Attīstās «Bensons Auto» serviss Berģos 5

 
23.decembris 2008 12:10

Šā gada augustā Berģos, Siguldas šosejā 3, tika atvērts jauns „Bensons Auto” serviss un mazlietotu automašīnu tirdzniecības vieta, kas aizvadīto mēnešu laikā piedzīvojis nozīmīgu attīstību.

Jau pirmajos darba mēnešos Berģu serviss un mazlietotu automašīnu tirdzniecības vieta piesaistījusi ne tikai līdzšinējos „Bensons Auto” klientus, kam ērtāk ir apmeklēt „Bensons Auto” servisu Daugavas labajā krastā, bet arī jaunus klientus. Četru mēnešu laikā servisā apkalpotas gandrīz 600 dažādu marku automašīnas, veicot gan remontu, gan sagatavošanu ziemai. Pēdējā mēneša laikā vien klientu skaits palielinājies par 37%.  Servisa noslodze ir pietiekama, un nākotnē pie pieprasījuma palielināšanās ir iespējas servisa jaudu palielināt.

„Cilvēki ir pamanījuši mūsu Berģu servisu, par ko liecina arvien pieaugošais apmeklētāju skaits,” atzīst „Bensons Auto” servisa vadītājs Aigars Ērglis. „Mūsu priekšrocība ir, ka Berģu servisā nodrošinām tāda pat līmeņa un apjoma pakalpojumu klāstu kā K. Ulmaņa gatves servisā – arī Berģos iespējams ne tikai veikt auto remontu, bet arī noformēt apdrošināšanas gadījumus un virsbūvju remontu, piedāvājam maiņas automašīnas.”

Lietotu automašīnu tirdzniecībā „Bensons Auto” pirmie Latvijā ieviesuši klientam svarīgu novitāti –  par „Bensons Auto” pārdošanā esošajām lietotajām automašīnām tiek sniegta visplašākā informācija - ne tikai par cenu un komplektāciju, bet arī par automašīnas defektāciju, rezultātā pasargājot cilvēkus no riska nopirkt „kaķi maisā”. Pircējam tiek dota arī izvēle attiecībā uz šo defektu novēršanu – veikt to „Bensons Auto” servisā vai citur.

„Bensons Auto” piedāvā dažādu marku lietotas automašīnas; pēdējo mēnešu laikā realizētas 114 automašīnas.
 
Visi komentāri
 
265195. viesis 23.decembris 2008 17:01
0 0 Atbildēt

Vāji slēpta reklāma?

265200. viesis 23.decembris 2008 18:06
0 0 Atbildēt

Vāji?

265207. viesis 23.decembris 2008 21:57
0 0 Atbildēt

Man patika pedejos menesos...cik 1-60...hehe

265214. viesis 24.decembris 2008 12:17
0 0 Atbildēt

mjā reklāms raksts, nez cik tad samaksāja?

265220. viesis 24.decembris 2008 14:07
0 0 Atbildēt

6-7 mašīnas dienā - tas ir daudz? Mošk tas serviss ir maza garāža ar bedri? :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti