Kāpēc mums vēl joprojām nav pilnībā autonomi braucošu auto? (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 14.decembris 2019 15:52

Ar pašbraucošo automobiļu izstrādi nodarbojas daudzas kompānijas, taču pilnībā autonomi braucoši transportlīdzekļi tā arī nav parādījušies. Kad un vai vispār varam tos gaidīt un, ciktāl šobrīd tikuši šādu projektu virzītāji?

 
Visi komentāri
 
msh 14.decembris 2019 20:12
9 4 Atbildēt

Kārtējā izdomātā problēma, kuras risināšanā tiek iztērēts milzums naudas. Tesla tādā ziņā vispār ir forša mašīna, jo tā tiek pasniegts kā risinājums nevis vienai, bet divām izdomātām problēmām...

Kanibaals 18.decembris 2019 8:28
0 0 Atbildēt

Problēma ir reāla kopš sievietēm ir mobilie telefoni un iestastīts ka šīs varot darīt vairākas darbības uzreiz.

Frontera 5.janvāris 2020 15:16
0 0 Atbildēt

ko nebrauc ar Teslu?

uupis 15.decembris 2019 22:22
2 1 Atbildēt

Kamēr uz ceļiem būs mērkaķi ar granātu, kuri mācās nebremzēt, kā Vernons to stāsta, piemērs: youtu.be/GhxqIITtTtU , tikmēr nekāda runa par drošību nav iespējama.

WALA 16.decembris 2019 9:55
5 0 Atbildēt

Muļķības mērkaķis ar granātu nav bīstams, ja visi citi ievēro drošības pamatprincipus. Bet ja ir mērkaķis ar granātu un kāds kurš baxta mobilo un "mērkaķi neredz" - tad gan problēmas tikpat kā garantētas.

Frontera 28.decembris 2019 10:23
0 0 Atbildēt

Un nafig tādu..autovadītājs nākotnē paliks tizls..nespēs adekvāti vairs reaģēt uz ceļa,jo viņu vietā robots domās,...nu jā ,bet biznes tas ir ..biznes un nekā cita.

Frontera 22.februāris 2020 10:36
0 0 Atbildēt

nu nezinu...vai tiešām es tādu gribētu,nezinu un manā jūsu dzīves garumā vel pietiks braukt ar tradicionāliem spēkratiem,lai nākotnes tizleņi brauc ar robotiem un beigās būs kā filmās,ieraugot kādā garāžā dīzeļauto ,bailēs metīsies bēgt.Tās nākotnes tehnoloģijas ir domātās tizleņiem un tikai.Biznes dara savu darbu..kur lohi,tur lohatrons.

Rexx 1.marts 2020 0:39
0 0 Atbildēt

Laikam jau atkārtošos. Speciālistam noteikti nesagādātu grūtības aizsūtīt ellē ratā kādu autonomi braucošu TL grupiņu. Sajaukt kopā pretējās plūsmas. Ar visām no tā izrietošajām sekām. Tas tomēr pārāk bīstami - uzticēt sevi sazin kādam tur robotam .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 11

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti