Domenikss grupas apgrozījums palielinājies par 37% 4

 
22.marts 2006 9:23

Domenikss grupas uzņēmumu apgrozījums 2005.gadā sasniedzis 29,1 milj. latu, kas salīdzinājumā ar 2004.gadu ir par 37% vairāk.

Finanšu rezultāti liecina, ka Domenikss grupas uzņēmumi – SIA Domenikss, SIA Domenikss Ventspils, SIA Domenikss Daugavpils, SIA Baltijas Auto Centrs un SIA Stars Līzings - turpina stabilu attīstītību Latvijas tirgū.

„Aizvadītais gads bijis kārtējais ekonomiskās izaugsmes gads ne tikai valstī, bet arī Domenikss grupas uzņēmumos. Tas bijis arī mums nozīmīgu notikumu pilns – sākot ar ISO kvalitātes vadības sertifikāta iegūšanu, Daugavpils autocentra būvniecības uzsākšanu, jauna zīmola - Mitsubishi Fuso Canter kravas automobiļu tirdzniecības uzsākšanu un beidzot nebijuša dzīves stila žurnāla Domenikss izdošanu un jaunas programmatūras Automaster ieviešanu, kas optimizē mūsu darbību un palīdz uzlabot klientu apkalpošanu,” saka SIA Domenikss direktore Benita Sadauska, atzīmējot, ka tieši 2005.gadā arī simboliski pārkāpts 1000 pārdotu automobiļu slieksnis – Domenikss grupas uzņēmumi ir pārdevuši 1102 automobiļus.

2005.gadā pārdoto automobiļu vidū ir 335 vieglie un apvidus automobiļi, 319 pasažieru un kravas mikroautobusi, 178 kravas automobiļi un 270 mazlietoti automobiļi. Pieprasītākie jaunu auto modeļi aizvadītajā gadā vieglo un apvidus auto segmentā bija Mercedes-Benz A-klase (pārdoti 74 automobiļi), M-klase (64), E-klase (53) un C-klase (45), mikroautobusu segmentā – Sprinter (pārdoti 245 automobiļi), un kravas automobiļu segmentā – Actros (pārdots 141 automobilis).

„Automobiļu pārdošanas apjomu pieaugums palielina arī pēcpārdošanas apkalpošanas apjomus. Tāpēc šogad viens no būtiskākajiem plāniem, līdzās esošā servisa darbības pilnveidošanai, ir Salaspils komerctransporta tirdzniecības un servisa centra projektēšanas pabeigšana un būvniecības uzsākšana, lai jau 2007.gadā tajā varētu sākt aktīvu darbību,” atzīmē B.Sadauska.

Jau aizvadītajā gadā Domenikss grupa savā stratēģijā lika uzsvaru uz reģionu attīstību un multibrendu koncepciju. Šogad šo virzienu plānots turpināt, un kā pirmo šī gada būtiskāko jaunumu jāmin faktu, ka Domenikss Ventspils jau marta beigās uzsāks tirgot Citroën markas automobiļus, kā arī sniegs servisa pakalpojumus šīs markas auto klientiem. Kopumā uzņēmumu grupas attīstībā šogad plānots investēt vairāk kā 3 milj. latu.

Jāatgādina, ka Domenikss grupā ietilpst SIA Domenikss - DaimlerChrysler AG Mercedes-Benz ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kā arī Mercedes-Benz un Mitsubishi Fuso Canter smago automobiļu tirdzniecību, Maybach automobiļu tirdzniecību, oriģinālo Mercedes-Benz rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu, SIA Domenikss Ventspils – pārstāvniecība Ventspilī, SIA Domenikss Daugavpils – pārstāvniecība Daugavpilī, SIA Baltijas Auto Centrs, kas nodarbojas ar mazlietotu automašīnu tirdzniecību, un SIA Stars Līzings, kas sniedz līzinga un automašīnu nomas pakalpojumus.

 
Visi komentāri
 
195746. viesis 22.marts 2006 10:10
0 0 Atbildēt

Apgrozijums pieaudzis tapec ,ka darbiniekiem algas nemaksa!

195764. viesis 22.marts 2006 12:14
0 0 Atbildēt

To viesis:

Apgrozījums nav atkarīgs no algas- tas ir viens.

2. Nekas, drīz būs otrs Mercedes dīleris un noliks visu savās vietās (kā Mikas)...

195801. viesis 22.marts 2006 23:37
0 0 Atbildēt

paardeveejiem jaa, paareejiem suudu maksaa!

195822. viesis 23.marts 2006 12:10
0 0 Atbildēt

Pardevejiem vel jo vairaak nemaksaa!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti