«Inchcape» iegādājas vienīgo Mazda dīleri Latvijā 7

 
4.aprīlis 2005 8:37

Somijas uzņēmums "Inchcape Motors Finland Oy" (IMF), kurš ir automašīnu Mazda, Jaguar un Land-Rover oficiālais distributors Latvijā, 2004. gada septembrī parakstīja nodoma protokolu ar A/s "Mūsa Motors grupa" par tās meitas uzņēmuma "M-Motors" iegādi.

Šī gada 1.aprīlī darījums ir pabeigts, kā rezultātā IMF ir kļuvis par šobrīd vienīgo Mazda dīleri Latvijā.

Pirkuma darījuma pabeigšana jau iepriekš tika plānota vienlaicīgi ar darba uzsākšanu jaunajā Mazda autosalonā Rīgā, Skanstes ielā. Jaunajā salonā IMF pārstāvēs gan Mazda, gan Jaguar auto zīmolus.

IMF rīkotājdirektors Kari Mattila norādīja: "Esam gandarīti par jauno autosalona ēku un sadarbību ar uzņēmumu "Mūsa Motors Grupa". Tagad IMF var apvienot automašīnu distribūciju ar mazumtirdzniecību Latvijā, saskaņā ar Inchcape globālo stratēģiju. Esam priecīgi arī par iespēju piedāvāt klientiem Jaguar automašīnas lieliskās un šai auto markai atbilstošās telpās."

Automašīnu apkopes un servisa darbi no 1.aprīļa tiks veikti tikai jaunajā autosalonā Skanstes ielā. Autosalonā Dārzciema ielā, kur tas tika veikts līdz šim, tiks turpināta tikai auto tirdzniecība.

Par SIA "Inchcape Motors Latvia" (IML) vadītāju iecelts Juris Bogdanovičs, kurš Latvijā līdz šim strādājis Peugeot automašīnu tirdzniecības jomā.

"IMF Baltics" realizācijas direktors Heiki Vourinens norāda: "Visi "M-Motors" darbinieki ir saņēmuši piedāvājumu turpināt darbu IML. Esmu patiesi priecīgs uzņemt visus darbiniekus un Juri mūsu komandā. Strādāsim tā, lai visi Mazda un Jaguar īpašnieki saņemtu austākā līmeņa servisu."

Informācija par Inchcape
    "Inchcape Motors Finland Oy" ir starptautiskās automobiļu tirdzniecības grupas "Inchcape plc" uzņēmums. IMF ir ekskluzīvs automašīnu marku Mazda, Jaguar un Land Rover importētājs un izplatītājs Somijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Somijā IMF ir arī Mazda, Jaguar un Land Rover mazumtirgotājs.
    Inchcape, kā starptautiska automobiļu grupa, nodrošina savu ražošanas partneru pārstāvniecību, izvēloties tirgus kanālus un produktus mazumtirdzniecībai, un nodrošinot biznesa apkalpošanu viņu korporatīvo klientu lokam. Darbs ir koncentrēts Anglijā, Grieķijā, Beļģijā, Austrālijā, Honkongā un Singapūrā. Inchcape aktivitātes ietver sevī ekskluzīvu importu, izplatīšanu un mazumtirdzniecību, biznesa un finansu pakalpojumus, kā arī automašīnu e-komerciju. Inchcape galvenie ražošanas partneri ir Toyota/Lexus, Subaru, Ferrari/Maserati, BMW, Mazda, Ford automašīnu saime, Mercedes-Benz un Volkswagen.
 
Visi komentāri
 
162770. viesis 4.aprīlis 2005 8:40
0 0 Atbildēt

nu cerams, ka mika hakinens pildiis izpilddirektora pienaakumus godam :)

162771. viesis 4.aprīlis 2005 9:13
0 0 Atbildēt

Un uzminiet kapēc Aura Auto atņēma tiesības tirgot Mazdas.

Atbilde: Viņi negribēja pārdoties "Inchcape"...

162772. viesis 4.aprīlis 2005 9:19
0 0 Atbildēt

Diez par kādu ciparu tur iet runa :)

162779. viesis 4.aprīlis 2005 11:13
0 0 Atbildēt

Toyota/Lexus, Subaru, Ferrari/Maserati, BMW, Mazda, Ford automašīnu saime, Mercedes-Benz un Volkswagen - drīzumā gaidāma dīleru maiņa? :)

162899. viesis 4.aprīlis 2005 16:36
0 0 Atbildēt

interesanti !!! tad Aura auto, tad M-Motors....

laikam jau notiek tirgošanas tiesību pārņemšana piepiedu kārtā.

līdzīgi kā Autostatuss tika piegriezts...

164660. viesis 13.aprīlis 2005 17:42
0 0 Atbildēt

Autostatuss gadiijuma vienkaarshi nebija prieksh Citroen slikts diileris ?

165083. viesis 18.aprīlis 2005 17:16
0 0 Atbildēt

sākumā iedeva tirdzniecības tiesības auraauto, lai nosistu m-motors cenu, kad par cenu bija vienojušies, aizklapēja aurai kanāli.

bet margēvicam nav par ko gausties- ātri un viegli nopelnīja tirgodams karstākos mazdas modeljus, tagad var ķerties pie regular business.

wowow

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti