«Motorcentrs» - otrais lielākais «Nissan» dīleris Baltijā 4

 
15.oktobris 2004 9:08

SIA „Motorcentrs”, kas ir „Nissan” dīleris Latvijā tikai kopš šī gada marta, pēc septembra pārdošanas rezultātu apkopošanas ierindojas otrajā vietā Baltijā pēc pārdoto „Nissan” automašīnu skaita.

„Motorcentrs” direktors Jānis Pormalis uzskata, ka sasniegtais rezultāts ir likumsakarīgs, jo „Nissan” ir ļoti pateicīgs auto tirdzniecībai un ar pareizu pārdošanas politiku tas ir tikai laika jautājums, kad „Nissan” būs otrais populārākais japāņu auto Latvijā tāpat kā visā pasaulē.

Japānā ražoto automašīnu konkurencē gan pasaules, gan Eiropas tirgū „Nissan” ir otrajā vietā, atpaliekot tikai no „Toyota”. „Tāpēc ar pārliecību skatāmies uz Latvijas tirgu. „Nissan” ir automašīnas ar labu potenciālu un domāju, ka Latvijas tirgū tās noteikti iekaros popularitāti,” ir pārliecināts Jānis Pormalis.

„Automašīnas sākām tirgot tikai no šī gada marta, turklāt bez iepriekšējas pieredzes darbā ar „Nissan” markas automašīnām. Taču pēc pārdoto automašīnu apjoma esam jau otrajā vietā Baltijā, atpaliekot vienīgi no lielākā Tallinas „Nissan” dīlera,” stāsta J.Pormalis.

„Priecē, ka varam nodrošināt visu modeļu gammas pieejamību mūsu salonā. Iepriekšējo dīleru salonos uz vietas bija redzamas tikai dažas automašīnas,” stāsta J.Pormalis.

Somijā atrodas liela „Nissan” noliktava, kas „Motorcentram” sniedz iespēju strādāt ļoti operatīvi. Jau nedēļu pēc izvēles izdarīšanas, klients var sēsties savā jaunajā automašīnā.

„Populārākais modelis ir vieglās pasažieru klases auto „Nissan Almera”. Klienti augstu vērtē arī džipu „Nissan X-Trail”, kas ir pārāks par konkurentiem ar savu „4 x 4” sistēmu. Arī vieglais kravas auto „Nissan Pickup” iekaro savu vietu tirgū,” informē J.Pormalis.

„Esam ļoti priecīgi, ka salonā ir parādījies arī leģendārā „Nissan Patrol” uzlabotais 2005.gada modelis. No vasaras ir pieejams arī kravas buss „Nissan Primastar”, kas līdz šim „Nissan” modeļu klāstā nebija sastopams,” stāsta J.Pormalis

„Nissan” pārstāv plašu spektru – no maza, kompakta auto līdz busam, gan ar benzīna, gan dīzeļa dzinējiem. Tas ļauj katram klientam atrast optimālu un simpātisku modeli.

„„Motorcentrā” esam izveidojuši komandu no profesionāļiem ar lielu pieredzi automašīnu tirdzniecībā un apkalpošanā. 2001. un 2002. gadā biju „Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācijas” prezidents, esmu vadījis arī citu auto salonu. Uzkrātā pieredze mums ļauj strādāt profesionāli, ar lielu atdevi un bez kļūdām,” stāsta Jānis Pormalis, piebilstot, ka automašīnu marku var popularizēt ar lielu reklāmas kampaņu, tomēr panākt klientu lojalitāti iespējams tikai ar precīzu un kvalitatīvu darbu.

Iepriekšējā „Nissan” dīlera, kas pārtraucis savu darbību, „Auto grupa TBF”, pārdoto automašīnu garantijas saistības turpmāk pildīsim mēs,” informē Jānis Pormalis, piebilstot, ka serviss „Motorcentrā” ir ļoti operatīvs un bez rindām, turklāt ar salīdzinoši zemām izmaksām.
 
Visi komentāri
 
143627. viesis 15.oktobris 2004 9:20
0 0 Atbildēt

Kad tad tirdzniecībā būs Murano ? Tas varētu daudzus ieinteresēt.

143628. viesis 15.oktobris 2004 9:27
0 0 Atbildēt

Riktīgais Nissan aparāts ir 350Z. Man iedeva pabraukt un gribu teikt ka var salīdzināt var pat ar poršeniekiem.

143712. viesis 15.oktobris 2004 13:07
0 0 Atbildēt

Murano jau ir. Salonā var aptaustīt. Droši ka var arī nopirkt :)

143764. viesis 15.oktobris 2004 18:17
0 0 Atbildēt

serviss toč normāls ir.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti