"Inbokss" īpašnieks: Portāla "ss.lv" tirgus vērtība varētu būt ap 40 miljoniem eiro (+ video) 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 7.augusts 2017 13:44

Sludinājumu portāla "ss.lv" tirgus vērtība patlaban varētu būt ap 40 miljoniem eiro, šodien žurnālistiem sacīja šodien žurnālistiem sacīja augsto tehnoloģiju uzņēmuma SIA "Inbokss" īpašnieks Andris Griķis.

Pirms vairākiem gadiem "Inbokss" vēlējies nopirkt "ss.lv" un piedāvāja portāla līdzīpašniekam Jurim Līnim 20 miljonus eiro.

"Līnis toreiz nepiekrita pārdot sludinājumu portālu par šādu summu. Tagad "ss.lv" tirgus vērtība ir krietni augusi un ir vismaz 40 miljoni eiro," sacīja Griķis.

Skatīt video no 5:40:

Par un ap ss.lv preses konferences video (4 no 6) JAUTĀJUMI

Posted by IAutolv on pirmdiena, 2017. gada 7. Augusts

Kā ziņots, VID nolēmis apturēt Latvijas lielākā sludinājumu portāla "ss.lv" darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. VID apturējis arī ar "ss.lv" īpašniekiem saistītā uzņēmuma SIA "Internet" saimniecisko darbību. "Internet" 1.augustā pieņemto VID lēmumu par "Internet" saimnieciskās darbības apturēšanu 3.augustā ir pārsūdzējusi VID ģenerāldirektorei Ilzei Cīrulei.

VID nosūtītajā pieprasījumā par sludinājumu portāla "ss.lv" bloķēšanu minēta vēl virkne ar SIA "Internet" saistītu domēna vārdu. Bez "ss.lv" iesnigumā minēti arī "2000.lv", "auto.lv", "dch.lv", "dorfman.lv", "doska.lv", "firenet.lv", "ftp.lv", "inet.lv", "internet.lv", "kasko.lv", "madam.lv", "moneta.lv", "multisistema.lv", "myphoto.lv", "netmail.lv", "noma.lv", "octa.lv", "pulse.lv", "showbar.lv", "sludinajumi.lv", "sound.lv", "sys.lv" un "titans.lv".

Kā liecina "firmas.lv" dati, domēna "ss.lv" lietotāja SIA "SS" pieder Līnim un Andrejam Kivackim vienādās daļās, savukārt SIA "Internet" īpašnieki ir Līnis (50%), Andrejs Kivackis (25%) un Sergejs Kivackis (25%).

SIA "SS" apgrozījums pērn bija 5,5 miljoni eiro, bet peļņa 4,1 miljons eiro. SIA "Internet" apgrozījums pērn bija 1,2 miljoni eiro, bet peļņa 227 917 eiro.
Kā liecina "Firmas.lv" informācija, pērn "Internet" nodokļos valsts budžetam kopumā samaksāja 229 740 eiro, savukārt "SS" pērn nodokļos samaksāja 1,922 miljonus eiro, tostarp iedzīvotāju ienākuma nodoklī 309 550 eiro.

Lasi vēl iAuto.lv

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
firmačš 7.augusts 2017 20:11
4 1 Atbildēt

Ja konkurentu nevar nopirkt, tad viņu ir jāiznīcina!

Nesapratu 7.augusts 2017 16:26
3 0 Atbildēt

Inbox un Inbokss ir divas dažādas firmas?

gunbox 8.augusts 2017 9:04
3 1 Atbildēt

No kurienes rodas tādas summas? 40milj ar 4milj peļņu? Neviens kantoris nepārpirks uzņēmumu kurš tikai pēc 10tā gada sāk nest peļņu. Kas par muļķībām? 20milj vēl varētu piekrist. Bet cik 3 īpašnieki, tad 2:1:1 milj. katram gadā. Nav slikti parazitēt šādi uz cilvēkiem. Un galvenais jau, ka visi gatavi maksāt. Neviens necenšas likt paralēli savu sludinājumu bezmaksas serverī, kā dēļ alternatīvas stāv tukšas. Nesaprotu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti