Informatīvā akcija «Aizsargā savu auto» 6

 
26.aprīlis 2005 10:20

No 11.aprīļa līdz 1.maijam European Hit Radio viļņos skan akcija "Aizsargā savu auto". Šī akcija notiek jau otro gadu un šogad tās galvenā devīze ir "Tavs auto ir Tavs ieguldījums". Lai sniegtu saviem klausītājiem pēc iespējas plašāku informāciju par šo tēmu, tika veikta klausītāju, lai uzzinātu, kā viņi aizsargā savas automašīnas pret zādzību un apzagšanu.

Aptaujas rezultāti liecina, ka 22% klausītāju savas mašīnas novieto apsargātās autostāvvietās, 21% ir uzstādījis papildus signalizāciju un tikai 16% ir apdrošinājuši savas automašīnas pret zādzību. Diemžēl katrs ceturtais atbildēja, ka nedara neko, lai aizsargātu savu auto. Un tas, neraugoties uz policijas statistiku, ka pērn ir nozagtas 2 713 un apzagtas 3 876 automašīnas.

Tieši šī iemesla dēļ, pirms akcijas sākuma Eiropas Hītu Radio, tā tika plaši reklamēta preses izdevumos. Mērķis bija pievērst šai problēmai lielāku sabiedrības uzmanību.

Tāpat kā pirms gada, arī šajā reizē akciju atbalsta apdrošināšanas akciju sabiedrības "BALTA" un "ERGO Latvija". Akcijas laikā klausītāji tiek iepazīstināti ar dažādu aizsardzības koncepciju priekšrocībām un trūkumiem, kā arī, tiek uzsvērts, ka apdrošināšana – tas ir vienīgais autobraucēju ieguldījumu aizsardzības veids. Turklāt, akcijas laikā sava pieredzē ar klausītājiem dalās un ieteikumus sniedz arī apdrošināšanas kompāniju klienti.

Akcijas dalībnieku atzinumi par šo akciju:

Valters Kaže, AAS "BALTA" mārketinga pārvaldes vadītājs:

"Katram autoīpašniekam jau ir zaļā obligātās apdrošināšanas polise. Taču, ar to ir par maz, lai aizsargātu paša vadītāja finansiālo stabilitāti auto zādzības vai avārijas gadījumā. Tikai ar KASKO apdrošināšanu īpašnieks iegūst pilnīgu drošības sajūtu.

Radio aktualizē būtisku problēmu un palīdz mums, apdrošinātājiem, izglītot Klientus. Tāpēc BALTA ir iesaistījusies šajā akcijā, ko papildina arī ar jaunu piedāvājumu Klientiem – Autopolisi, kas ir obligātās un KASKO apdrošināšanas komplekts par īpaši izdevīgu cenu."

Antra Ricika, AA/S "ERGO Latvija", mārketinga nodaļas vadītāja:

"Akcija ir lieliska iespēja vēlreiz pievērst autoīpašnieku uzmanību sava transportlīdzekļa apdrošināšanai. Tāpēc "ERGO Latvija" jau otro gadu piedalās European Hit Radio rīkotajā akcijā "Aizsargā savu auto". Tas dod iespēju radioklausītājiem saņemt plašāku informāciju par sabiedrības piedāvājumu un atvieglot izvēli. "ERGO Latvija" rūpējas par saviem klientiem un piedāvā kvalitatīvu KASKO apdrošināšanu, kas tiek piemērota katra klienta vēlmēm, vajadzībām un iespējām."


Informāciju sagatavoja Poļina Nazarova, "European Hit Radio" mārketinga un pārdošanas direktore
 
Visi komentāri
 
165798. viesis 26.aprīlis 2005 10:59
0 0 Atbildēt

AAS "BALTA" mārketinga pārvaldes vadītājs izrādās ir Valters&Kaža!!!

165809. viesis 26.aprīlis 2005 11:31
0 0 Atbildēt

Ja gribat dzirdeet debiilaakaas reklaamas, tad klausaties juuroopeanu. Peedeejaa itsevishkji laba: ja gribat iepaziit citu valstu kultuuru, tad ejat uz speeljuzaali un speelee kautkaadu speeli ar matrjoshkaam! :D Nu pilniigs LOL.

165833. viesis 26.aprīlis 2005 13:05
0 0 Atbildēt

vel viens paņēmiens, kā izsist no cilvēkiem naudu :)

165875. viesis 26.aprīlis 2005 20:42
0 0 Atbildēt

Nu ko tagad jau autostāvvietas zeļ un plaukst katrā mazākajā mājas pagalmā... Varbūt lētāk uz visu māju samesties un iegādāties pāris Webkameras... :-)

165902. viesis 27.aprīlis 2005 7:39
0 0 Atbildēt

jaa statistika ja laba lieta ka nozagtas tik un tik masinas kuras noteikti bija bez visaadaam pretiigi kliedzosaam skanaaam :D bet daudzas jau arii aizdzen no "autostaavietaaam" kuras ir vienkaarsa staaveesana gar ielu bez apsardzes bet toies maksas!!!!!!!!!!!!!!!

ideja par webkameru tiesaam laba!!!!!!

165957. viesis 27.aprīlis 2005 12:48
0 0 Atbildēt

Autostāvvietām nav juridiskas atbildības par mašīnas aizdzīšanu vai apzagšanu. Ja sargi godīgi-tad arī pieskatīs, ja nē.... Mēs maksājam par šo dažu kvadrātmetru iznomāšanu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti