«Goodyear» diktē jaunus atjaunoto riepu standartus

 
7.oktobris 2008 23:21

Goodyear sekmīgās riepu koncepcijas Max Technology attīstība ir turpinājusies un tagad aptver arī uzņēmuma piedāvāto vulkanizācijas sortimentu.

Produktā, ko sauc par TreadMax, atkārtoti izmanto Max Technology riepu karkasus, kā rezultātā tiek atjaunots tāds pats protektoru zīmējums, kāds bijis jaunai Max Technology riepai. Tas ir apsveicams jaunums transporta uzņēmumiem, kas tagad var saņemt simtprocentīgi jaunu Max Technology izstrādājumu, lai arī atjaunotu, taču  ar visām koncepcijas priekšrocībām. Riepa, kas tiek pakļauta apstrādei ar Goodyear  atjaunošans un protektoru zīmējuma iegriešanas metodēm, pateicoties mūsu TreadMax, kopumā iegūst četrus darbmūžus. Līdz ar to transporta uzņēmumiem tiek piedāvātas riepas, kuru kvalitatīvie raksturlielumi atbilst jauna izstrādājuma īpašībām, ar labu degvielas ekonomijas iespēju un par ievērojami zemāku cenu.
 
TreadMax uzdevums ir ne tikai paildzināt Max Technology riepu darbmūžu, bet arī palielināt riepas darba ciklu skaitu. Kravas automašīnu riepas darbmūžs tagad mērojams četrās fāzēs, saglabājot riepas izskatu, veiktspēju un izturību, kāda raksturīga jaunai riepai, taču par zemāku cenu. Šo četrkāršo darbmūžu veido riepas četras fāzes – jauniegādāta, ar padziļinātu /iegrieztu/ protektoru rakstu, atjaunota un visbeidzot atjaunota ar padzuļinātu protektoru rakstu. Riepas protektoru raksts pēc vulkanizācijas ir identisks iecienīto Goodyear riepu Regional RHD II un Marathon LHD II rakstam un attiecīgi nodrošina līdzvērtīgas īpašības un priekšrocības, kādas raksturīgas jaunai riepai. TreadMax tirdzniecība Ziemeļvalstu tirgū sāksies 2009. gadā.
 
– TreadMax ir izcils mūsu plašā kravas automašīnu riepu sortimenta papildinājums, turklāt spēcīgs apliecinājums tam, ka mēs nenogurstoši pūlamies pazemināt transporta uzņēmumu izmaksas. Esmu pārliecināts, ka mēs diktējam pavisam jaunu atjaunoto riepu kvalitatīvo raksturlielumu standartu, saka Denijs Van Esše /Danny Van Essche/, Goodyear riepu atjaunošanas daļas vadītājs Eiropas Savienībā.
 
Speciāls gumiju maisījums līdz ar jaunāko karkasu tehnoloģiju piešķir riepai mazu rites pretestību, garu nobraukumu un lielu izturību, kas savukārt transporta uzņēmumiem nodrošina mazākas degvielas izmaksas uz vienu kilometru, zemāku izmešu līmeni un paaugstinātu rentabilitāti.
 
Goodyear uzskata, ka atjaunošana ir ļoti nozīmīga riepas darbmūža daļa. Riepu karkasi, kuros izmantota Max Technology, ir īpaši izstrādāti tā, lai būtu spēcīgi un dilumizturīgi, un līdz ar to sevišķi piemēroti pilnveidotai vulkanizācijai.
 
Tieši tādas ir jaunās Goodyear kravas automašīnu riepas, kas tiek atjaunotas, vulkanizēšanā izmantojot Goodyears Max Technology  un TreadMax priekšrocības. Ar TreadMax var atjaunot kravas automašīnu riepu Regional RHD II, RHS II, Marathon LHD II un LHS II karkasus. Pirms veikt precīzu slīpēšanu, tiek rūpīgi novērtēts karkasu nodilums, un tie tiek pamatīgi testēti. Jaunais protektors un riepas sānu sieniņas vispirms tiek pielāgotas karkasam un tikai tad veidoti un izstrādāti līdz galam. Goodyear vulkanizācijas procesā atjaunotajā protektoru raksta ģeometrijā un nospiedumā tiek precīzi atkārtotas jaunas riepas īpašības. Pirms piegādes tiek pārbaudīta katras riepas spiedienizturība un visi pārējie raksturlielumi.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti