The Scorpions: «Volkswagen Amarok» ir lielisks! 3

 
21.decembris 2009 12:45

Jau top skaidrs, ka arī Volkswagen Amarok baudīs popularitāti kā dzīvesstila auto: rokgrupa „The Scorpions” no Hannoveres ir pirmie sabiedrībā zināmie cilvēki, kas kļuvuši par spēcīgā auto cienītājiem un paziņo, ka „Volkswagen Amarok ir lielisks”.

Kad mūziķi bija paši izbaudījuši braucienu ar jauno auto, grupas dibinātājs un solo ģitārists Rūdolfs Šenkers (Rudolf Schenker) spontāni nolēma pats pārbaudīt pikapu prasīgajā Dakaras rallijā 2010. gada janvārī.

Rūdolfs Šenkers un grupas „The Scorpions” solists Klauss Maine (Klaus Meine) bija pirmie sabiedrībā zināmie cilvēki, kam tika dota iespēja iepazīties ar jauno pikapu Volkswagen Commercial Vehicles ražotnē. Auto viņiem uzreiz iepatikās.

„Amarok ir ļoti moderns un atraktīvs, tā vien gribas iekāpt tajā un aizbraukt tālēs zilajās, auto ir patiess zvērs,” saka Rūdolfs Šenkers.  „Manā izpratnē šāds pikaps simbolizē piedzīvojumus, brīvību un jautrību,” skaidro rokmūziķis.

Un Klauss Maine piebilst: „Es ar šo auto ceļotu visur, tas vienkārši ir stilīgs, nevis kliedzošs vai pārspīlēts, bet kaut kas īstiem vīriešiem.” Cieša draudzība starp „The Scorpions” un Volkswagen pastāv jau sen: pēc grupas nodibināšanas 1965. gadā Volkswagen mikroautobuss bija pirmais tās transportlīdzeklis.

Rūdolfs Šenkers, kurš nupat ir izdevis savu grāmatu „Rock your life”, bija sajūsmināts, uzzinot, ka Volkswagen Amarok būs Dakaras rallija oficiālais transportlīdzeklis. Viņš spontāni piedāvāja Stefanam Šalleram (Stephan Schaller), Volkswagen Commercial Vehicles izpilddirektoram, pārbaudīt automobili rallija atpūtas dienā.

Paskaidrojot savu rīcību, mākslinieks teica: „Tieši par to ir mana jaunā grāmata: skatīt dzīvi kā piedzīvojumu, piekrist katram jaunam izaicinājumam un vienkārši izpriecāties.” Stefans Šallers bija pagodināts, ka automobilis saņem tik daudz uzmanības, un nekavējoties piekrita.

„Grupa no Hannoveres, kas iekarojusi visu pasauli – tas nevainojami atbilst Volkswagen Commercial Vehicles zīmolam, un ja par mūsu Amarok pirmajiem cienītājiem kļūst rokmūziķi, tas daudz ko pasaka par šo automobili un tā dizainu.” Tāpēc sestdien, 2010. gada 9. janvārī Rūdolfs Šenkers atradīsies Antofagastā, Čīlē, lai Dakaras rallijā pārbaudītu Volkswagen Amarok spējas.

Dakaras rallija oficiālais piegādātājs Volkswagen Commercial Vehicles piešķirs sporta pasākumam kopā 35 transportlīdzekļus.

 
Visi komentāri
 
273489. viesis 21.decembris 2009 12:56
0 0 Atbildēt

You mean šo -

theawesomer.com/photos/2009/06/060509_vw_4.jpg

man par lielisku interjeru ir cits priekšstats. It īpaši ņemot vērā, ka jamais maksās droši vien kā 2 normālie pickupi (ķipa L200 vai Navara)

273503. viesis 21.decembris 2009 17:57
0 0 Atbildēt
273524. viesis 22.decembris 2009 15:25
0 0 Atbildēt

Sretsked [?] 22.12.2009 10:26

regulāri lietoju divus Grand Cherokee, vienu iepriekšēja, vienu pašreizēja modeļa. protams, tas nav gluži pontijaks :D, bet nu tici man, pieredze ar 4x4 klases auto, kā arī saprašana par interjeriem drusku ir. Taka, kā teica klasiķis - aizver muti! :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti