«Opel» piedāvās īpašu līzinga veidu - «Opel Līzings» 5

 
25.februāris 2010 9:03

Opel, sadarbojoties ar Latvijas Krājbankas Līzingu un BTA, piedāvās Opel Līzingu fiziskām un juridiskām personām.

Opel Līzings pēc būtības ir finanšu līzings uz 5 gadiem jaunas Opel automašīnas iegādei. Tajā pašā laikā tas ir “drošais līzings”, jo klients, pērkot auto, saņem Opel Līzinga sertifikātu par riska apdrošināšanu maksātnespējas gadījumā.

Šādā gadījumā dīleris kopā ar apdrošināšanas kompāniju garantē atpakaļpirkumu – mašīnas pārņemšanu, ja klients vairs nespēj pildīt savas turpmākās saistības. Opel Līzings nodrošina klientam iespēju vienkārši atgriezt automašīnu pārdevējam bez soda sankcijām vai finanšu saistībām pret līzinga kompāniju. Šādā veidā klients neiekļūs situācijā, kad ienākumu samazināšanās dēļ nākas šķirties no auto un vēl jāmaksā bankai starpība starp automašīnas tirgus vērtību un atlikušo vērtību. Šo starpību sedz apdrošināšanas polise, kas darbosies visā līzinga perioda laikā.

Finansējuma trūkuma rezultātā, jaunu auto pirkšana Latvijā 2009.gadā ir sarukusi vairāk kā par 80% salīdzinājumā ar 2008.gadu. Ekonomiskā situācija joprojām ir sarežģīta, un cilvēki ir ļoti piesardzīgi attiecībā uz jaunu finansiālu saistību uzņemšanos. Pārliecības trūkums ģimenēs par savu finansiālo stabilitāti ilgtermiņā, un ierobežotās līzinga iespējas attiecībā uz jaunu auto iegādi, rosināja kompāniju Opel un tās sadarbības partnerus piedāvāt jaunu, nebijušu līzinga veidu.

Opel pārdošanas, mārketinga un pēcpārdošanas direktors Baltijas valstīs Dragans Nenadovičs: "Šī brīža ekonomiskajā situācijā, kad visapkārt ir tik daudz neskaidrību, mēs vēlamies klientiem sniegt risinājumu uz kuru varēs paļauties, piepildoties sliktākajam nākotnes scenārijam. Esam pārliecināti, ka Opel Līzings pozitīvi iespaidos potenciālo klientu lēmumu par labu Opel auto iegādei."

Opel Līzingu var noformēt Adam Auto un Hansa Auto salonos Rīgā, Liepājā un Ventspilī.

Opel Līzinga nosacījumi: finanšu līzings, līzinga periods 5 gadi, pirmā iemaksa – no 15%, procentu likme - 6% fiksētā likme + 3 mēnešu EURIBOR (likme tiek piemērota katram klientam individuāli un var mainīties atkarībā no darījuma specifikas un klienta kredītvēstures). Procedūra par klienta ienākumu izvērtēšanu no līzinga kompānijas puses joprojām ir spēkā.

Sīkāka informācija šeit un pie Opel dīleriem.
 

 
Visi komentāri
 
275110. viesis 25.februāris 2010 20:06
0 0 Atbildēt

nu re, pirms treknajiem gadiem viens otrs dīleris piedāvāja savu līzi, bet ar banku aktīvu kreditēšanu lielākā daļa šo pasākumu aizklapēja. tagad dīleru līzei otrā elpa :)

275113. viesis 25.februāris 2010 22:31
0 0 Atbildēt

Bezmaksas siers ir tikai otrajai pelei.

275118. viesis 26.februāris 2010 9:18
0 0 Atbildēt

6% marža ir daudz

neticu ka 15% pirma iemaksa pieejama raijot līzē uz 5 gadiem

275120. viesis 26.februāris 2010 9:39
0 0 Atbildēt

Bet vai viņi garantē, ka tas opelis nesarūsēs līdz līzinga termiņa beigām?

275134. viesis 26.februāris 2010 12:22
0 0 Atbildēt

Droši vien pircēji atradīsies. Šodienas situacijai atbilstošs kompromisa risinājums, ja ir vēlme tikt pie jauna auto. Aiz rokas jau neviens banķieris vairs klientu neķers un ausī nečukstēs , ka "algas diena katru dienu..." Tie laiki ir neatgriezeniski beigušies. Ja jau šance daudz maz stabila un piķis ne mazāks kā 600 ls uz rokas, var jau tādā afeerā iesaistīties. Lai gan godīgi sakot, uzskatu, ka pilnīgi pietiek arī ar mazlietotu 3-4 gadus vecu auto ar nobraukumu līdz 70 000 km. Lētāks, labāks un pat izdevīgāks variants. Lizinga maxājums arī vismaz uz pusi mazāks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti