Stāvēšanas aizliegumi nebūs tik plaši, kā plānots 5

 
13.janvāris 2006 11:52

Izdarīti grozījumi Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projektā, kurā noteikts, ka sakarā ar ielu tīrīšanas darbiem no 16. janvāra līdz 1. aprīlim transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt atsevišķās Rīgas ielās.

Samazināts to ielu saraksts, kurās tiks izvietota ceļa zīmes Nr. 326 "Apstāties aizliegts" ar papildzīmi Nr. 822 "Darbības laiks no plkst. 20.00 līdz plkst. 8.00". Šī zīme tiks izvietota: – Brīvības ielas posmā no Bruņinieku ielas līdz Matīsa ielai abās ielas pusēs; – Brīvības ielas posmā no Kalpaka bulvāra līdz Raiņa bulvārim labajā ielas pusē; – E.Birznieka-Upīša ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Lāčplēša ielai abās ielas pusēs; – Elizabetes ielas posmā no O.Kalpaka bulvāra līdz Krišjāņa Valdemāra ielai abās ielas pusēs; – Ģertrūdes ielas posmā no Tērbatas ielas līdz Avotu ielai abās ielas pusēs; – Krišjāņa Barona ielas posmā no Matīsa ielas līdz Artilērijas ielai viena ielas pusē; – Pulkveža Brieža ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai abās ielas pusēs; – Raiņa bulvāra posmā no Arhitektu ielas līdz Marijas ielai kreisajā ielas pusē; – Tērbatas ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Ģertrūdes ielai labajā ielas pusē.

Atgādinām, ka ceļa zīmes Nr. 326 "Apstāties aizliegts" tiks izvietotas: – Matīsa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Brīvības ielai abās ielas pusēs; – Miera ielas posmā no Brīvības ielas līdz Tallinas ielai abās ielas pusēs; – Krišjāņa Barona ielas posmā no Artilērijas ielas līdz Tallinas ielai abās ielas pusēs; bet ceļa zīmes Nr. 522 "Stāvēšanas aizlieguma zona" ar papildzīmi Nr. 822 "Darbības laiks no plkst. 20.00 līdz plkst. 8.00" tiks izvietotas Vecrīgas teritorijā.

Policija veiks ceļu satiksmes uzraudzību minētajās ielās un stāvēšanai atstātos transportlīdzekļus, kas traucēs sniega tīrīšanai, ar autoevakuatoru pārvietos uz citu tuvāko stāvēšanai atļautu vietu.

Minētajās ielās noteiktos satiksmes ierobežojumus var atcelt pirms rīkojumā minētā laika, ja ziemas uzturēšanas darbi nav nepieciešami.

 
Visi komentāri
 
190549. viesis 13.janvāris 2006 12:17
0 0 Atbildēt

Manupraat teiksim matiisa ielas posmaa no teerbatas liidz briiviibas ielai (no barona liidz teerbatas taapat jau nedriikst apstaaties ja kas) nekaadi tiiriishanas darbi shobriid nav nepiecieshami...

Varbuut tomeer taas ziimes vareetu arii uzlikt tikai tad kad nepiecieshams un veel varbuut vareetu likt taas paara nepaara dienu ziimes (arii taadas ir paredzeetas csn...)

Man liekas ka shaads leemums nav iisti apdomaats.. njemot veeraa muusu shaabriizha laika apstaakljus... varbuut ka vinji sho leemumu saaka perinaat tad kad bija snioegs un sniga katru dienu.. bet taadaa gadiijumaa shaadus leemumus buutu jaapienjem DAUDZ aatraak!

190559. viesis 13.janvāris 2006 13:06
0 0 Atbildēt

Uz dažām ielām paredzēts uzsnigt sniegam,uz citām ne :D

190569. viesis 13.janvāris 2006 13:34
0 0 Atbildēt

Piekrītu Roi, bet izskatās, ka pāra/nepāra un pagaidu zīmes ir pārāk sarežģīta lieta satdepam un mūsu iedzīvotājiem :(

190684. viesis 13.janvāris 2006 18:50
0 0 Atbildēt

pingviiniem tak sniegs patiik :?

SteelRat

190908. viesis 16.janvāris 2006 20:58
0 0 Atbildēt

Kur viņi ņems sniegu,ko izvest? vai tad bija plānots tik daudz sniegā kā Japānā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti