Filma «Kurjers 2» - jau skatāms kinoteātrī 46

 
19.septembris 2005 0:00

No 16. septembra kinoteātrī Coca – Cola Plaza un citur Latvijā tiek demonstrēta filma Kurjers 2 – filmas Kurjers turpinājums, kurā darbojas jau zināmais Frenks Martins un svarīgas lomas ir atvēlētas arī dažādu modeļu automašīnām, šoreiz – Audi A8.

Īsumā par filmu

Piedalies konkursā un laimē brīvbiļeti uz filmu KURJERS2!
Frenks Martins ir labākais savā arodā. Bijušo īpašo spēku aģentu var nolīgt kā kurjeru – personu, kas nodrbojas ar dažāda vieda pārvadājumiem, vienalga, vai tie ir cilvēki vai vērtīgas kravas. Viss notiek pavisam vienkārši – viņš veic piegādi un neuzdod liekus jautājumus.



Frenks ir pārcēlies no Francijas Vidusjūras piekrastes uz Miami, kur piestrādā kā šoferis turīgā Billingu ģimenē, kuras galva ir viens no narkotiku apkarošanas programmas vadītājiem. Pasaulē ir maz lietas, kas spētu pārsteigt Kurjeru, bet tas ir izdevies Džekam Billingam – 6 gadus vecam puikam, ar kuru Frenkam izveidojas īpašs kontakts.

Kad Džeks tiek nolaupīts, Frenkam ir jāatgriežas pie savām kaujinieka prasmēm, lai atgūtu puisēnu un izjauktu laupītāju galveno plānu – izplatīt nāvējošu vīrusu, kas ir liktenīgs katram, kas nonāk saskarē ar inficēto.

2002. gadā, kad uz ekrāniem iznāca kompānjas 20th Century Fox filma Kurjers, tā kļuva par vienu no gada kases grāvējiem, kam sekoja Luka Besona Iproducētās filmas vēl lielākie panākumi DVD nomā. Filma bija zīmīga arī aktierim Džeisonam Stethemam, kuram šī loma nozīmēja Holivudas jaunā spriedzes filmu varoņu un Frenks Martins viņa karjerā ir nozīmīgākā loma.

Stethems: “Visur, kur vien es devos, cilvēki man teica, cik ļoti viņiem paticis Kurjers un Frenka Martina tēls. Kurjers man ir ļoti īpaša loma, jo tā ir iespaidojusi manu karjeru vairāk kā jebkura cita.”
 
46 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
177722. viesis 5.septembris 2005 14:38
1 0 Atbildēt

Vai redakcija pati zina, kur atrodas Miami?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti