un lowraideriem". Nē nu forši jau ir - lieli, stilīgi ripuļi, zema mašīna, buferis velkas pa zemi, vēl zem haubes tarkšķ sporta dīzelis - abet tu nezināji ka tu pa Latvijas ceļiem brauksi, pirms savu sporta mašīnu izvēlējies? Man nav nekāds SUV, bet es vietās, kur ir izfrēzētas bedres vai pieslēgumi asfalta virskārtas biezumā, es parasti braucu tā, it kā tur nekā nebūtu, jo nu nav jau arī - ir tāds bišķi "puh puh", bet nekas sevišķs - un man tomēr mašīna ir ar minimālu skaņas izolāciju un grabošu salonu - kaut kādai B7 pastētei ar normālām pederēm un normāliem ripuļiem vajadzētu būt vienkārši pohuj Tā jau būtu pa lielam pohuj, kā tādi kā tu pisās, bet problēma ir tāda, ka jūs ir jādzen nost - un nu jau paliek arvien lielāka varbūtība ka kāds musars ar dronu paņems, ķipa, apdzīt agresīvus sēņotājus esot agresīva braukšana...

ZZZZ 19.augusts 2024 14:22
0 0 Atbildēt

Nu bet LV tak pērk pārsvarā suv, parket, šādā apvidū tieši iederās 🙈 tik gumiju ripām lielāku jāuzliek 🚗 Nejtraucēs nekādi tur salaidumi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ceļu būvnieki uzliek zīmi 50, bet paši brauc uz 70 km/h ar smago pa Rīgas Jūrmalas šoseju būvdarbu zonu (+ VIDEO) 9

iAutolv uzfilmē būvnieku transportu, kas brauc ar ātrumu 70 km/h objektā, kur paši būvnieki uzlikuši maksimālā ātruma ierobežojumu 50 km/h. Lasīt vairāk

 

Kur lai tos liek? - Zēbriges osta Beļģijā sāk pārpildīties ar elektromobiļiem 6

Zēbriges osta Beļģijā ir viens no lielākajiem loģistikas centriem Eiropā, taču arī tam ir savas robežas. Lasīt vairāk

 

Sākusies Eiropas ceļu policijas tīkla "Roadpol" akcija "Drošības dienas" (+ VIDEO) 10

“Joprojām kā ikdienā, tā arī šīs akcijas laikā visvairāk konstatēto pārkāpumu skaits ir tieši par ātruma pārkāpšanu, kas ir apmēram puse no visiem pārkāpumiem arī ikdienā,” sarunā par “Drošības dienu” akciju raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja Valsts policijas Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk

 

Likumsargi dažu stundu laikā aptur vairākus steidzīgus autovadītājus (+ VIDEO) 5

Aizvadītās nedēļas izskaņā, 14. septembrī, Valsts policijas Satiksmes drošības vadības biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību gan Ropažu novadā, gan Smiltenes novadā, fiksēja trīs īpaši steidzīgus autovadītājus – viens no viņiem brauca ar 177 km/h pie atļautajiem 110 km/h, taču vēl viens autovadītājs ne tikai krietni pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, bet brauca arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Minētie autovadītāji tika apturēti un saukti pie atbildības. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti