Pirmā “Circle K” zīmola testa stacija Latvijā 9

 

Foto: Publicitātes attēls

Circle K Latvia | 30.marts 2017 10:45

Marta beigās SIA “Circle K Latvia” uzsāk pārbūves darbus pirmajā degvielas uzpildes stacijā, kas iegūs “Circle K” izskatu – Rīgā, Tvaika ielā 2a.

Savukārt pirmā oficiālā “Circle K” DUS atvēršana Latvijā plānota šī gada maijā.

“Pirmās stacijas pārbūves mērķis ir pārbaudīt tehniskos risinājumus, darbu izpildei nepieciešamo laiku, kā arī citas tehniskās nianses, ieviešot jauno zīmolu. Drīzumā līdzšinējā “Statoil” zīmola nomaiņa sāksies visā Latvijā un turpināsies līdz pat rudenim,” informē Viesturs Astičs, SIA “Circle K Latvia” Mazumtirdzniecības tīkla direktors.

Par “Circle K Latvia”
2012. gadā mazumtirdzniecības uzņēmumu “Statoil Fuel & Retail” pārņēma viens no pasaules lielākajiem ērtas iepirkšanās un mazumtirdzniecības uzņēmumiem “Alimentation Couche-Tard”, un līdz ar uzņēmuma iegādāšanos tika iegūtas tiesības izmantot “Statoil” nosaukumu vien ierobežotu laiku.

“Circle K” šobrīd ir viens no lielākajiem un pasaulē pazīstamākajiem uzņēmuma “Couche-Tard” zīmoliem, un ar šādu nosaukumu pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados klientu apkalpošana tika uzsākta Arizonā, ASV. Šodien “Circle K” atrodams vairāk nekā 20 valstīs dažādās pasaules daļās.

Jaunās “Circle K” degvielas uzpildes stacijas būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar turpat 15 tūkstošiem “Circle K” ērtas iepirkšanās veikaliem un degvielas uzpildes stacijām, kurās tiek nodarbināti 100 000 aizrautīgu mazumtirdzniecības darbinieku. Ik dienu “Circle K” veikalos un degvielas uzpildes stacijās tiek apkalpoti miljoniem cilvēku visā pasaulē.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 30.marts 2017 13:17
6 3 Atbildēt

Tur "pīrādziņi" arī tiks pārdoti?

Es statoilā tikai pīrādziņus un kafiju pirku, jo degviela nav tā labākā.

gunbox 30.marts 2017 14:13
2 5 Atbildēt

Pastāsti citiem arī. Līdz šim Statoil ir vienīgais par kuriem neesmu neko sliktu dzirdējis.

viencexperc 30.marts 2017 17:05
5 0 Atbildēt

A neste?

msh 31.marts 2017 18:22
0 0 Atbildēt

Nu belītim varbūt ar nestes soļķi ir cits klakšķis, bet mana golfa motoriņš ar nestes astoto uzvedās kā staķika piekto saņēmis, gan apetītes gan cēliena ziņā, un nācās vien atgriezties pie burgeru ēstuves. Bet nu situācija nav neparasta - manā dzimtajā ciemā savulaik bija Kings, par kura degvielu visi, kam nebija slinkums, dirsa ar putām uz lūpām - mana audī motoriņš starpību starp 95 RON un 98 RON degvielu izjuta vēl asāk nekā golfs - kinga astotais - ideāli. Nesti gan ar audī nesanāca izmēģināt, tolaik mani atbaidīja tādi tanki, kuros nevar cilvēkam priekšā nolikt naudaszīmes.

222 30.marts 2017 16:00
12 0 Atbildēt

Kaut kā neuzrunā mani tā sarkanā krāsa un tas dīvainas, normāli neizrunājamais nosaukums. Braukšu labāk uz Viršiem, tur arī gan laba kafija, gan labas desiņas.

Kanibaals 30.marts 2017 17:54
1 0 Atbildēt

Šitādam ērmam braukšu ar līkumu. Nepietiek, jau DNB&Nordea pārsaucas par kaut kādu Ļuminor, vēl tagag kaut kāds k-aplis būs. Izskatās pēc tik pat lēta zīmola, kā Total-Letal. Circle jau gan vienreiz bankrotēja.

Shamejais 30.marts 2017 19:32
0 0 Atbildēt

"Bast-Tard" zīmols būs iespaidīgs! :) hahahahah

Shamejais 30.marts 2017 19:33
3 0 Atbildēt

Pagājšgad Dānijā iebraucu CircleKey - izskatījās kā CIRKUS nosaukums :)

Shamejais 30.marts 2017 19:35
0 0 Atbildēt

Man žēl ka STATOIL izzūd - norvēģi māk kāst :( STATOIL vienmēr ir bijis nopietnākais nosaukums - tagad būs cirks!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti