Honda Racing Latvia gatavojas cīņai Cēsīs 2

 
11.jūnijs 2004 8:30

Sestdien un svētdien, 12. un 13. jūnijā Cēsis un Cēsu rajonā notiks vienīgais Latvijas komercrallijs, kas vienlaikus būs gan Latvijas, gan Lietuvas autorallija čempionātu posms, kā arī Baltijas kausa autorallijā otrais etaps.

Abu sacensību dienu laikā Cēsu pilsētas centrā, ar daudzu mūziķu piedalīšanos, notiks vērienīgi svētki "Rallijdienas Cēsīs".

Rallijs "Cēsis 2004" ir vienīgais rallijs Latvijā, kurā sportistiem ir iespēja cīnīties par reālām naudas un citām vērtīgām balvām. Rallija balvu fonds krietni pārsniedz 10 tūkstošus eiro. Šajās sacensībās uz starta stāsies 84 ekipāžas no visas Baltijas un arī no Krievijas, kas garantē Cēsu rajona ātrajos ceļos spraigu cīņu par vietu uz pjedestāla, kā arī vērtīgajām balvām.

Rallijā "Cēsis 2004" komandas "Honda Racing Latvia" krāsas aizstāvēs skatītājiem labi pazīstamās ekipāžas – Kaspars Šimkus / Armands Šimkus un Krišjānis Caune / Artis Štrauss, abas ar Honda Civic Type-R (grupa N2000) sporta automašīnām. Šoreiz abām ekipāžām nāksies cīnīties ne tikai ar principiālajiem konkurentiem no "Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas” - Māri Neikšānu / Gati Panavu ar Ford Puma Super1600 (grupa A2000), un Andi Neikšānu / Māri Jēkabsonu ar Lada Samara (grupa R1600). Šoreiz cīņā starp vienas ass piedziņas automašīnām iesaistīsies arī nopietni un spēcīgi konkurenti no Lietuvas.

Komanda "Honda Racing Latvia" arī šajā rallijā turpinās cīņu ar "Skandi Auto Rallija Komandu" par uzvaru komandu vērtējumā gan šajā rallijā, gan sezonas kopvērtējumā. Šajā cīņā "Honda Racing Latvia" pašlaik ieņem pirmo vietu, apsteidzot "Skandi Auto Rallija Komandu" par 8 punktiem.

Rallijdienas Cēsīs sāksies sestdien pulksten 13:00 ar rallijkafeinīcas atklāšanu, bet jau pulksten 17:00 Vienības laukumā tiks dots starts pirmajai sporta automašīnai. Pirmajā sacensību dienā sportisti mērosies spēkiem trijos ātrumposmos, no kuriem beidzamo "Cēsis" būs iespējams vērot uz ekrāniem pilsētas centrā. Diemžēl šogad, pateicoties Eiroparlamenta velēšanām, pilsētas ātrumposms nebūs tik skatāms kā pagājušogad.
Otrajā sacensību dienā sportistiem būs jāveic pieci ātrumposmi Taurenes un Vecpiebalgas pusē, un ap pulksten pieciem pēcpusdienā sportisti finišēs Cēsu Vienības laukumā.

"Honda Racing Latvia" vēlas pievērst visu rallija fanu un Cēsu rallijdienu viesu uzmanību ar atgādinājumu, ka uz Pleskavas šosejas tiek remontēts tilts pāri Amatas upei. Tāpēc šajā ceļa posmā ir apgrūtināta satiksme un, ņemot vērā autobraucēju pieplūdumu, rallija dienās šajā vietā varētu veidoties satiksmes sastrēgumi. "Honda Racing Latvia" iesaka, dodoties uz Cēsīm, paredzēt vairāk laika ceļam vai arī, lai nokļūtu Cēsīs, izvēlēties citu ceļu.

Papildus informāciju par ralliju "Cēsis 2004" iespējams atrast internetā www.autorally.lv, kā arī žurnāla "Rally LV" 2. numurā.

 
Visi komentāri
 
130227. viesis 14.jūnijs 2004 9:11
0 0 Atbildēt

nebūs jaunais talants Caune, būs vienkārši jaunais Caune

130276. viesis 14.jūnijs 2004 12:16
0 0 Atbildēt

Kas tas bija par sviestu, ka rallija saakums bija plkst.15.00, ko TV laizz tik falssu info? Galiigi neseko liidzi?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti