Jauna niša automazgātuvēm – tirdzniecības centri 25

 
6.marts 2006 16:44

Martā Rīgā uzsākusi darbu pirmā automazgātuve, kas atrodas tirdzniecības centra autostāvvietā. Auto mazgāšanas firma „Clean Car” savu pirmo punktu atklājusi tirdzniecības centrā „Olympia”, un uzskata, ka tirdzniecības centrs ir viena no loģiskākajām vietām šāda uzņēmuma izvietošanai.

„Tirdzniecības centros cilvēki mūsdienās pavada daudz laika – un šajā laikā automašīna jebkurā gadījumā tiek atstāta autostāvvietā. Savukārt klasiskajā automazgātuvē nebūt nav tik daudz izvēles iespēju, ko darīt automašīnas mazgāšanas laikā,” skaidro „Clean Car” īpašnieks Uldis Mesters. „Tāpēc automazgātuves novietojums tirdzniecības centra autostāvvietā ir loģiska ideja”.



Ideja par pirmo automazgātuvi tirdzniecības centra stāvvietā U. Mesteram, kuram jau ir veiksmīgs bizness pilnīgi citā jomā – „Digitālās drukas centrs” –, radās pirms pieciem gadiem. Šajā laikā ideja tika attīstīta, un pagājušajā gadā tirdzniecības centrs „Olympia” kļuva par pirmo savas jomas pārstāvi, kas izteica gatavību slēgt līgumu ar jaunradīto uzņēmumu „Clean Car”.

„Clean Car” strādā katru dienu no plkst. 10 līdz plkst.22, firmai ir seši mazgāšanas boksi, un mašīnas tiek mazgātas ar rokām. Dienas laikā mazgātuve var apkalpot no 50 līdz 200 auto atkarībā no tā, kādu mazgāšanas veidu autoīpašnieki izvēlas: virsbūves mazgāšanu ar vaskošanu un tepiķu iztīrīšanu vai arī salona tīrīšanu papildu šiem pakalpojumiem.

Auto tīrīšana notiek pusstundas – stundas laikā, lai klients pēc tirdzniecības centra apmeklējuma var iekāpt tīrā automašīnā. Turklāt „Clean Car” darbinieki piezvana klientam, lai informētu, kad automašīna ir tīra.

„Pieprasījums ir arvien pieaugošs, cilvēki arvien aktīvāk iepazīst šo tirgum nebijušo risinājumu,” stāsta „Clean Car” direktore Ieva Kirkila. „Domāju, ka nozīme ir ne tikai novietojumam, bet arī pakalpojuma un servisa kvalitātei. Taču pats galvenais ir attieksme pret klientu, ko izsaka arī „Clean Car” sauklis – mazgājam ar smaidu!”

Tālākajos U. Mestera nākotnes plānos ir radīt automazgātuvju tīklu tirdzniecības centros.
 
25 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
194013. viesis 6.marts 2006 17:23
1 0 Atbildēt

Mazgājam ar smaidu - kaut kādi debilie laikam strādā!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti