«Peugeot 301» - jauns kompakts sedans Peugeot modeļu piedāvājumā 1

 
4.jūnijs 2012 8:43

Peugeot tirgū piedāvās jaunu Peugeot modeli 301, kas ir kompakts četru durvju sedans un tā mērķis ir izpildīt plaša patērētāju loka prasības.

Jaunais 301 atspoguļo Peugeot moderno stilu un augstās kvalitātes prasības, kas automobilim piešķir raksturu un modernu izskatu, pievienojot emocijas un spēku.

301 tika izveidots, lai tiktu izmantotas visas esošās tehniskās iespējas, kas palīdzētu mums tikt galā arī apstākļos, kas ir ekstremālāki par vidējo, piemēram, valstīs ar īpaši karstu vai aukstu klimatu, vai ar sliktiem ceļa apstākļiem. Automobilis ir 4,44 metrus garš un no saviem konkurentiem atšķiras ar optimizēto un ietilpīgo virsbūvi, nodrošinot drošu un ērtu braukšanas pieredzi. Modeļa ērtību aprīkojumā tiek piedāvāta gan klimata kontrole, gan MP3/CD radio, Bluetooth, elektriskie stiklu pacēlāji, parkošanās palīdzība un daudz kas cits.

 

Peugeot 301 galvenās priekšrocības:

• Rekordliela bagāžas nodalījuma ietilpība: 506 dm3 (VDA 470)

• Bagātīgs drošības aprīkojums: ESP, ABS, līdz 4 drošības gaisa spilveniem, ārkārtas bremzēšanas palīdzība, ISOFIX un daudz kas cits

• Automobilis ir nepieredzēti ietilpīgs aizmugurē sēdošajiem pasažieriem. Kā prognozē ražotājs, pateicoties garajai 2,65 m garenbāzei

 

Peugeot 301, kļūs par vienu no visvairāk pārdotajiem Peugeot modeļiem visā pasaulē - tā stils un tehniskās īpašības ir radītas tā, lai precīzi atbilstu tirgus vajadzībām, sacīja Peugeot importētāja KW Bruun Baltic mārketinga vadītāja Kerli Maro. Automobilis lieliski atbilst patērētāju vēlmēm ar ekonomiskiem jaunākās paaudzes benzīna un dīzeļa dzinējiem, kuru jauda ir no 72 ZS līdz 116 ZS, un kas tiek piedāvāti ar manuālo, robotizēto vai automātisko pārnesumkārbu.

 

Piedāvātie dzinēji:

• 1,2 VTi 53 kW (72 ZS) manuālā vai robotizētā pārnesumkārba

• 1.6 HDi 68 kW (92 ZS) manuālā pārnesumkārba

• 1,6 VTi 80 kW (110 ZS) manuālā pārnesumkārba

• 1,6 VTi 85 kW (116 ZS) automātiskā pārnesumkārba

 

Peugeot 301, papildus 208, ir otrs modelis Peugeot piedāvājumā, kuram ir pieejams jauno trīscilindru benzīna dzinēju (1.2 VTi) klāsts, kas patērē mazāk degvielas un piedāvā lielisku braukšanas baudījumu. 301 ir ģimenes auto, kas ir uzticams, drošs un ar lieliskām braukšanas īpašībām.

 

Jaunā 301 pasaules prezentācija norisināsies Parīzes auto izstādē septembrī, un tā pārdošana tiks uzsākta jau novembrī. Modelis tiks pārdots Eiropā, Krievijā, Āfrikā, Āzijā, Tuvajos Austrumos un Latīņamerikā. Latvijā jaunajam Peugeot 301 būtu jānonāk pārdošanā 2013. gada sākumā.

 

1810. gadā dibinātais Peugeot ražo satiksmes līdzekļus no velosipēdiem līdz komerctransportam, un ir viens no pasaules vadošajiem autoražotājiem. Peugeot ir pārstāvēts 160 valstīs un 2011. gadā pārdeva 2.1 miljonu automašīnu. Peugeot Igaunijā ir trešā pārdotākā auto marka, un Peugeot 508 tika izvēlēts par Igaunijas Gada auto 2012. KW Bruun ar 50 gadu pieredzi ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā, Latvijā, Dānijā, Zviedrijā un Islandē, gadā pārdodot gandrīz 40 000 Peugeot automobiļu.

 
Visi komentāri
 
286274. viesis 4.jūnijs 2012 16:34
0 0 Atbildēt

Virtuozo ģitāristu koncerts

10. jūnija vakarā kluba “Melnā Piektdiena” notiks izcila amerikāņu ģitārista Michael Angelo Batio grandiozs koncerts, virtuozs izpildījums, kas pārsteigs jūsu iztēli. Batio ir mūziķis kas izcili spēle uz double-neck ģitāras.

Viņu darba ietilpst daudzie muzikālie žanri, ieskaitot metālu un to apakš žanrus.

Nāciet un saņemiet neaizmirstamo baudu no ģitārista spēles kurš tika nosaukts “Visu laiku lielākais metāl ģitārist ” uz “Top-100” (Top 100 Greatest Metal Guitarist of All Times) pēc žurnāla Guitar World Magazine datiem uz 2008 gadu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti