Samazināta autostāvvietas maksa starptautiskajā lidostā «Rīga» 2

 
3.marts 2010 0:00

No 1.marta līdz 31.augustam starptautiskās lidostas „Rīga” ekonomiskās ilgtermiņa autostāvvietas (P3) klientiem loterijā būs iespēja laimēt vērtīgas balvas.

No 1.marta līdz 31.augustam, starptautiskā lidosta „Rīga” aicina autovadītājus novietot automašīnu ekonomiskajā ilgtermiņa autostāvvietā (P3) uz dienu trīs latu vērtībā un piedalīties loterijā. Akcijas galvenās balvas ir trīs - gada abonements starptautiskās lidostas „Rīga” ekonomiskajā ilgtermiņa autostāvvietā (P3) , dāvanu karte aviobiļešu iegādei 400 latu vērtībā, un RIX Club privilēģiju karti. Katru mēnesi notiks starpizlozes, kurās viena no balvām būs viens mēneša abonements ekonomiskajā ilgtermiņa stāvvietā (P3). Autostāvvietas klienti loterijā var piedalīties ar neierobežotu čeku skaitu vismaz Ls 3 vērtībā. Izložu uzvarētāji tiks publicēti lidostas mājaslapā www.riga-airport-com.

Jaunā ekonomiskā ilgtermiņa autostāvvieta (P3) ir ērti sasniedzama no starptautiskās lidostas „Rīga” termināļa, kā arī piedāvā zemāku pakalpojuma tarifu, nodrošinot arī šāda biznesa modeļa autostāvvietām augstu ērtību līmeni. Lidostas terminālis no stāvvietas sasniedzams aptuveni trīs līdz piecu minūšu gājiena attālumā. Ekonomiskās ilgtermiņa autostāvvietas (P3) ietilpība ir 1058 vietas.
Ekonomiskā ilgtermiņa autostāvvieta (P3) izveidota pēc rekonstrukcijas un paplašināšanas darbu veikšanas. Iepriekš šajā vietā atradās auto novietne paredzēta 318 spēkratiem.

Pēdējā gada laikā ir notikušas izmaiņas pasažieru paradumos, saistītos ar spēkratu novietošanu, proti, auga patērētāju interese par zemu izmaksu autostāvvietas iespējām, jo cilvēki arvien lielāku uzmanību pievērš kopējām ceļojumu izmaksām, tādēļ  viens no svarīgākajiem faktoriem ir autostāvvietas cena. Pasažieru aptauju rezultāti motivēja jauna autostāvvietas biznesa modeļa ieviešanu starptautiskajā lidostā „Rīga” un tagad klienti var izmantot ērtu zemo izmaksu modeļa autostāvvietu. Starptautiskās lidostas „Rīga” klienti novērtēs šo ērto un izdevīgo autostāvvietas piedāvājumu un to izmantos gan Latvijas, gan mūsu kaimiņvalstu iedzīvotāji.

Ekonomiskajā ilgtermiņa autostāvvietā (P3) iespējams norēķināties gan skaidrā naudā, gan ar kredītkartēm. Klientu ērtībām ir pieejami dažādi papildus maksas pakalpojumi - iespēja iegādāties autoceļu kartes, iznomāt auto pārklāju u.c. Tāpat pieejami arī autonomu: Hertz, Sixt, Avis, Europcar, Auto 5, Add Car un Transporent pakalpojumi. Lidosta turpina darbu pie autostāvvietu pakalpojumu un piedāvājumu paplašināšanas.

Vairāk informācijas par lidostas autostāvvietām: www.riga-airport.com
 

 
Visi komentāri
 
275264. viesis 3.marts 2010 11:33
0 0 Atbildēt

varēja lidostas apkārtnes bildi ielikt, jo īsti nav skaidrs kura tad ir tā P3 stāvvieta. www.riga-airport.com/uploads/files...01_07-3LAT.pdf

un Park&Fly ir lētak , kā arī ar busiņu pieved pie lidostas duravām, arī atlidojot atbrauks pakaļ un nogādās pie auto www.parkandfly.lv/rates_lv.htm

janis 31.oktobris 2013 11:30
0 0 Atbildēt

Es labāk novietoju stāvvietā kur ir lētāk un mani vēl aizved uz lidostu! flypark lv ir 2-3x lētāks par RIX P3 stāvvietu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti