Bijušais rallists Caune raidījumā "eXi" stāsta par saviem nedarbiem uz koplietošanas ceļiem (+ VIDEO)

 
12.aprīlis 2022 9:33

Piedāvājam fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” trešās sezonas 15. epizodes, kurā bijušais rallija braucējs Krišjānis Caune atklāti stāsta par saviem nedarbiem uz koplietošanas ceļiem.

Bijušais rallists atklāj, ka jaunības gados sanācis, gan bēgt no ceļu policijas, kā arī atceras epizodi, kurā nācies sastapties ar kārtības sargiem pēc kādām “Golf kausa” sacensībām.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru skatāms kanālā TV4, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. Raidījuma trešās sezonas 14. epizodes sastāvā trīs bijušie tehnisko sporta veidu pārstāvji: Krišjānis Caune, Matīss Karro un Nellija Štolcermane.

Spilgti bijušo sportistu stāsti, neaizmirstamas atmiņas un vērtīgas atziņas - tā ir sporta sarunu šova "eXi" lielākā vērtība.

Jaunākā raidījuma "eXi" epizode pilnā garumā pieejama ŠEIT! Tajā šoreiz skartas divas tēmas:

- talants, meistarība vai tehnika? Kas uzvar sacensību trasēs?

- pirmās tikšanās ar ceļu policiju un avārijas. Kā "eXi" ieguva autovadītāju apliecības?

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti