Ko vajag? -pagrieziens taču ieslēgts! (+ video) 12

 
iAuto | 16.marts 2016 16:08

Video autors ir sašutis par "Gazeļ" vadītāja rīcību, kurš uz izteiktajiem pārmetumiem atbildējis, ka "pagrieziens taču ieslēgts..."

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kaspis 16.marts 2016 19:32
27 0 Atbildēt

nu un kas tad atkal par problēmām?

1)furgoniņš nogriezās saviem gabarītiem atbilstoši, lai nebūtu divreiz jākruķījās turp-atpakaļ. būtu nomalei cietāka/platāka mala, apmestu ripā bez stāšanās

2) filmētājs tomēr spēja redzēt uz priekšu, viss ok, cits iefistu furgonā ar 50-80kmh un brēkalētu ka "priekšējais, bļe, negarantē..."

3)filmētājs dzen kolonnu, kura pēc gājēju pārbrauktuves sāk bremzēties, nu ja tu dzen veselu baru, tad arī pats pārliecinies, kur tev būs palikt.

4) speciāli nervonam - furgonam pagrieziena signāls bija PIRMS filmētājs vispār sāka dzīšanu, tātad filmētājs vispār nedrīkstēja dzīt. Pierādīt pretējo nav iespējams (tāpat kā manu versiju) tā ka arī šeit es drīzāk piekritīšu citam foruma biedra viedoklim: nevar apsēsties ķrēslā, kur kāds jau sēž.

kaspis 17.marts 2016 10:23
8 0 Atbildēt

kaspis vismaz netaisa traģēdiju uz līdzenas vietas, kā tie skrējēji, kas akli tešās neredzamā sienā.

Vernon, atbildi godīgi, vai Tu pats izpildītos kā filmētājs šajā video? Vai ietu garām veselai rindai, pat neaizdomājoties, kāpēc tā samazina ātrumu? Labi, šeit šoferis tomēr spēja redzēt, bet kādu citu ar 120+kmh tu tāpat attaisnotu? Kā tad bija ar to izbraukšanu ārpus noteikumu rāmjiem un apzagšanu sevi laikā un telpā? Vai varbūt tomēr, ja gribi skriet, padomā PATS uz kurieni skrien? Kāpēc pārējiem gabals nenolūza ka korekti mācēja palaist nabaga gazeli?

kaspis 16.marts 2016 16:22
7 1 Atbildēt

redaktor - vēl joprojām nesaprotu, kas definē to vai es savā datorā redzēšu pilnekrāna video vai nē. Šo video varu skatīt pilnekrānā, tepat iepriekšējo par draudzību aplī - nevaru... Settingi visi vienādi, vismaz manā galā. Ja Jums tur ir iespējams to kā ietekmēt pie pašas video ievietošanas - labāk jau tad liekat lai var redzēt šeit pa visu ekrānu, nevis jāiet uz jūtūbi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti