«Dīvainā» Vaiņodes iela - gaidām policistus... 49

 
18.marts 2004 8:50

Katru rītu, jau vairākus gadus, braucot uz darbu, sanāk braukt pa Vaiņodes ielu (no otrās slimnīcas līdz Ulmaņa gatvei). Tiem, kas nezin, pateikšu, ka satiksme uz šīs ielas ir organizēta Ulmaņa gatves virzienā, bet pretējā virzienā no Ulmaņa gatves pa Vaiņodes ielu drīkst braukt tikai sabiedriskais transports.

 
Lasi vairāk par šo krustojumu šeit!
 

Katru rītu aizvien vairāk parādās nekaunīgi autovadītāji, kas ikrīta korķi apbrauc pa pretējo (sabiedriskā transporta) joslu visas Vaiņodes ielas garumā un īsi pirms Ulmaņa gatves cenšas iespraukties labajā joslā.

Nesaprotu, vai sabiedriskā transporta vadītāji nekad nav pievērsuši attiecīgo dienestu uzmanību tam, ka tiem griežot no Ulmaņa gatves nereti nākas gaidīt, kad šos "līdējus" kāds ōpis ielaidīs rindā, lai trolejbuss varētu vispār iebraukt šajā ielā?!

Agrāk, kad Vaiņodes iela vēl nebija sakopta, respektīvi, apmales bija vecas uz zemas, šie "līdēji" ar pretīmbraucošo sabiedrisko varēja izmainīties uz gājējiem paredzētā trotuāra rēķina, bet tagad, kad iela ir pilnībā restaurēta, apmales ir diezgan augstas, tāda iespēja gandrīz vairs nepastāv.

Un vēl - pirms dažiem gadiem šādi apbraukt stāvošu rindu pa pretējo braukšanas joslu atļāvās pārsvarā autovadītāji, kuru īpašumā vai lietošanā bija automašīna no "biezā" gala, tagad situācija ir radikāli mainījusies - normālās mašīnas stāv rindā, bet visus apbrauc 80-to gadu kadeti, golfi, escorti un protams - mikroautobusi!

Tā nu es ar nepacietību gaidu, kad kādu rītu Ulmaņa un Vaiņodes ielas krustojumā ieraudzīšu CP. Pieņemu, ka ne es vienīgais gaidu.

Vaiņodnieks.

 
Visi komentāri
 
119531. viesis 18.marts 2004 8:02
0 0 Atbildēt

Gaidi un smaidi. Pēc tam skaitīsi piecīšus un atkal būs par ko rakstīt.

119533. viesis 18.marts 2004 8:21
0 0 Atbildēt

*******aaa.... nu cik var !!!

Starp citu, es kad vienu reizi nekauniigi apbraucu to krustu, samaksaaju 5ciiti. jo tajaa krustojumaa (tiesa gan ne pie pashas vainjodes ielas, bet gan taalaak) staaveeja mentozauri ... samaksaaju es par baltaas nepaartrauktaas liinijas skheersoshanu ...

Otrs ir tas, ka biezhi sanaak braukt no Jaunolaines ar autobusu (45-vietiigo). Shis arii biezhi apbrauc to korkji un tur staavoshos (kaa minimums) 3 trolejbusus ... man jau patiik :)

Treshkaart: brauc tu arii apkaart !!! Kas tev skauzh, ka kaads tiek aatraak par tevi ?

4kaart: sho vietu var mieriigi apbraukt ... un tur kur var apbraukt arii ir jaastaav rindaa, bet taa rinda iet uz priekshu 5 reizes aatraak .

119542. viesis 18.marts 2004 8:59
0 0 Atbildēt

Subaru ko TU saki, ka citur var apbraukt 5 reizes aatraak, tad arii apbrauc!

Cik man ir zinaams konkreetajaa gadiijumaa apdzenot sastreegumu rada avaarijas situaaciju!

Es katru riitu braucu pa to ielinju un ar lielu nepacietiibu gaidu CP ekipaazhu! Esmu tikai kaadas divas reizes redzeejis kaadu divu gadu laikaa, ka kaada buutu tur bijusi!

119545. viesis 18.marts 2004 9:16
0 0 Atbildēt

es esmu redzeejis vairaak kaa 2 reizes 2 gados :)

teikshu kaa ir - es arii nevaru noseedeet korkjii ... visu laiku niez nagi kaut kaa to visu apbraukt (piem. pa trotuaaru :) ) bet es to nedaru, jo var atrautoes no mentiem ... taadeelj izveelos celju, pa kuru to visu nebuushanu var apbraukt ... vai nu vispaar bez korkja, vai ar minimaalu korkji .... un parasti tas izdodas :)

A tas, ka vinjsh apdzenot sastreegumu rada avaarijas situaaciju tevi rausta ?

Man piemeeram buutu pilniigi po... Un ja arii shis uztaisiitu avaariju ar mani, tad vinjs buutu vainiigs ...

taatad, kameer vinjsh ar savu apdziishanu mani netraucee, tikmeer vinjs var braukt kaut uz 2 ritenjiem ...

Nu vainjodes ielas gadiijumaa tommer tie apdzineeji bremzee to korkji, taatad, lai nestresotu es izveelos apbraukt to vietu pa citaam ielaam ... iesaku tev dariit to pashu - un nebuus te ieksh iAuto raksts jaagudro :)

119546. viesis 18.marts 2004 9:18
0 0 Atbildēt

Jau 4 gadus lieku savu mashiinu Aviaacijas ielas maxas autostaavietaa.

Ljoti gaidu kad vienreiz tur paraadiitos CP,jo ik riitu veidojas avaarijas situaacija kad mana kaiminjiene pa labi brauc aaraa no savas vietas. :D :D :D

119548. viesis 18.marts 2004 9:20
0 0 Atbildēt

Nu ja , nu ja! Ir vesela kaudze lohu, kuri var stāvēt un gaidīt, bet daži ir gudrāki un var pabraukt kur un kā viņiem ienāk prātā. Protams, kamēr mani tas neskar, man ir galīgi po, bet, ja tomēr kāds apbraucējs pēc tam ielien man priekšā - nu piedodiet, tas mani skar vistiešākajā veidā un tādam gribās sadot pa purnu. Vai vismaz ļauni papriecāties, ka šo nogrābuši menti. Tāpec'sie apbraucēji ir slikti- viņi manī izraisa negatīvas emocijas. Tiešām jādot tādiem pa purnu!

119549. viesis 18.marts 2004 9:20
0 0 Atbildēt

Viss jau būtu OK, ja padežurētu poliči, bet ir viena problēma, kas tam sekos! Kur tad viņi apturēs pārkāpējus??? Vai uz Vaiņodes ielas, kur radīsies vēl lielāks sastrēgums? A varbūt tajā pašā "vēsturiskajā" vietā, par kuru jau vairākkārt rakstīts iauto, pārmetot CPistiem??? A varbūt uz Ulmaņa gatves, tādējādi liedzot "Vaiņodiešiem" uzbraukt uz labo joslu??? Nu gudrīši!!!!!

p.s. Katrā ziņā es arī piederu pie tiem, kas uzskata, ka šī problēma ar "kavētājiem" ir jārisina, turklāt tīrīšana ir jāsāk tieši ar sabiedrisko transportu, tai skaitā mikriņiem.

Problēma te ir tikai un vienīgi attieksmē pret pārējiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Paldies par uzmanību!!!

119550. viesis 18.marts 2004 9:22
0 0 Atbildēt

Subaru: dajoš anarhiju uz ceļiem? Pamosties, joslas un satiksmes noteikumi ir domāti VISIEM, arī Tev!

Besī mani šitādi, kuriem vairāk par visiem vajag, es arī tajā rajonā dzīvoju, katru dienu uz darbu braucu un zinu vairākus legālus veidus kā nokļūt ātrāk darbā, nemaucot pa pretējās kustības joslu.

119551. viesis 18.marts 2004 9:23
0 0 Atbildēt

A pret niezošiem nagiem uz stūres parasti labi līdz beisbolene lukturī vai pa ķirbi, labi ārstē, ar garantiju :)

119555. viesis 18.marts 2004 9:31
0 0 Atbildēt

2 Taka:

lasi tekstus uzmaniigi ... es jau apbraucu legaali pa citaam ielaam ... paaris reizes pashaa saakumaa, kad saaku tur (pa vainjodes ielu) braukt, apdzinu to visu korkji ... bet kad nograaba menti, tad vairs es taa nedaru :)

mosh tev brilliites vajag ?

119559. viesis 18.marts 2004 9:37
0 0 Atbildēt

To Subaru, Sailem utt

Man nav jāgudro citi ceļi uz darbu tikai tapēc, ka Rīgas ielas ir pilnas ar vadītājiem, direktoriem, ģenerāldirektoriem un prezidentiem, kuriem nekaunīgi apbraukt sastrēgumus laikam pieder pie viņa iedomātā augstā statusa. Piedevām, konkrētās ielas korķis, lai arī izskatās liels, visi kas tajā regulāri stāv, zin, ka ilgāk par 5 minūtēm tas laiku neaizņem.

Vaiņodnieks

119561. viesis 18.marts 2004 9:40
0 0 Atbildēt

Es vairs taadus kaa subaru & Co vairs nelaizhu ieskhaa rindaa, ja paraadaas kaads Sabideriskais pretii. Lai staav un gaida... un tauree, ja veelaas. Kaartiibai ir jaabuut. Un ir dziredeets no CP puses, ka driizumaa tus no riitiem straadaas divas ekipaazhas. Ar kameru - paarkaapuma fikseeshanai.

119566. viesis 18.marts 2004 9:56
0 0 Atbildēt

Taa nav tikai Vainjode sielas probleema, bet veel neskaitaamaas vietaa staa notiek, protams var jau teikt ja nevari apbraut pac pa preteejo joslo, tad klusee, bet tas ir katra personiigais jautaajums, es piemeeram nemaz negribu vairs taa dariit, esmu taa riikojies kaadreiz biezji, sodiits neesmu bijis, bet vienkaarshi vairs negribas, laiks iet un personiigaa braukshanas kultuura uzlabojas, ko arii var noveerot uz ielaam, jo rindaas vairs nekautreejas staaveet cilveeki ar pilniigi jaunaam un diezgan padaargaam mashiinaam, kameer tie, kas savaa dziivee nav speejushi neko sasniegt un brauc ar veciem shrotiem lien visur....oki uzkaaps vienreiz taads pamatiigi uz nerva, nepakautreeshos iedot pa degunu taa lai atceras...un mieriigi turpinaashu celju.

119573. viesis 18.marts 2004 10:33
0 0 Atbildēt

viesis 18.03.2004 09:56

patiess prieks ka tavaa apzinjaa notiek taadas parmainjas.

probleema nav ieksh Vainjodes ielas, vai ieksh kaada nepraezi reguleejama krustojuma... probleema ir ieksh cilveeku zemas kultuuras, necienjas pret sevi un un citiem, un ieksh pilniigas neizpratnes par noteikumiem un biezhi vien ieksh taa, ka cilveeki vienkaarshi ur stulbi...

pirms daudziem gadiem es arii meedzu lidinaaties pa koplietoshanas celjiem liidz pat 250 km/h, bet neviss taapeec ka speeju nomaksaat sodus vai "sarunaat" ar CP, bet taadeelj, ka galvaa bija "sviests", nepazinaajos, ka shaadaa veidaa apdraudeeju ne tikai sevi, bet arii savus liidzbrauceejus, un, iepseejams, pilniigi nevainiigus cilveekus, kuri nejaushiibas peec traapiitos manaa celjaa... esmu patiesii prieciigs ka mainiijos, un ka mainaas arii daudzi citi....

119575. viesis 18.marts 2004 10:37
0 0 Atbildēt

Subaru razkukarekalsja. tu ar pirkstu parādi, kur jābrauc, lai lohi nestāv rindās, tik šaubos vai būs 5x ātrāk.

a tas, ka tie līdēji nevienam netraucē, ir pilnīgs bullshits, jo pirmais, kas stāv pie krustojuma bieži vien var iespraukties plūsmā pirms kāda mācībnieka vai smagā, ja neguļ, bet, ja tāds līdējs piebrauc blakus - viņš aizsedz skatu, bet pats iespraukties nevar, jo viņam jau ir jāielien vidējā joslā - rezultātā visi draudzīgi gaida sarkano.

a tie, kas šitos laiž rindā - nu ir jau tādi, kurus drāž un šie tik pagriež pakaļu un pieliecas un paši vēl priecīgi - labu darbu izdarīju. ibio.

119576. viesis 18.marts 2004 10:42
0 0 Atbildēt

pie tam daži ir izlasījuši rakstus par šī krustojuma pareizu izbraukšanu un tas galīgi neuzlabo situāciju - cits zin, cits nezin - sanāk tāda stīvēšanās.

119591. viesis 18.marts 2004 11:09
0 0 Atbildēt

Nu var jau izklaideeties un kaadu liideeju padziit zem pretii braucosha sabiedriskaa. Veel jautraak reizeem paveerot sastreegumu pirms Vieniibas un Ulmanja gatves krustojuma - kaadus tik "apkaartceljus" cilveeki neizgudro, lai ieguutu "paaris korpusus"... ;) Tur CP katru riitu "noraksta" zaudeejumos dazhus simtus Ls. Shoriit pat tur dazhi aktiivisti krustojumaa iebrauca no apstaadiijumiem.... ;)

119592. viesis 18.marts 2004 11:10
0 0 Atbildēt

Vieglais auto veicot apdzīšanu pa pretējo joslu, sastrēgumu neveido. Es pats katru rītu stāvu rindā un redzu situāciju, bet kad trolejbusi brauc pa pretējo, tad sākas.

119594. viesis 18.marts 2004 11:13
0 0 Atbildēt

MO 18.03.2004 11:09

jaa, jautri veerot shaadus skatus, un beediigi vienlaiciigi... tas liecina tikai par to - kaada veel "lopiska" ir muusu sabiedriibas apzinja kopumaa... kaads "sovietisms" spiid cauru...

119596. viesis 18.marts 2004 11:14
0 0 Atbildēt

To arny

Tieši vieglie auto ŠAJĀ ielā veido sastrēgumu, jo: 1) nereti viņi neļauj iebraukt šajā ielā sabiedriskajam transportam, 2) aizsedz skatu labajā joslā stāvošajām a/m utt

119602. viesis 18.marts 2004 11:41
0 0 Atbildēt

Sastreegumus apbrauc tikai cilveeki ar neliidzswarotu nervu sisteemu un taadiem vienkaarsi nevajadzeetu dot mediciinisko komisiju. Runaajot par vainjodes ielu, tur tiesaam vajadzeetu dezuureet cp, jo bardaks ir neciesams...

119611. viesis 18.marts 2004 11:58
0 0 Atbildēt

Oh, ah! p... līdēji visiem priekšā būs vienmēr, vai tas šrots vai bieza uato vadītājs, ko līdz ja urīns galvā cirkulē? Tiešām šādi priekšā līdēji veido laika ziņā lielāko sastrēgumā pavadīto laiku. Ja visi iekļautos laideni plūsmā tad car caurlaidības spēja proporcionāli pieaugtu.

119615. viesis 18.marts 2004 12:02
0 0 Atbildēt

A es ta domāju,braucot visiem garām, ko tie visi lohi tur stāv rindā un ko tas trolejbuss Te vispār pretējā joslā iebraucis.

njā...

119616. viesis 18.marts 2004 12:03
0 0 Atbildēt

Tad nu gan atradis par ko rakstīt un brīnīties !

Aizvakar viens klauns ar bmw DS8840 uz Vanšu, tik ļoti apvainojās uz pieklājīgu braucēju, kurš atļāva troleibusam no pirmās josla otrajā iebraukt, ka nabagu nākamajās piecās sekundēs apdzina. Nu divas stresainas avārijas situācijas tādiem "šumaheriem" štrunts. Bet te autors domā ka kāds nervozēs, ja troleibusam nāksies viņa dēļ pastāvēt un pagaidīt !!!

119618. viesis 18.marts 2004 12:10
0 0 Atbildēt

Ja trolebusus ražotu BMW, nevis Škoda tad DS8840 neapvainotos. Točna.

119621. viesis 18.marts 2004 12:16
0 0 Atbildēt

tas DS8840 noteikti apvainojaas ljooti objektiivu iemeslu deelj, jo deelj kaut kaada "leenaa" zaudeeja mega-daargas 7 sekundes sava ultra-daargaa darba laika :)

DS8840 vadiitaajs bija:

1) vai nu pirmais viirietis pasaulee, kursh izneesaa beernu, tagad ir 9.meenesii un tajaa briidii kad vinjam naacaas pateereet veselas 7 sekundes sava laika - vinjsh steidzaas uz dzemdiibu namu...

2) vai nu arii multimillionaars, vairaaku LV koncernu akciju kontrolpakeshu tureetaajs, kursh muuzhiigi steidzas no vienas akcionaaru kopsapulces uz otru, taadeelj nevar atljauties kaveet ne nieka 7 sekundes ! jo vinja rokaas ir Latvijas IKP pieagums un no vinja atkraiiga tuukstoshiem LV iedziivotaaju un vinju gjimenju labklaajiiba, kuru piederiigie straadaa DS8840 brauceeja koncernos...

nu kaut kaa taa :)

119623. viesis 18.marts 2004 12:34
0 0 Atbildēt

Nu ja tur nav mentu, brauc tak tu ar pa to sabiedrisko! Un viss buus liidzsvaraa!

119628. viesis 18.marts 2004 13:08
0 0 Atbildēt

A man PO

119629. viesis 18.marts 2004 13:14
0 0 Atbildēt

Jaauztaisa kaa Eiropaa, ja reiz uz turieni ejam - shaadaas vietaas sabiedriskaa transporta josla ir atdaliita ne tikai ar baltu sviitru, bet arii ar pietiekoshi augstu maaksliigi izveidotu apmali. Nav diezcik viegli to paarbraukt, lai gan ari neviens to negrasaas dariit. Otra lieta - sabiedriskajam transportam pilseetaas ir prioritaate, un autobusiem nav jaastaav korkos, jo ir iipashas joslas un celinji, kur tos apbraukt. Mums veel augt un augt, jo pat tramvajam jaastaav sastreegumos, jo steidziigie aiznjeemusi sliedes...

119631. viesis 18.marts 2004 13:17
0 0 Atbildēt

liidziigus vaardus vareetu veltiit par Slokas un Kalnciema ielas krustojumu. Tur braucot pa Slokas ielu no Imantas puses sliezhu joslaa ir kjiegjelis, bet neskatoties uz to daudzi mauc zem taa un rada avaarijas situaacija spiezhoties atpakalj.

119636. viesis 18.marts 2004 13:41
0 0 Atbildēt

Tur kur uz slaavu tilta no apakshas griezhaas jau a vakaros atrodas gudriishi kas pirzh pa preteejo joslu visiem garaam

119637. viesis 18.marts 2004 13:44
0 0 Atbildēt

ha ha ... atradushies nelaideeji ... ja nelaizh viena mashiina, tad palaizh naakamaa :)

bet ne par to ir staasts ... kaa jau teicu ... es taa vairs nedaru ... un beidziet man te klaareet, taadi kaa Subaru ...

3kaart - laikam ka veel esmu tajaa vecumaa, kad, kaa teica deadmorozz "sviests" galvaa ... Paarkaapju aatrumu ne tapeec, ka buutu speejiigs samaksaat, bet gan laikam iepriekshmineetaa iemesla deelj (par sviestu) ... Bet parasti iekljaujoties pluusmaa sanaak paarkaapt aatrumu pilseetaa, bet aarpus pilseetas uz shosejas ar atdaliitaam joslaam vairaak par 140 - 150 censhos nespiest .... bet anyway parasti uz 100 braucu ...

A tam, kas tur par taam malinjaam iemineejaas ... viens uz taas joslas netiishaam mazu crashu uztaisiis un tu staaveesi aiz vinja un kuukosi 1h kameer menti atvelkas, jo redz apbraukt tu vinjus nevareesi - tur tak malinja !

119648. viesis 18.marts 2004 15:29
0 0 Atbildēt

Shoriit arii pacietiigi staaveeju rindaa, pat viens smirdiigs, zils, vecs buss, laikam MB, meegjinaaja iespraukties atpakalj rindaa, tishi teemeejot uz mana BMW saaniem, nelaidu, shis ta diivaini uz mani luureeja, ako dariit, labi ka aiz manis Pajero arii shamo neielaida, taalaak gan kaadas pamanijaas ielaist... Tas nu taa, tagad par lietu!!

Autors u.c. te komentos stipri kljuudaas par kautkaadu sab.transporta joslu. TAADAS TUR NAV!!! Vai kaads ir redzejis attieciigo ziimi ielas galaa??? Vai horizontaalos apziimeejumus???Respektiivi, legaali var izmantot preteejo joslu, tikai pa to nedriikst skjeersot gaajeeju paareju vai nogriwezties uz salinieku.

Un pilntiesiigi es varu aizbarukt piemeeram liidz Prizmas (bode) pagalmam un peec tam atpakalj izbraukt no Vainjodenes slimniicas virzienaa.

Taa luuk, atkaartosim noteikumus!

119650. viesis 18.marts 2004 15:36
0 0 Atbildēt

To Bils

Ok, varbūt tā oficiāli nav marķēta kā sab.transporta josla, bet ko nozīmē "legāli" izmantot pretējo joslu? Tjipa, Tu redzi, ka visa iela ir viens korķis, bet tu būsi gudrāks un steidzīgāks par pārējiem, un visus apbrauksi pa pretējo joslu, un pie Prizmas rausi iekšā labajā joslā un nikni lūrēsi uz tiem, kas nelaiž?! Vai tā tas bija jāsaprot? Raksta būtība bija par autovadītāju kultūru, nevis par to, ka ielas galā nebija ceļa zīmes "pa šo ielu pārvietojas tikai pieklājīgie autovadītāji"!

119652. viesis 18.marts 2004 15:47
0 0 Atbildēt

Nee viesi, ar sho es domaaju briizjus, kad nav sastreegumi un tur velkas kaudze ar M vai vienkaarshi kaads seenjo. Nu tad bez jebkaadiem sirdsapzinjas paarmetumiem apdzenu.

Un veel. Kad ragainais apstaajas pieturaa, tad to mieriigi driikst apdziit ar taadu apreekjinu, lai tiktu atpakalj savaa joslaa.

119653. viesis 18.marts 2004 16:02
0 0 Atbildēt

toreiz kad tas ments mani tur nokjeera : saaka siet klaat vairaakas lietas:

1. Apdziishanas manevrs nepaarliecinoties ka netrauceeshu pretimbraucoshos (pretii brauca trollis)

2. Apdziishanas manevrs nepaarliecinoties ka netrauceeshu tajaa pashaa virzienaa braucoshos (spraukshanas iekshaa atpakalj joslaa)

3. Apdziishana uz gaajeeju paarejas

4. Baltaas nepaartrauktaas liinijas shkjeersoshana (jo aiz gaajeeju paarejas (un arii drusku pirms taas) liidz krustam taa liinija ir nepaartraukta)

taa, ka uzmanaas no menties tie lidotaaji ! :)

vai arii vispaar nelidot tur :)

119665. viesis 18.marts 2004 16:53
0 0 Atbildēt

To Bils

Tagad ir klārs Tavs viedoklis!:)

119672. viesis 18.marts 2004 17:03
0 0 Atbildēt

Tos M sēņotājus es nekādi nevaru saprast - parasti uz 20 bremzēm gadās tikai 1, kas brauc normālā ātrumā. Manuprāt, tur instruktori ir vainīgi, ka ļauj tik lēnu braukt - man arī bija tāda pati problēma līdz 2 situācijām: 1-o reizi uz Mūkusalas apļa viens mikrobs piebrauca priekšā un apstājās pasažierus izlaist - tad es dabūju trīcošām rokām vīlēt viņam no pakaļas Jūrmalas virzienā. Uz nākamā tilta, kas iet pāri dzelzceļam viņu panācām un izdarījām tādu pašu pakalpojumu. 2-o reizi instruktoram bija jāmauc uz Klijānu ielu vienu čomu ručīt ārā - tas bija zem grādiem noņemts no trases. Tā kā pats instruktors bija nokavējies, dabūju nesties, pārkāpjot visus noteikumus. Kopš tā laika problēmas mācību braukšanā vairs nebija.

Savukārt, eksāmenā otrs braucējs, kas brauca aiz manis dēļ tieši lēnās braukšanas tika izpakaļots.

119681. viesis 18.marts 2004 17:47
0 0 Atbildēt

Parunasim par Vaiņodes ielu! 1 Jus esat tur redzejuši nepartrauktu baltu liniju kura sadala to ielu?

2 Kur tur ir vparadits ka preteja josla ir tikaj priekš sabiedrisko?

Un kurš teica ka pa to joslu nedrikst apdzit?

119683. viesis 18.marts 2004 17:51
0 0 Atbildēt

Na etoi ulice mozhno zarabotat' shtraf tolko zato esli po vstre4ke vi proedite 4erez pewehodnij perehod.

119684. viesis 18.marts 2004 17:57
0 0 Atbildēt

viesi 17:47 - lasi noteikumus:

77. Pirms apdzīšanas sākuma vadītājam jāpārliecinās par to, vai:

77.3. apdzīšanas laikā netiks traucēti pretim braucošie transportlīdzekļi;

77.4. pēc apdzīšanas viņš varēs atgriezties iepriekšējā braukšanas joslā, netraucējot apdzenamo transportlīdzekli.

79. Aizliegts apdzīt šādās vietās:

79.5. uz gājēju pārejām un tuneļos.

viss šis netiek ievērots braucot pa Vaiņodes ielas kreiso joslu...

119686. viesis 18.marts 2004 18:07
0 0 Atbildēt

es stradaju uz 19 trolejbusa par vaditaju,un varu teikt vienu kad es no ulmana gatves naku Vainodes iela ieksa man rodas tieksme nebremzet un negaidit kad vini iesprauksies kada skirba ieksa,bet iet viniem virsu un kartigi saskrapet man no ta nebus ne silts ne auksts,laikam kad klusu sausmigi launs tad liksos ieksa lai sanem macibu,varbut ari trolejbusies sakt iet pa pretejo

119689. viesis 18.marts 2004 18:41
0 0 Atbildēt

suukaa vainjodniek blaa. tu doma gudrs esi, ja mekaa pac liist tad vismaz muti turi. kas vai tieshaam iauto paarveershas par opapu portaalu, kur to vien dariit kaa raudaat un zheeloties?

119713. viesis 19.marts 2004 7:39
0 0 Atbildēt

2 viesis 18.03.2004 18:07

ir arii trolejbusi, kas apdzen to visu korkji !

119719. viesis 19.marts 2004 8:56
0 0 Atbildēt

Trolejbusa vadītājs ir atsaldētais.

119730. viesis 19.marts 2004 9:33
0 0 Atbildēt

To SteelRat

Klausies, klaun! Pieņemu, ka iauto nekad nav bijis portāls, kuru Tev patīk apmeklēt. Varbūt sāc ar www.cālis.lv, vai www.cialis.lv, nu kaut kaa taa...

119734. viesis 19.marts 2004 10:00
0 0 Atbildēt

Interesanti, kur šīnī trakajā krustojumā var stavēt CP ekipažas,jo īpaši no rīta?Manuprāt, Jelgavas virziena problēma ar katru gadu kļūst butiskāka. Un jārisina tā problēma Rīgas domes satiksmes departamentam. Visas ielas kas iziet uz Ulmaņa gatves no Ziepniekkalna puses, no rītiem ir viens liels korķis...Tā kā problēmas ir un tās ir jārisina.

119770. viesis 19.marts 2004 11:37
0 0 Atbildēt

Marshrutnieks: bet es kad iebraucu ieksha no Ulmanas gatve uz Vainjodes ielu vienmer palaidu tos kuri lido pa manu joslu jo tas nav gruti un aiznem dazhas sekundes! uN PECTAM VARU MIERIGI TURPINAT BRAUKSHANU.

119954. viesis 22.marts 2004 10:22
0 0 Atbildēt

Es ar braucu pa sho ielinju katru dienu un "pokemonus" shogad neesmu redzejis!! Tur sanāktu kartigs darbinsh! Bet interesanti Viņi strādā! Viens noslēpjas aiz mājas stūra (pirms Prizmas) un pa rāciju noziņõ mašīnāsēdošam kas stāv pardesmit metrus uz priekšu! :) Jauki! Bet vismaz kads labums butu, jo ta apbraukt rindu ir tiesham nekaunigi!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti