Peugeot velosipēdu gadsimtos krātās vērtības tagad arī Latvijā 1

 
27.jūlijs 2012 10:47

Baltijas valstu velosipēdu tirgū ienāk jauns spēlētājs “Moowelo”, kurš ir oficiālais “Cycleurope” pārstāvis Baltijas valstīs un pārstāvēs tādus pasaulē pazīstamus Francijas velosipēdu zīmolus kā Peugeot, Puch, Gitane un Definitive.

Kompānija “Cycleurope” ir viens no Eiropas vadošajiem velosipēdu ražotājiem, kura klāstā ir vairāki simti dažādu modeļu un kurš gada laikā saražo ap 1 250 000 velosipēdu!

„Tādi velosipēdu ražotāji kā „Peugeot” un „Puch” jau vairāk kā 120 gadus ir pierādījuši savu uzticamību visā pasaulē. Komforts, kvalitāte un dizains – tās ir trīs pamatvērtības, kuras vēlamies piedāvāt saviem klientiem. Paši būdami kaislīgi velobraucēji, vērtējot braukšanas paradumus, Latvijas ceļu apstākļus, daudzu gadu laikā esam nonākuši pie secinājuma, – izvēloties velosipēdu, ir jāapzinās ne tikai tā izskats, ātrums, bet arī tas, cik ilgtspējīgs būs ieguldījums. “Moowelo” piedāvā ne tikai iegādāties velosipēdu, bet arī izveidot ilgstošu sadarbību – velosipēdu apkopi, uzlabojumu veikšanu un atlaižu programmu piemērošanu,” informē Kristaps Grīnbergs, “Moowelo” pārstāvis.

Šobrīd Francijā ražotos velosipēdus Latvijā ir gandrīz neiespējami iegādāties par adekvātām cenām. “Moowelo” veidojot sadarbību ar jau minētajiem ražotājiem, ir izveidojis visizdevīgāko piedāvājumu. Tiek piedāvātas gan garantijas, gan pēcgarantijas serviss. Visu vasaras un rudens sezonu, velosipēdus būs iespējams iegādāties par ļoti labām iepazīšanās cenām un katru pircēju sagaida pārsteiguma dāvana. Velosipēdus var apskatīt un izmēģināt salonveikalā, Rūpniecības ielā 48, Rīgā, kā arī pasūtīt jebkuru no piedāvāto ražotāju velosipēdiem.

“Moowelo” koncepts nosaka, ka kvalitāte, komforts un dizains ir galvenās pamatvērtības. Piedāvātie velosipēdi ir atbilstoši dažādām vēlmēm – pilsētvidei, sportam un atpūtai. Katram klientam tiek piedāvāta iespēja iegādāties pārbaudītas kvalitātes velosipēdu, kas noteikti būs ilgtermiņa ieguldījums.
 

 
Visi komentāri
 
286528. viesis 27.jūlijs 2012 15:49
0 0 Atbildēt

Mājas lapa tāda nīkulīga. Nevar īsti saprast, ko viņi tur piedāvā....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti