«BM Auto» sveic Lielbritānijas karalieni dzimšanas dienā

 
8.jūlijs 2009 8:12

Aizvadītajā nedēļā notika Lielbritānijas vēstniecības organizēts pasākums par godu Lielbritānijas Karalienes dzimšanas dienai. Pie Lielbritānijas vēstniecības J.Alunāna ielā 5 tika izstādītas arī Land Rover un Jaguar automašīnas.

Šī bija pirmā publiskā reize, kad Land Rover un Jaguar automašīnas izstādīja šo zīmolu jaunais autorizētais dīleris „BM Auto”.

„BM Auto” direktors Ivars Norvelis: „Tas ir tikai loģiski, ka Lielbritānijas Karalienes dzimšanas dienai veltītu pasākumu atbalsta tādas šīs valsts auto būves ikonas kā Jaguar un Land Rover. Savukārt mūsu mērķis bija parādīt, ka Jaguar un Land Rover jaunās mājas ir „BM Auto” salons Dārzciema ielā 64a. Tādējādi „BM Auto” ir kļuvis par lielāko premium zīmolu autocentru visā Baltijā.”



Jaguar un Land Rover automašīnas Dārzciema ielā 64a ir pieejamas no jūnija un šeit atrodas arī abu zīmolu servisa centrs. Jau tuvākajā laikā plānots sākt jauna Land Rover un Jaguar salona centra izbūvi.

„Inchcape grupā ietilpstošais „BM Auto” centrs Dārzciema ielā 64a ir lieliska vieta, kur vienkopus pulcēt tādus premium zīmolus kā BMW, Mini, Alpina, BMW Motorrad un tagad arī Jaguar un Land Rover,” stāsta Inchcape uzņēmumu grupas vadītājs Latvijā Andris Kulbergs. „Jau šobrīd esam sākuši plānošanas procesu jaunā Jaguar un Land Rover auto centra izbūvei. Ceram, ka jauno Jaguar un Land Rover salonu Dārzciema ielā 64a pabeigsim līdz 2010. gada sākumam.”

Jāatzīmē, ka šogad visi „BM Auto” pārstāvētie zīmoli tirgū bijuši ļoti sekmīgi. Lai gan par pārdošanas apjomu pieaugumu mūsdienu ekonomiskajos apstākļos runāt ir neiespējami, gan BMW, gan Land Rover, Mini un Jaguar tirdzniecības apjomi ir kritušies mazāk, nekā tirgus kopumā. Tādējādi visu šo zīmolu tirgus daļa ir pieaugusi. Īpaši jāizceļ BMW panākumi – šī zīmola tirgus daļa sastāda 5,8 procentus, kas ir par 3 procentiem vairāk nekā attiecīgajā laikā pērn. Lielākā daļa BMW automašīnu Latvijā tiek pārdoti „BM Auto” salonā Dārzciema ielā 64a.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti