Samsung prezentē jaunos Galaxy S9 un S9+ viedtālruņus (+ FOTO) 8

 
Samsung | 26.februāris 2018 8:11

Samsung laidis klajā viedtālruņus Samsung Galaxy S9 un S9+. Jaunajiem modeļiem ir labākā kamera, kāda Samsung viedtālruņos līdz šim bijusi, un tā mainīs to, kā dalāmies ar saviem iespaidiem.

Kameru duālais diafragmas atvērums ļauj uzņemt vēl labākas bildes īpaši vāja apgaismojuma apstākļos, īpaši lēnās kustības video nodrošinās, ka netiek palaists garām ne mirklis, savukārt AR Emoji emocijzīmes saziņu padarīs personiskāku.

Galaxy S9 un S9+ sadarbībā ar AKG nodrošina uzlabotas izklaides iespējas ar jaudīgiem stereo skaļruņiem, telpisku Dolby Atmos skaņu un uzlabotu Infinity displeja izmēra attiecību pret tālruņa korpusu.

“Attīstoties komunikācijas un sevis izpaušanas iespējām, ir mainījies arī viedtālruņu izmantošanas veids,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. “Galaxy S9 un S9+ ir ieguvuši pilnīgi jaunas kameras, kas ļauj uzņemt vislabākos personalizētos fotoattēlus un video jebkurā vietā. Tādējādi lietotāji var sazināties un izpausties sev raksturīgā veidā.”

Jaunas kameras iespējas
Veidojot Galaxy S9 un S9+, ņemts vērā tas, ka kamera mūsdienās ir vairs ne tik ļoti paredzēta attēlu uzņemšanai, kā saziņai un sava vēstījuma nodošanai.

Jauno viedtālruņu kamerām ir jaudīgs Super Speed Dual Pixel sensors, kas ātri spēs apvienot līdz pat 12 kadriem vienā uzņēmumā. Tādējādi radot fotoattēlu ar visaugstāko iespējamo kvalitāti.

• Īpaši lēnas kustības video režīms
Uzņemot 960 kadrus sekundē, ar šo režīmu dinamiskos ikdienas brīžus var iemūžināt lēnas kustības video. Galaxy S9 un S9+ piedāvā arī automātisku kustību noteikšanu — viedu funkciju, kas nosaka kustību kadrā un automātiski sāk ierakstīšanu – lietotājam atliek tikai izvēlēties īsto ainu. Pēc video uzņemšanas īpaši lēnas kustības režīmā to var papildināt ar kādu no 35 dažādām fona melodijām vai pievienot savu iecienītāko motīvu. Lietotāji var arī ērti izveidot, rediģēt un kopīgot GIF failus, izvēloties kādu no trim atšķirīgajiem atskaņošanas veidiem.

• Kamera īpaši vāja apgaismojuma apstākļiem
Vairākumam viedtālruņu kameru ir fiksēts diafragmas atvērums, kas nevar pielāgoties pārāk vājam vai pārāk spilgtam apgaismojumam – tā rezultātā tiek uzņemti graudaini vai izplūduši attēli. Tāpat kā cilvēka acs varavīksnene izplešas un saraujas, Samsung duālais diafragmas atvērums (F1.5 – F2.4) automātiski ielaiž vairāk gaismas, kad ir tumšs, un mazāk gaismas, kad apgaismojums ir pārāk spilgts. Tādējādi fotoattēli ir asi un skaidri jebkurā laikā un vietā.

• AR Emoji emocijzīmes
Samsung piedāvā lietotājiem iespēju izveidot emocijzīmes, kas izskatās, izklausās un rīkojas tāpat kā viņi paši. Lai izveidotu 3D modeli, kas atspoguļo un imitē tādas izteiksmes kā acs piemiegšanu un galvas mājienu, AR Emoji izmanto automātiskas mācīšanās algoritmu, kas analizē lietotāja 2D attēlu un fiksē vairāk nekā 100 sejas izteiksmju. AR Emoji palīdz dalīties ar īstām sajūtām ne tikai video, bet arī īpašu uzlīmju formā, lai lietotāji varētu dalīties emocijās dažādās ziņojumapmaiņas platformās.

• Bixby
Lai nodrošinātu noderīgu informāciju par lietotāja apkārtnē notiekošo, Samsung Bixby, kas integrēts kamerā, izmanto īpaši reālistiskas un padziļinātas mācīšanās tehnoloģijas. Samsung digitālais asistents spēj atrast un atpazīt objektus reālā laikā un ģenerē informāciju no objekta, pret kuru ir pavērsta kamera. Lietotāji ērti var tulkot no svešvalodām ar Live Translation un pārrēķināt valūtas summas, uzzināt par apkārtni, veikt pirkumus un skaitīt kalorijas visas dienas garumā.

Ierīce, kas iederas digitālā dzīvesstilā
Uzlabotā Samsung DeX dokstacija DeX Pad paplašinās mobilās iespējas tiem, kuri vienmēr ir ceļā. Pievienojot Galaxy S9 un S9+ monitoram, tastatūrai un pelei, pilnekrāna režīmā ērtāka kļūs dokumentu rediģēšana un pat spēļu spēlēšana. DeX Pad ļauj arī Galaxy S9 un S9+ pārveidot par skārientastatūru un skārienpaliktni.

Viedtālruņi aprīkoti arī ar IP68 ūdens un putekļu izturību un ātru bezvadu uzlādes iespēju. Tāpat šiem tālruņiem ir līdz pat 400 GB paplašināma atmiņa un jaunākie augstas klases procesori, kas nodrošina maksimālu veiktspēju un mūsdienīgu attēlu apstrādi.

Galaxy S9 un S9+ tālruņus aizsargā Samsung jaunākā aizsardzības nozares standartiem atbilstošā drošības platforma Knox 3.1. Galaxy S9 un S9+ atbalsta trīs dažādas biometriskās autentifikācijas iespējas — acs skeneri, pirkstu nospiedumu skeneri un sejas atpazīšanu. Ierīces arī atbalsta viedo skenēšanas (Intelligent Scan) funkciju — jaunu autentifikācijas iespēju, kas izmanto acs varavīksnenes skenēšanas un sejas atpazīšanas tehnoloģijas, lai ātri un ērti atbloķētu lietotāja tālruni jebkurā vietā. Galaxy S9 un S9+ ir arī īpašs pirkstu nospiedumu sensors, kas ļauj drošajai mapei izmantot citu, ne tālruņa atbloķēšanai, iestatīto pirksta nospiedumu.

Pateicoties uzlabotajam ierīcē iebūvētajam optiskajam sensoram, lietotājs var detalizētāk un precīzāk sekot līdzi savam veselības stāvoklim. Galaxy S9 un S9+ fiksēs sirds slodzes mērījumus reālajā laikā, lai pēc tam viedtālrunī varētu novērot sirds slodzes faktoru.

Galaxy S9 un Galaxy S9+ Latvijā būs pieejami trīs krāsās – pusnakts melnā, koraļļu zilā un ceriņu lillā, un tie atbalstīs divu SIM karšu funkcionalitāti. Oficiāli pārdošanā tie nonāks 16. martā, savukārt visi tie, kas veiks iepriekšpasūtīšanu līdz 7. martam, jaunos viedtālruņus saņems septiņas dienas ātrāk. Marta beigās Latvijā būs pieejams arī Galaxy S9+ modelis pusnakts melnajā krāsā ar 256GB iebūvēto atmiņu.

 
Visi komentāri
 
650 26.februāris 2018 11:00
3 2 Atbildēt

Cerams,ka tie emocijķiņķēziņi šoreiz beidzot būs saskatāmi un savietojami arī ar citu marku un operētājsistēmu lietotājiem.

Motorolers 26.februāris 2018 12:06
3 0 Atbildēt

Lasot aprakstu radās iespaids, ka izlaists jauns fotoaparāts nevis telefons!

Izskatās, ka čaļi ir sasnieguši kkādas virsotnes, ka nezin, ko vairs viņā iebāzt, bet jālaiž jauns ir, jo būs tak aunu bari, kas skries uz veikaliem un mainīs savu S8 pret S9, jo tas taču jaunāks!

Būtu beidzot ielikuši normālu akumulatoru, samaksāt 1000Eur un iegūt krutāku kameru?

GTD2 26.februāris 2018 14:34
0 0 Atbildēt

par korpussu gan nav nekas teikts,tas laikam būs tāds pats kā iepriekšējam modelim tikai drusu izturīgāks ,kā jēlai olai, nu jā bet kvalitatīvs korpuss jau rada lielas izmaksas tas nav uzķūnēt kameru

650 26.februāris 2018 17:18
0 1 Atbildēt

Ludzu paskaidrojiet par emocij-ikonām.Kādu nezkuro reizi par šo interesējos aiz ziņkārības, bet atbides sakarīgas nav.Tās ikonas citureiz pielieto ari "pieauguši" cilvēki.Suudaina situacija- kādam kko atbildi īsumā, pieliec ķēmu/ikonu, lai nav jāpaskaidro tuvāk.Bet cilvēks sanjem neizprotamu Ķeburu.Sūti pofig vai no iOsa un Androīdu vai otrādi- lielākajā daļā gadījumu ja vienkāršs smaidiņš (varbūt) konvertējas, tad viss pārējais ir ķeburi.Ok, nav problēmas, sūti parastu textu, bet nu tomēr tādai kaut 500eur ierīcei tas liekas tipa tāds kā apslēpts lietotāja uzmetiens...Jā, protams, ja neko darīt, var tur kko meklēt/jaaties/salāgot utt, bet kam nafig to vajag? Vai šis te Jaunā s9 lietotājs tās Jaunās ikonas varēs jebkuram korekti aizsūtīt, jeb viņam būs "jāzin" vai adresātam ir/nav tāds pats "īpaši gudrs" s9 ?? Vai esmu vienīgais, kam šāds jautājums rodas?

Motorolers 26.februāris 2018 17:39
1 0 Atbildēt

Laikam esi vienigais!

Mani šāda problēma nesatrauc.

650 26.februāris 2018 18:45
1 0 Atbildēt

Paskaidro tuvaak...Es vnk "interesējos", izlasījis šo te slavinājuma penteri.Tur taču ir skaidri minēts šis "jaunums" attiecībā uz emo.Jeb pie šāda raxta jautājumi nav paredzēti un tikai tiek sagaidīts, ka visi kritīs ceļos un dziļā Pateicībā sitīs galvu pret zemi?

Madars 26.februāris 2018 22:56
0 0 Atbildēt

Personigi man nepatik jaunais izskats un aluminija korpuss, liksies vel slidenaks rokas un ne tik acim tikams. No s9 pilnigi nekadas jegas nav, bet s9+ ja vismaz divas kameras. Bet ja godigi dizi jegu neredzu mainit it ipasi s8+ pret s9+ tikai del 2 kameram. S8 ja, jo tam drankiga batterija, pilnigs suds, dienu nevar izvilkt nekadi, bet s8+ mazliet pa garu ekrans. Ja samsung laicigak dotu atjauninajumus saviem flagmaniem neviss vilktu gumiju nezin cik ilgi, ka jau riebjas gaidit, tad vel butu verts.

E 27.februāris 2018 11:57
0 0 Atbildēt

Patiesam izdomatu akumulatoru kas tur 4-5 dienaktis darba rezima.plus butu nesaskrapejams ka reklame bet nau

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti