«Gros Auto» atvērts jauns veikals

 
9.februāris 2010 0:00

2.februārī Rīgā, Ganību dambī 25E tika atvērts jau divpadsmitais GROS AUTO autodaļu veikals.

Jaunatvērtais autodaļu veikals, kas pieder SIA „GROS AUTO GRUPA” franšīzes partnerim SIA „G.AUTO”, ir tuvākais veikals Rīgas Centrā dzīvojošajiem autobraucējiem, jo tas ir aptuveni 5 minūšu attālumā no Vecpilsētas un klusā Rīgas Centra!

Kā vieglāk atrast jauno veikalu? Pavisam vienkārši – ja dodamies virzienā no Rīgas Centra autodaļu veikals atrodas brauktuves kreisajā pusē, aptuveni 100 m aiz Ganību dambja un Bukultu ielas krustojuma blakus celtniecības veikalam „BAU”. Pie veikala piebraukt iespējams, apgriežoties braukšanai pretējā virzienā, uzreiz pēc būvmateriālu veikala “BAU” un tad virzoties uz Centra pusi iespējams auto novietot plašā, 40 m garā bezmaksas stāvvietā, uzreiz pie veikala ieejas.

Iepriekš šajā ēkā atradās viens no Rīgā pirmajiem boulinga centriem, pēc tam būvniecības veikals „Tapeks”.

Uzņēmums lepojas, ka izdevies atvērt vēl vienu veikalu tieši Rīgā, jo līdz ar jaunā veikala atvēršanu ikvienam Rīgas centrā, Sarkandaugavā, Mangaļos, Vecmīlgrāvī, kā arī Jaunciemā, Kalngalē, Garciemā un Carnikavā dzīvojošajam autovadītājiem tas ir ātri un ērti sasniedzams!

Jaunā veikala noliktava nodrošina plašu autodaļu sortimenta klāstu par konkurētspējīgām cenām – tas ir iespējams pateicoties uzlabotajam autodaļu iepirkuma mehānismam un regulāram piegādēm!

Jau 16 gadus visās GROS AUTO struktūrvienībās tiek īpaši domāts par klientiem. Uzņēmums viens no pirmajiem ieviesa iekšējās kvalitātes kontroli, kas ļauj uzturēt klientu apkalpošanu augstā līmenī – izņēmums nav arī jaunatvērtais veikals Rīgā, Ganību dambī 25E!

Ikvienam klientam, jaunatvērtajā GROS AUTO autodaļu veikalā, noformējot klienta karti ir iespēja iegādāties lētāk nekā līdz šim:
•    visu marku automašīnu oriģinālās un analogās autodaļas; virsbūves daļas;
•    optiku;
•    riteņu diskus;
•    augstas kvalitātes Good Year, Dunlop, Sava, Fulda, Pirelli, Hankook, Nankang u.c zīmolu ziemas, vasaras riepas;
•    auto ķīmiju;
•    tehnisko šķidrumu;
•    AGIP eļļu un smērvielas;
•    jau pavasarī Jaunums no Good Year – Kelly ekonomiskā segmenta riepas!Labas riepas par labu cenu!

Šāda iespēja ir pateicoties jaunajai klientu lojalitātes programmai, kuras pamats ir 3 līmeņu klientu kartes. Proti – bronza, sudrabs un zelts un jaunajai cenu politikai, kuras rezultātā tika ne tikai samazinātas cenas autodaļām, bet arī izstrādātas atšķirīgas cenas uzņēmuma mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības klientiem.

Turpmāk ikviens GROS AUTO klients ir identificējams un tam veidojas pirkumu vēsture, no kuras automātiski tiek aprēķināta Jūsu nopelnīta atlaide!

Ieguvums – Jūsu atlaidi neietekmē pārdevēja garastāvoklis :)

•    Tiklīdz bezmaksas karte noformēta, atlaides Jūs saņemsiet jau ar PIRMO pirkumu, starp citu no 1. janvāra līdz 10. februārim ir 2 X labākas atlaides autodaļām;
•    Tieši klienta kartes īpašniekiem tiek veidotas īpašas akcijas, piemēram, iegādāties riepas par super labu cenu. Akcijas laikā pērkot ziemas riepas ar Bronzas karti standarta atlaide no 12% ir paaugstināta līdz pat 45%. Kā arī, protams, iknedēļas un brīvdienu akcijas, piemēram, iegādāties autodaļas ar atlaidi līdz pat 25% no standarta cenas. GROS AUTO mudina regulāri mājas lapā www.grosauto.lv sekot līdzi ne tikai iknedēļas akcijām, bet arī izpārdošanas piedāvājumiem – virknei autodaļu un aksesuāru cenas samazinātas uz pusi!
•    Jūs pirmais/-ā uzzināsiet par īpaši izdevīgiem piedāvājumiem GROS AUTO autodaļu veikalos vai servisos– saņemot to e-pastā, mobilajā tālrunī!
•    Jūs regulāri saņemsiet informāciju par savu uzkrājumu;
•    Sasniedzot klientu kartes 2. un 3. līmeni Jūs automātiski saņemsiet vēl lielākas atlaides un pārsteiguma dāvanu no restorāna – kokteiļbāra MARTINI’S!
•    Jūs piedalīsieties GROS AUTO rīkotajās loterijās. Jau 3. februāri starts ir dots otrajai loterijai, kas ilgs līdz 31.07.2010.  Kopējais loterijas balvu fondu 32 536 Ls. Loterijas atļaujas nr. 2521
Starp citu, šajā loterijā:
•    GALVENĀ BALVA būs vēl iespaidīgāka. Laimīgais uzvarētājs kopā ar visu savu ģimeni (piemēram, mamma, tētis un trīs bērni) vai trim draugiem varēs aizceļot uz JEBKURU vietu Pasaulē 5000 Ls vērtībā.
•    FINĀLA izlozē tiks izlozētas arī 20 papildus balvas 500 Ls vērtībā. Kopējais fināla naudas balvu fonds 500 × 20 = 10 000 Ls
•    + katru mēnesi starpizloze. Pavisam kopā četras, katrā no kurām tiks izlozēti 16 laimīgie (katrā veikalā un servisā savs), kuri savā īpašumā iegūs 100 Ls. Kopējais starpizložu naudas balvu fonds 100 × 64 = 6400 Ls
•    + Jaunums no AGIP. Katru mēnesi starpizloze – kopā 4, katrā no kurām tiks izlozēti 16 laimīgie (katrā veikalā un servisā savs), kurš savā īpašumā iegūs 5L augstākās kvalitātes AGIP sintētisko eļļu 36.3 Ls vērtībā savai automašīnai. Kopējais AGIP balvu fonds 36.3 × 64 = 2323.2 Ls
•    + Jaunums no Good Year. Katru mēnesi starpizloze – kopā 4, katrā no kurām tiks izlozēts 1 laimīgais (kopsummā pa visiem veikaliem un servisiem), kas savā īpašumā iegūs Good Year Jaunumu – OptiGrip vasaras riepu komplektu no 15” – 17” 816 Ls vērtībā. Vairāk informācijas www.grosauto.lv. Kopējais Good Year balvu fonds 816 × 4 = 3264 Ls.

Informējam, ka piedalīties loterijā ir pavisam vienkārši! Pērc riepas, eļļas, autodaļas vai remontē savu auto jebkurā no GROS AUTO veikaliem vai servisiem un par katriem 30Ls (čeki summējas) saņemiet vienu loterijas biļeti! Jo vairāk biļešu – jo lielāka iespēja laimēt!

Vairāk informācijas www.kuramlielaks.lv vai www.grosauto.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti