Jeep demonstrē savu koncepta pick-up 3

 
18.janvāris 2005 9:30

Detroidas izstādes ietvaros kompānija Jeep piedāvā iepazīties ar savu jauno koncepta auto - džipu kas saņēmis nosaukumu Jeep Gladiator.



Pēc dažu speciālistu domām, šī modeļa parādīšanās var liecināt par to, ka Jeep Wrangler līnija, uz kuras bāzes ir būvēts šis koncepts, drīzumā var papildināties ar pikapu.

Jeep Gladiator īpatnība ir kravas platforma, kuras garums ir 1,7 metri, bet tā var tikt "izplesta" līdz 2,3 metriem. Paši auto radītāji nosaukuši šo konceptu par "Flexible Utility Truck".

Auto aprīkots ar 2,8 litru dīzeļdzinēju, kas savukārt uzsver ražotāju vēlmi pieradināt savus klientus pie ekonomiskiem automobiļiem. Spēku uz riteņiem pārvada piecpakāpju mehāniskā pārnesumu kārba un atslēdzama pilnpiedziņas sistēma.

Pagaidām gan nav oficiālu ziņu, vai Jeep Gladiator kādreiz tiks ražots sērijveidā.
 
Visi komentāri
 
154912. viesis 18.janvāris 2005 11:20
0 0 Atbildēt

Baigi jedziigs dampis buutu ja ar diizeli, sen jau gribeejas Wrangleri ar diizeliiti. Protams formas nau baigi ideaalas, bet nu man liekas OK.

154945. viesis 18.janvāris 2005 13:41
0 0 Atbildēt

izskataas jauks

158027. viesis 19.februāris 2005 14:04
0 0 Atbildēt

Tieshaam skaists pikaps!!!! Amerikas autobuuve izskataas taada nedaudz apviitusi, nespeeja ne ar ko iipashi paarsteigt, bet shis ir riktiigi OK!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti