Ledus aprīļa beigās 3

 
26.aprīlis 2013 17:38

Rīgas domes Satiksmes departaments, atsaucoties uz sinoptiķu prognozēm, vērš transporta līdzekļu vadītāju uzmanību, ka nedēļas nogalē gaidāmi nokrišņi, bet naktīs gaisa temperatūra var kristies līdz mīnus 4 grādiem.

 Transportlīdzekļu vadītājiem jāņem vērā, ka pazeminoties gaisa temperatūrai, uz ielām var rasties apledojums un tā sauktais „melnais ledus”, sevišķi posmos ūdenstilpņu un meža tuvumā.

Sala, slapja sniega un sniega apstākļos departaments aicina transporta līdzekļu vadītājus, īpaši tos, kuri jau ir veikuši transporta līdzekļiem ziemas riepu nomaiņu uz vasaras, būt piesardzīgiem un ievērot drošu braukšanas distanci.

Departamenta speciālisti lūdz autovadītājus jebkurā diennakts laikā par slideniem ielu, tiltu un satiksmes pārvadu posmiem informēt Satiksmes vadības centru, zvanot pa bezmaksas tālruni 80003600, lai nepieciešamības gadījumā nekavējoties veiktu apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

 

 
Visi komentāri
 
290165. viesis 27.aprīlis 2013 15:24
0 0 Atbildēt

Super - bet no pirmā maija jau vairs nedrīkst ar radzēm!

290166. viesis 27.aprīlis 2013 16:02
0 0 Atbildēt

Tātad apgūsi vadītāja meisterību augstākā pakāpē! :-) Kam ir galva

uz pleciem, tas gana ātri un droši pabrauks ar bezradžu riepām arī

pa ledu un sniegu, tiesa, IMHO diez vai ar tīri asfaltam domātām

zemprofila vasaras "pankūkām" :-) Savulaik tak braucām rallijos

ar bezradžu ielas riepām (riepas sporta auto bija aizliegtas), un nebūt

ne lēni - Kangaru dopā pa sniegu un ledu varēja dabūt vidējo ātrumu

virs 120 :-) Ar RWD!

290178. viesis 30.aprīlis 2013 14:28
0 0 Atbildēt

Cerams, ka CP darboņi maija sākumā nesāks uzreiz tvarstīt braucējus ar ziemenēm- naglenēm. Vēl jau Madonas apkārtnē uz autoceļiem sniegs nav pazudis. Arī riepu maiņas centros vēl rindas. Domāju, ka vēl pāris nedēļas vajadzēs, kamēr visi braucēji naglenes nomainīs uz vasarenēm.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 4

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti