Jaunākie Samsung televizori automātiski uzlabo slikta attēla kvalitāti 2

 
Samsung | 5.aprīlis 2023 13:41

Samsung prezentējis inovatīvākos un viedākos risinājumus TV segmentā, demonstrējot jaunāko televizoru un displeju klāstu tiešsaistes notikuma “Unbox and Discover 2023” laikā.

Pasākums atspoguļoja tehnoloģiju uzņēmuma redzējumu attiecībā uz vizuālo displeju šī brīža un nākotnes tendencēm - “ekrāni, kas pieejami visur un pieejami visiem”. Latvijā jaunāko televizoru sērija tirdzniecības vietās parādīsies aprīļa beigās.

"Kā pasaules TV nozares līderis jau 17. gadu pēc kārtas[1] mēs apzināmies savu lomu tehnoloģiju virzībā. Ar savu produktu  inovācijām rādām piemēru, kā uzlabot un padarīt ērtāku ikviena lietotāja skatīšanās pieredzi. Tehnoloģijām ir jāsniedz vairāk iespēju un jāpalīdz ikdienā, nevis tā jāsarežģī,” pārliecināts Samsung sadzīves elektronikas nodaļas Baltijā vadītājs Jānis Vanags.

Neo QLED televizori, kas automātiski uzlabo attēla kvalitāti

Jaunajiem televizoru modeļiem ir daudz inovatīvu jauninājumu, tostarp SDR satura konvertēšana uz HDR. Automātiskā HDR pārveidošanas funkcija ir pieejama jaunajos Neo QLED 4K un 8K televizoros, kurā ar mākslīgā intelekta palīdzību tiek analizēts un piemērots augsta dinamiskā diapazona (HDR) efekts standarta dinamiskā diapazona (SDR) saturam. Šo funkciju iespējams arī izslēgt, ja lietotājs vēlas saglabāt video un attēlus bez papildu uzlabojumiem. Attēli un video jaunajos Neo QLED televizoros izskatās tāpat kā dzīvē, pateicoties Samsung Quantum Mini LED tehnoloģijai, kas nodrošina līdz pat 33 miljoniem pikseļu un miljards krāsu. Q-Symphony funkcija televizora skaļruņiem un saderīgām skaņu joslām ļauj darboties unisonā un precīzi virzīt telpā atsevišķus skaņas efektus.

OLED skaņas tehnoloģija seko līdzi darbībām ekrānā

Arī Samsung OLED televizoru klāsts ir saņēmis dažādus uzlabojumus. S95C un S90C televizoru modeļiem ir neironu kvantu procesors 4K, kas izmanto mākslīgo intelektu, lai uzlabotu nekvalitatīvus attēlus un izceltu detaļas. Samsung izveidotā Object Tracking Sound (OTS) tehnoloģija analizē un nosaka skaņas avotu, vai tā būtu filma, seriāls, sporta pārraide vai mūzikas video, optimizē un padara pārraides skaņu dzīvāku. Tehnoloģija seko līdzi ekrānā notiekošajām darbībām un to pārraida attiecīgajos televizora skaļruņos.

Videi draudzīga tālvadības pults

Samsung produktu attīstībā ne tikai tiek domāts par tehnoloģiju jauninājumiem, bet arī ilgtspējīgiem risinājumiem, lai uzlabotu produkta dzīves ciklu un padarītu to videi draudzīgāku. Jaunajai, trešās paaudzes SolarCell tālvadības pultij nav nepieciešamas baterijas, to var uzlādēt, izmantojot saules gaismu. Saules baterija tālvadības pults aizmugurē absorbē saules gaismu, kas uzlādē iekšējo akumulatoru. Jauno televizoru lietotāji var aktivizēt arī mākslīgā intelekta vadītu režīmu, kas ļaus pārraudzīt un kontrolēt enerģijas patēriņu.

Saderība arī ar citu zīmolu mobilajām ierīcēm

Visi Samsung televizori ir savienoti ar SmartThings lietotni, kas televizoram ļauj pieslēgt vairākas ierīces jūsu mājās. Ar Home Connectivity Alliance palīdzību SmartThings ir saderīgs ar dažādiem zīmoliem, ne tikai Samsung ierīcēm. Drošības sistēma Samsung Knox Vault palīdz novērst nesankcionētu piekļuvi, saglabā sensitīvu informāciju, piemēram, PIN kodus un paroles, un nodrošina personīgo datu drošību.

[1] Omdia pētījums: https://news.samsung.com/global/recognizing-innovative-excellence-samsung-tops-global-tv-market-for-17-consecutive-year

 
Visi komentāri
 
vietējais 5.aprīlis 2023 19:24
2 0 Atbildēt

Pupus arī spēs palielināt?

0pis 9.aprīlis 2023 12:33
2 0 Atbildēt

Ja būsi abonējis attiecīgo pakalpojumu! Tagad viss iet uz ikmēneša maksājumiem!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 9

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti