Līdz Soču spēlēm atlicis gads

 
12.februāris 2013 19:42

VOLKSWAGEN Group Rus, kas ir 2014. gada Soču Ziemas olimpisko un paraolimpisko spēļu ģenerālpartneris kategorijā „Automobiļi”, ir nosvinējis atskaites sākšanos līdz pirmajām Krievijas Ziemas olimpiskajām spēlēm.

Uzņēmums prezentēja 2014. gada Soču olimpisko spēļu transportlīdzekļus – zīmolu Volkswagen, Audi, ŠKODA un Volkswagen Commercial Vehicles automobiļus. Izstādē varēja skatīt tematiskos stendus, kuros ikvienam apmeklētājam bija iespēja uzzināt par VOLKSWAGEN Group Rus ieguldījumu Soču olimpiskajās spēlēs.

„Runājot par mūsu plāniem 2013. gadam, VOLKSWAGEN Group Rus 2014. gada Soču olimpisko spēļu organizatoriem piešķirs visus 3100 automobiļus. Liela daļa šo automobiļu būs ražoti Krievijā, par ko mēs esam īpaši lepni,” teica Markuss Ozegovičs (Marcus Osegowitsch), VOLKSWAGEN Group Rus ģenerāldirektors.

2013. gadā Sočos darbu sāks uzņēmuma filiāles, kas 2014. gada Soču olimpisko spēļu automobiļiem sniegs tehnisko palīdzību un servisa pakalpojumus. VOLKSWAGEN Group Rus darbinieki tiks iesaistīti arī brīvprātīgo programmā, kuras mērķis būs atbalstīt 2014. gada Soču olimpiskās spēles.

Par VOLKSWAGEN Group Rus
VOLKSWAGEN Group Rus apvieno septiņu Volkswagen zīmolu – Volkswagen, ŠKODA, Audi, Volkswagen Commercial Vehicles, SEAT, Bentley un Lamborghini – darbību Krievijas tirgū. 2012. gadā uzņēmuma tirdzniecības apjoms Krievijā palielinājās par 38% un pārsniedza 316 000 pārdotu automobiļu, no kuriem vairāk kā 180 000 bija ražoti Krievijā.

Kopš 2007. gada novembra Group Rus ražo automobiļus Kalugā, 170 km uz dienvidrietumiem no Maskavas. 2009. gada oktobrī Vladimira Putina (Vladimir Putin) un valsts galveno amatpersonu klātbūtnē ražotnē tika uzsākts pilns automobiļu ražošanas cikls. Uzņēmuma investīcijas pārsniedz 1 miljardu EUR, tādējādi tas ir kļuvis par vienu no lielākajiem investoriem Krievijas autonozarē. No 2013. gada līdz 2015. gadam uzņēmums savās ražotnēs, jaunās iekārtās un jaunu produktu izstrādē Krievijā investēs vēl 840 miljonus EUR.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti