Aigars1981 rakstīja:
Lai nu kādu tēmu par un ap auto nepaceļam visur parādās labas atsauksmes par Škodu ,tuešam baumas patiesas un tas ir labs un kvalitatīvs auto
Kā nu uz to skatās. Ja paklausās ļaudis apkārt, kas jājas ar visādām jaunu auto nelaimēm, tad laikam jau man nav nemaz tik slikti, lai gan būtu gribējis labāk - gluži “nopērc un servisu neredzēsi” nesanāca.
Gada vidū apritēs 5 gadi, kopš iegādājos 1.5. TSI benzīna Oktāviju. Būs nobraukti ~90 tūkst. km. Aptuvenais remontu stāsts ir tāds:
1) pirmsākumos izlādējās aķis. Sākumā domāju, ka pats kaut ko neizslēdzis. Pēc 2. reizes sapratu, ka vaina citur un tur bija vainīgs kaut kāds bloks, kas neslēdzās ārā. Ja man būtu bijis tajā brīdī steidzami jābrauc - būtu problēmas.
2) pirmsākumos bija gļukaina salona lampiņa, kas slēdzās iekšā/ārā sev vien saprotamā laikā. To nomainīja;
3) parkinga sensori gļukoja. Vasarā ok, ziemā bija problēmas un lielākoties nestrādāja. Cik reižu es pie dīlera nebiju bijis, bet allaž uzlika bezjēdzīgu updeitu, vien 4ajā (!!!!) gadā izdevās problēmu atrisināt.
4) čīkstēja sajūgs - mainīja kaut kādu gultni;
5) izbeidzās logu tīrītāji. Mainīja.
6) sīkas elektroniskas vainas ir vēl joprojām - kādreiz nevar izslēgt joslu asistentu, neparādās audio režīms vai kas tāds.
7) keyless sistēma ir līka - strādā vasarā. Ziemā pārsvarā ne.
Nu varbūt vēl kas, ko esmu piemirsis.
Kopumā jau ar autiņu braukt patīk, bet gribētos domāt, ka tik ļoti populāram auto god.ražotājs sensoru problēmu varēja novērst arī ātrāk. Tā tāda populāra problēma, ne man vienam. Ta pats ar keyless lietām.
Citādi veiktspējas pietiek, degvielu daudz nerij. Defaultā audiosistēma gan ir briesmīga.