Nost ar plastmasu! - arvien vairāk autovadītāju Latvijā izvēlas vējstiklu šķidrumu uzpildīt Neste automātā 18

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 13.janvāris 2020 10:15

Arvien vairāk autovadītāju Latvijā izvēlas vējstiklu šķidrumu uzpildīt automātos, kas pieejami Neste automātisko degvielas uzpildes staciju tīklā.

Izmantojot Neste piedāvāto ērtāko uzpildes pieredzi, autovadītāji divu mēnešu laikā ir samazinājuši plastmasas kannu apjomu par vairāk nekā 2000 vienībām. Patlaban vējstiklu mazgāšanas līdzekļu uzpildes automāti ir pieejami 11 Neste degvielas uzpildes stacijās un līdz gada beigām plānots uzstādīt vēl vismaz 20 automātus galvenokārt fokusējoties uz reģioniem.

Uzpildes automāts ir lietotājam draudzīgs un ļoti vienkārši izmantojams – autovadītāji var piepildīt sava auto vējstikla šķidruma tvertni ar pistoli no sūkņa, tādējādi ietaupīt arī laiku, kas tiek pavadīts degvielas uzpildes stacijā.

“Esam gandarīti, ka arvien vairāk autovadītāju izvēlas šo ilgtspējīgo risinājumu, kas ir vienlaikus ērts veids, kā vienkārši un ātri uzpildīt nepieciešamo tīrīšanas līdzekļa daudzumu. Šis vienkāršais solis vienlaikus dod ievērojamu ieguldījumu plastmasas iepakojuma samazināšanā – kopš aizvadītā gada novembra sākuma Neste klientiem esam palīdzējuši ietaupīt jeb neizmantot 2000 plastmasas kanniņas. Pieprasījums pēc šādiem uzpildes automātiem palielinās, līdz ar to šogad strauji aprīkosim savas degvielas uzpildes stacijas ar šādiem automātiem, lai, likvidējot plastmasas atkritumus, kas nekad dabā nenoārdās, mēs palīdzētu saudzēt apkārtējo vidi,” stāsta Armands Beiziķis, Neste Latvija valdes priekšsēdētājs.

Norēķināties par vējstikla šķidrumu varēs maksāšanas terminālī, izmantojot Neste karti (privātpersonu vai uzņēmumu) vai banku kartes. Izdevīgākai uzpildei, Neste karšu klienti saņems atlaidi šim produktam. Neste DUS šobrīd pieejams ziemas vējstiklu tīrīšanas līdzeklis ar salizturības temperatūru līdz -21°C, un tam ir izvēlēts arbūzu aromāts, kuram pēc testu rezultātiem priekšroku deva Neste darbinieki.

 
Visi komentāri
 
WALA 13.janvāris 2020 10:28
5 0 Atbildēt

Vispār jau cik var Neste reklamēt to kas Viršiem jau bija vismaz no 18 gada beigām, vai varbūt pat jau pie bija pie stacijas atvēršanas pie Jaunmārupes (2017 gadā, bet varu arī kļūdīties)

WALA 13.janvāris 2020 10:29
2 0 Atbildēt

Bet citādi protams ideāli ka to dara - es leju tikai šādos un vēl mājās regulāri piepildu vienu kanniņu rezervei.

felix65 13.janvāris 2020 15:36
1 0 Atbildēt

Jā, ja paņem kannā līdzi, tad OK, bet lai es brauktu savam 2litru bāciņam kādu litru pieliet, ja jābrauc lielāks gabals! Un vēl atkarīgs no cenas. Ja es varu veikalā paņemt lētāk, tad nafig vajag.

WALA 13.janvāris 2020 17:04
0 0 Atbildēt

Nu maniem auto tur iet 5 litri ( tik ar lukturu mazgāšanu - tērējas labi), un kanniņa kāreiz tiem gadījumiem ja mājās saprotu ka peitrūkst, kaut tehniski man tā Jaunmārupes stacija ir ļoti tuvu + bieži pa ceļam.

Tedis 13.janvāris 2020 10:46
2 0 Atbildēt

Pildot degvievielu Nestē, iepildīju arī logu mazgāšanas šķidrumu. Vairs nepildīšu. Smird nežēlīgi. Un vēl arī mazgāšanas kvalitāti varētu vēlēties labāku. Tumsā un lietū braucot galīgi neptika. Atkal turpinu lietot Turtle.

WALA 13.janvāris 2020 10:51
0 0 Atbildēt

Hmm joka pēc būs jāpamēģina vai Turtle ir labāks, jo visu laiku braucu ar Viršu versiju - problēmu nav, bet ja saki ka smaka mazāka Turtlim - tad man tāds ar labāk patiktu.

P.S. es gan arī ziemai vienkārši lētāko šnabi tur leju lai nav tie sūda aromatizētāji un metilspirts, kas IMo bija lielākajā daļā to logu škidrumu.

Krotow 15.janvāris 2020 20:44
0 0 Atbildēt

Pēc pieredzes Turtlei ir tikai viens mīnuss - cena.

Jo_bans 13.janvāris 2020 12:15
3 2 Atbildēt

Neviens sevi cienošs braucējs nepildīs bez īpašas vajadzības šādu te sevis nepārbaudītu kreisajā pumpī tekošu suslu.Turklāt- (kā jau bij gaidāms!) meli un demagoģija arī šeit.Reku Neste saka ka spešal arbūzi atlasīti smaržas un harmonijas radīšanai, abet iA lasītājs Tedis saka, ka tas suuds smirdot.Plus vel viņš "pareizi" norāda uz tā suuda uzvedību "tumsā un lietū".Manā skatīuma ,ticamības percents ir aptuveni 7:2 par labu Tedim..

Es nesaku, ka tas lietuviešu turtlevakss ir krietni dikti labāks, bet nu viela pārdomām te ir..

felix65 13.janvāris 2020 15:40
0 0 Atbildēt

Cik esu ievērojis, tad vasarā brends ir svarīgs, bet ziemā skatos tikai lai nebūtu mazāk par 20 grādiem uz kannas. Bija tā, ka no aromāta nelabi metas, toties lētā gala šķidrumos tas sūds ir minimāli, vai nemaz. Aizdomas, ka ar ti aromātu cenšas noslāpēt kādu kandžas smaku.

Frontera 13.janvāris 2020 21:25
0 0 Atbildēt

Reklāma..

Kanibaals 13.janvāris 2020 23:21
0 0 Atbildēt

Ar vienu reizi pietika, smird pēc metanola. Lēti dārgs draņķis.

iciks 14.janvāris 2020 8:22
0 0 Atbildēt

Īsti neredzu jēgu. Man šķidruma trauks ir kādi 3,5l. Cik iekšā palicis - tas nekad nav skaidrs (tā dikti nepiedomāju, cik tērēju, bet cik iztērē savos braucienos sieva, to jau es tāpat zināt nevaru). Šad tad pieleju litru, kad divus, kad vēl kaut cik no kanniņas un kad tukša, nopērku jaunu.

Kanibaals 14.janvāris 2020 8:44
2 0 Atbildēt

Tieši tam ir domāts, iebrauc iepildi degvielu un piepildi pilnu bačoku, nav jazīlē. Pēc tam apmēram jau sapratīsi cik vidēji iziet. Neērti ar kanniņu ir tiem auto kam jau parāda paziņojumu ka trauks tukšs kaut tur vēl 2litri iekšā un nevari pat puskanniņu saliet tad arī mētājas pustukšas pa grabažnieku.

Krotow 15.janvāris 2020 20:44
0 0 Atbildēt

Tas, ka var pieliet mazgājamo šķidrumu pēc vajadzības, ir ļoti ērti visiem, kam šķidruma bāciņa mazāka par 4l. Manējam arī 3.5l un lejot parasto kanniņu, atlikums labu laiku mētājas bagāžniekā. Taču būtu labi, ja tur bezjēgā negāztu klāt smaržinātājus. Spirta smaku ziemas šķidrumam ir vieglāk paciest kā visus tos trešos "eglīšu" nolējumus.

Depp 14.janvāris 2020 13:52
0 0 Atbildēt

Depo ir smaržīgs ūdens.

? 14.janvāris 2020 18:06
0 0 Atbildēt

Lai to lietotu, būtu jābūt norādītam sastāvam. Satur metanolu vai etanolu? Par tīrīšanas spējām pašiem jāpārbauda. Turtle ir labs (arī leišu), bet Sonax ir labākais, kas šeit pieejams.

Batons 15.janvāris 2020 11:16
0 0 Atbildēt

Cik saprotu šis pieejams tikai Rīgā. Nekur tādu neesmu redzējis.

rodo 15.janvāris 2020 22:46
0 0 Atbildēt

diežēl, bet Lorupes Nestē jau visaz nedēļu nav logšķidrus pieejas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 5

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti