“Hansa Līzings Gada Balvas” ieguvēji – brāļi Šimkus 1

 
30.janvāris 2006 9:18

Par Latvijas populārākajiem autosporta čempioniem kļuvuši rallisti Kaspars un Armands Šimkus, kuri pērn izcīnīja Latvijas čempiona titulus autorallijā AN2000 klasē un junioru vērtējumā.

Fināla balsojumā brāļi Šimkus pārliecinoši apsteidza 4x4 braucējus Jāni Auziņu/Ilmāru Gibalu un šosejnieku Ģirtu Krūzmani.

Balsošana par “Hansa Līzings Gada Balvas” ieguvējiem no sākuma notika internetā, kur par saviem favorītiem balsis varēja atdod ikviens autosporta līdzjutējs. Pēc šī balsojuma tika noteikti trīs labākie, kuri cīņu par čempionu čempiona titulu uzsāka no jauna – par viņiem balsoja visi pasākuma “Čempions 2005”, kas risinājās vakar Biržas namā, viesi.


Hansa Līzings Gada Balvas ieguvēji Kaspars (pa vidu) un Armands (pa labi) Šimkus saņem čeku 1000 latu vērtībā no "Hansa Līzings". Foto: Vlads Surits (fotoaģentūra Medūza)

Finālbalsojumā brāļi Šimkus bija pārliecinoši labākie un savā īpašumā ieguva vērtīgu balvu – īpašu metālmākslinieka darinājumu ātrumpārslēga formā – un čeku par 1000 latiem no “Hansa Līzings”.

“Paldies visiem, kuriem pateicoties varējām startēt un izcīnīt savu čempiona titulu – sponsoriem, ģimenei, atbalstītājiem,” pēc vērtīgā čeka saņemšanas sacīja Armands Šimkus. “Tāpat ļoti liels paldies tiem, kuri šajā pasākumā balsoja: vienalga – par mums vai arī par citiem autosportistiem. Mēs esam ļoti pagodināti saņemt šādu apbalvojumu un … tiekamies trasē!”

Šis bija jau otrais gads pēc kārtas, kad par čempionu čempioniem kļuva rallija ekipāža. Pērn sīvā cīņā par labākā titulu uzvarēja Raimonds Strokšs/Jānis Volmanis, kuri 2004. gadā uzvarēja visos septiņos Latvijas čempionāta posmos R13 klasē.
 
Visi komentāri
 
191873. viesis 30.janvāris 2006 9:58
0 0 Atbildēt

turaas!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti