Otrdiena - ledus laikmets turpinās

 
9.aprīlis 2013 8:45

Latvijas Valsts ceļi informē, ka apledojuma veidošanās uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem daudzviet apgrūtina braukšanas apstākļus. Vietām neliels sniegs. Gaisa temperatūra no -10ºC līdz -1ºC.

Rīgas apkārtnē, kā arī Daugavpils, Valmieras un Siguldas virzienos ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.
Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi posmā Rīga – Tukums un posmā Pope - Ventspils. Autoceļš vietām apledo, brauktuves kaisa.
Liepājas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga – Annenieki un posmā Saldus - Liepāja. Brauktuves kaisa ar pretapledojuma materiālu.
Jelgavas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi posmā Rīga – Jelgava. Autoceļš vietām apledo, brauktuves kaisa.
Bauskas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga – Iecava. Brauktuves kaisa ar pretapledojuma materiālu.
Ainažu virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmā Berģi – Bīriņu pagrieziens. Brauktuvi tīra un kaisa ar pretslīdes materiālu.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Saldus, Talsu, Tukuma, Ventspils, Balvu, Ludzas un Rēzeknes apkaimēs. Autoceļi vietām sniegoti un apledo. Brauktuves tīra un kaisa.

Pa vietējiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi visā Latvijā. Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas. Uzturēšanas darbu ietvaros notiek bīstamo ceļa posmu (krustojumu, pagriezienu, kāpumu) pretslīdes apstrāde.

Braucot ziemīgos laika apstākļos, aicinām autovadītājiem izvēlēties ceļa stāvoklim un savām autovadīšanas prasmēm atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Atgādinām, ka autoceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Valsts ceļi
Satiksmes informācijas centrs 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti