Atklāts lietotu auto rezerves daļu meklētājs 12

 
29.jūnijs 2011 0:00

Darbu uzsākusi inovatīva lietotu auto rezerves daļu meklēšanas mājas lapa “AutoSroti.lv”.

Meklētāja “AutoSroti.lv” mērķis ir padarīt vienkāršāku un lētāku lietotu rezerves daļu meklēšanas procesu lietotājiem, tādējādi ļaujot tiem samazināt auto ekspluatācijas izdevumus un ietaupīt laiku.

“AutoSroti.lv” piedāvā atrast nepieciešamo rezerves daļu pēc auto īpašnieka ievadītajiem detaļas parametriem mājas lapā www.autosroti.lv tā vietā, lai tērētu laiku un naudu, apzvanot vai apbraukājot autokapsētas sev interesējošas detaļas meklējumos. Katrs rezerves daļu pieprasījums tiek nosūtīts visiem “AutoSroti.lv” datu bāzē reģistrētajiem lietotu rezerves daļu tirgotājiem, kuri norādījuši, ka tirgo attiecīgā auto modeļa detaļas.

Sistēma pēc trijām stundām apkopo autokapsētu sniegtās atbildes un nosūta lietotājam e-pastā sarakstu ar visām tirdzniecības vietām, kurās pieejama meklētā detaļa, kā arī tirgotāju piedāvātās cenas. “AutoSroti.lv” datu bāzē šobrīd ir reģistrēti vairāk kā 130 lietotu auto rezerves daļu tirgotāji, un tā tiek nemitīgi papildināta.

Ideja par šādu mājas lapu radās pēc pāris izniekotām dienām, kas pavadītas meklējot kādu retāk sastopamu rezerves daļu savai automašīnai. Jau pirmie mājas lapas darbības rezultāti apliecināja “AutoSroti.lv” noderīgumu laika un naudas taupīšanā.

“AutoSroti.lv” cer, ka vienkāršākais un caurspīdīgākais lietotu auto rezerves daļu meklēšanas process pamudinās auto īpašniekus biežāk izvēlēties lietotas detaļas tā vietā, lai pirktu tikai jaunas. Izvēle par labu lietotām auto rezerves daļām ir ne tikai draudzīga makam, bet ir arī zaļa, jo veicina auto rezerves daļu otrreizēju izmantošanu.
 

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
283258. viesis 30.jūnijs 2011 18:25
2 0 Atbildēt

Noteikumi gan forši:

Noteikumi

Šie noteikumi regulē AutoSroti.lv lietošanas kārtību. AutoSroti.lv ir tiesīgs jebkurā laikā vienpusēji izmainīt šos noteikumus

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti