Latvijā pirmoreiz - Circle K par degvielu varēs norēķināties ar automašīnas numura zīmi 17

 

Foto: Publicitātes attēls

Circle K | 17.aprīlis 2023 10:34

Circle K Latvijā atklāj pavisam jaunu un inovatīvu degvielas uzpildes procesu ar automātisko apmaksu, kas uzpildi padara vēl ātrāku un ērtāku. Reģistrējot sava auto numura zīmi lietotnē EASY FUEL un pievienojot bankas karti, par degvielu norēķināsies tavs auto, ne tu pats.

Līdzīgi risinājumi jau tiek izmantoti arī citviet, piemēram, stāvvietu kontrolei un ceļu nodevu elektroniskās iekasēšanas sistēmās, bet degvielas mazumtirdzniecībā vietējā tirgū šāds risinājums tiek piedāvāts pirmo reizi.

Kā norāda Circle K Latvia degvielas kategorijas vadītājs Gatis Titovs: “Mūsu mērķis ir uzlabot un padarīt ērtāku klientu ikdienu. Pateicoties jaunajai mobilajai lietotnei un viedajiem risinājumam mūsu degvielas uzpildes stacijās, klienti varēs būtiski ietaupīt laiku, kas pavadīts veicot degvielas uzpildi. Nav jāuztraucas arī par personīgo datu drošību vai nesankcionētiem darījumiem - automātiskā apmaksas sistēma ir droša un uzticama, turklāt regulāri tiks veiktas papildu drošības pārbaudes.”

Ko nozīmē automātiska apmaksa?

Ja EASY FUEL iestatījumos ir norādīta lietotnes atrašanās vietas noteikšana uz “Vienmēr ieslēgts” un lietotnē dota atļauja sūtīt paziņojumus, tad apmaksas process kļūs pilnībā automātisks. Circle K degvielas uzpildes stacijās esošās kameras nolasīs klienta auto numura zīmi, sistēma apstiprinās maksājumu, aktivizēs sūkni un, kad klients būs pabeidzis degvielas uzpildi, no bankas kartes tiks iekasēta maksa par degvielu.

Automātiskā apmaksa ir iespējama ar VISA un Mastercard kartēm, kurām atļauti norēķini internetā. Lai apmaksa par degvielu būtu veiksmīga, apmaksas brīdī līdzi jābūt viedtālrunim, savukārt bankas konta atlikumam jāsasniedz vismaz 70 EUR, kas pirms uzpildes tiks rezervēti. Pēc uzpildes pabeigšanas tiks iekasēta precīza summa par uzpildīto degvielu, bet atlikušo rezervēto summu klients atgūs atpakaļ savā bankas kontā. Ja gadījumā lietotnes darbībā rodas tehniskas problēmas, par degvielu varēs norēķināties ierastajā veidā – ar mobilo maksājumu, norēķinoties pie sūkņa, vai samaksāt degvielas uzpildes stacijā pie kases.

Kā likt savam auto maksāt pašam? 

·         Lejupielādē lietotni EASY FUEL App Store vai Google Play;

·         Reģistrē auto numura zīmi un bankas karti;

·         Ja esi Circle K EXTRA lojalitātes programmas dalībnieks, autorizējies ar savu profilu un saņem atlaides;

·         Dodies uz tuvāko DUS – mēs automātiski atpazīsim Tavu auto;

·         Uzpildi degvielu;

·         Sēdies pie stūres un dodies tālāk! Apmaksa par degvielu notiks automātiski.

Pieejamība

Automātiskie norēķini lietotnē EASY FUEL jau ir pieejami lielākajā daļā degvielas uzpildes staciju un pakāpeniski tiks ieviesti visās Circle K DUS Latvijā. Šobrīd pakalpojums pieejams tikai klientiem – privātpersonām, bet tiek strādāts pie risinājumiem, lai tuvākajā laikā šādu maksājumu iespēju varētu nodrošināt arī biznesa klientiem.

 
Visi komentāri
 
0pis 17.aprīlis 2023 10:44
11 2 Atbildēt

Numurzīme pret degvielu? Cik litrus dos par vienu numuru?

Bils 17.aprīlis 2023 11:33
6 0 Atbildēt

"Circle K par degvielu varēs norēķināties ar automašīnas numura zīmi" - tieši tā, cik nez dos litrus? Un par katru zīmi vai komplektu, jo varbūt izdevīgi nodot arī trešo zīmi, ko kabina uz velo bagāžnieka? 😜

imzz 17.aprīlis 2023 11:03
4 9 Atbildēt

Ka tikai šī fīča atkal nepalielina auto numurzīmju zagšanu vai viltošanu. Kāds var, piemēram, noskatīties, kurš auto šādi pildās, nofotografēt numuru, nodrukāt šo numuru ar lāzerprinteri uz papīra un uzkabināt pirms automātiskās uzpildes pa virsu savējam.

Bils 17.aprīlis 2023 11:31
9 2 Atbildēt

Izlasi kārtīgi, vajag arī reģistrēties lietotnē. Tur nekādi nošmaukties nevar, bet nu labāk nevajag, jo ja jau izdomāji kā apiet likumu, nekāds tīrais cilvēks neesi.😡

imzz 17.aprīlis 2023 11:53
0 0 Atbildēt

Pēc šīs loģikas, neviens drošību sistēmu speciālists nav "tīrais cilvēks", jo viņiem jādomā, kā šīs sistēmas apiet, lai izslēgtu šādas iespējas.

ZZZZ 17.aprīlis 2023 11:06
7 1 Atbildēt

Nekas nav pieminēts par atlaidi šhitam jokam 9 centi 😂

0pis 17.aprīlis 2023 12:14
3 1 Atbildēt

Atlaide būtu jārēķina no numura ciparu summas - tad pižoni ar īsajiem nummuriem dabūtu mazāku atlaidi, bet viņiem jau naudas tāpat gana 😄

Bils 17.aprīlis 2023 13:13
2 0 Atbildēt

Vairāk par 9 centiem nesanāks, skaiti kopā kādus ciparus gribi! 😏

Nja 17.aprīlis 2023 15:29
0 0 Atbildēt

Ja man numurs ir 8888 tad to summa ir 32 ...

0pis 17.aprīlis 2023 15:55
0 0 Atbildēt

Nav jau teikts, ka ciparus sasummē....var dot lielākā cipara atlaidi...vai sasummē pirmo un trešo, atņem otro un ceturto....

Bils 17.aprīlis 2023 17:09
2 0 Atbildēt

Nē, 5 ir pareizi, ja tiešām saskaiti visus, kas sanāk ķēdītē... 😜

Ēriks 17.aprīlis 2023 12:54
4 0 Atbildēt

15.aprīlī biju iebraucis uzpildīties ar jauno aplikāciju "EASY FUEL" Circle K benzīntankā Katlakalna iela 16 Rīga.Vispār bija ļoti ērti un ātri,tiko iebraucot,uzreizi parāda adresi aplikācijā,pēc tam piebraucot pie sūkņa,arī parāda,sāc uzpildīties un viss.Bet par numuru atpazīšanu,neuztraucieties,benzīntanka kameras visu redz ļoti labi.Paldies par aplikāciju,viss ir kārtībā.

0pis 17.aprīlis 2023 13:21
0 2 Atbildēt

Paldies par nevajadzīgi detalizēto informāciju, diez vai kādu šeit interesē kurā datumā un kurā DUS Jūs izmantojāt ĪZĪFU FEL applikāciju. Bet kopumā - mēs neuztraucamies. Nudien, viss ir kārtībā.

apnicis 17.aprīlis 2023 14:24
2 0 Atbildēt

opci,ej .irst,taču pēc tam mazgā rokas.

650 17.aprīlis 2023 13:41
0 0 Atbildēt

Sen nēēsu bijis staoila tanka attejā, kā tur var norēķināties? Diez 1 lappuse atejpapīra cik tagad nāk? 

Cik vispār reāli maksā pati degviela, ja par katru suudu vai katru ceturto diennakti var šādi bārstīties ar 9/10 centu atlaidēm? Vienlaikus massveidīgi regulāri publicējot demagograkstus/par! Saūdu Arāba nekaunīgajām darbībām un draudiem/par cenu pieaugumu jau vis vis vistuvākajā nākotnē?

? 17.aprīlis 2023 23:25
0 0 Atbildēt

Ziemā kad apsniguši, netīri numuri, tad ar lasīšanu būs problēmas.

Ir nācies Europark sistēmā skaidroties, ka neesmu bijis parkingā, kurā automātiskā numura nolasīšanas sistēma ir reģistrējusi manu numuru un tā kā bija pagājis pietiekami ilgs laiks, tad bija sarēķināti 570 EUR.

NuNu 17.aprīlis 2023 23:50
0 0 Atbildēt

Es jau tikko gribēju teikt, ka nupat sāks nummurus zagt, bet nav vis tik vienkārši... 😄

Eu a kafiju arī pēc feiskontrola izsniegs?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti