Ēdolē norisināsies bezceļu festivāls «Kurland Trophy 2011» (+ video) 3

 
25.marts 2011 11:21

2.un 3.aprīlī Ēdolē norisināsies bezceļu festivāls „Kurland Trophy 2011”, kas pasākuma 5 disciplīnās pulcēs vairāk nekā 100 tehnikas vienības: sporta auto, enduro motociklus un ATV (kvadraciklus).

Festivāla ietvaros norisināsies Latvijas Trofi reidu čempionāts, NEZ (Ziemeļeiropas valstu) Trofi reidu čempionāts, „Dubļu ērgļa kauss”4, Tūrisma kauss pilnpiedziņas automašīnām un motocikliem, kā arī Latvijas čempionāts piedzīvojuma enduro.

Šis būs jau ceturtais Off-road festivāls ar starptautisko sacensību statusu, kurā šogad piedalīsies off-road braucēji no 4 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas – kopā ap 50 automašīnām ieskaites grupās TR1, TR2, TR3 un Open, kā arī ap 70 motociklu un ATV.

Kā stāsta festivāla organizators Arnis Namajuns, „Pašreizējais sniega daudzums Latvijā noteikti atstās iespaidu arī uz aprīlī paredzētajām sacensībām. Festivāla dalībniekiem par dubļu un ūdens trūkumu sūdzēties nevajadzēs. Turklāt šogad īpaši esam padomājuši arī par skatītājiem, pie vecās Užavas stacijas izveidojot bezceļu apli, kurā dalībnieki plecu pie pleca spēkosies vairāku tūkstošu skatītāju priekšā.”

Bezceļa festivālu „Kurland Trophy 2011” 2.aprīlī plkst. 9.00 atklās motocikli bet plkst. 10.00 startēs trophy reida automašīnas. 3.aprīlī plkst. 8:00 tiks dots starts „Dubļu ērgļa kausam”

Plašāka informācija skatītājiem par festivāla norisi būs pieejama pasākuma norises vietā (Ēdoles centrā pie starta estakādes), kā arī iepriekš internetā: www.kurlandtrophy.lv, www.trophy.lv un www.appasaule.lv

Pasākumu organizē: SIA "ATV centrs" un Mpk "apPasaule"
 

 
Visi komentāri
 
282196. viesis 25.marts 2011 21:50
0 0 Atbildēt

Nuja, noperk dzelzcelus un tad piegaz apkartni ar naftu un ellam, ka tadi berni, smilsukaste ar lieliem aparatiem. Par dabu visiem uzsplaut, kam to, pec manis kaut pasaules gals, galvenais esmu es.

282197. viesis 25.marts 2011 22:45
0 0 Atbildēt

282196. viesis pirms 51 minūtes

=========================

teu dabas pietrūkst ?? krūmiem aizaugušu , necaurejamu parpurvotu ''dabas'' vietu trūkums Latvijā nau manīc , lien tajos brikšņos un izbaudi uz nebēdu.

282227. viesis 29.marts 2011 20:56
0 0 Atbildēt

Ops,kārtējais ūber dabas mīlis.Noteikti aiz tevis mēslu paliek dabā vairāk kā aiz šiem braucējiem.Bet... nav vērts par to daudz spriedelēt,jo priecē ,ka pie mums var noorganizēt sacensības augstā līmenī.Lai veicas čaļiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 7

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 5

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 1

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti