Ford prezentēs jauno «Transit» 2

 
6.aprīlis 2006 11:18

Komerciālo auto salonā Anglijas pilsētā Birmingemā kompānija Ford prezentēs jaunās paaudzes Transit – vienu no vispopulārākajiem komercfurgonu modeļiem Eiropā.

Auto āriene kļuvusi izteiksmīgāka uz apjomīgo priekšdaļas noformējuma elementu rēķina. Auto ticis pie lieliem lukturiem un radiatora restes, kā arī lielas ovālas Ford emblēmas.



Gaidāms, ka auto tiks komplektēts ar 2,2 un 2,4 litru dīzeļdzinējiem un piecu un sešu pārnesumu mehāniskajām transmisijām (atkarībā no dzinēja). Tāpat arī furgons tiks aprīkots ar aktīvās drošības sistēmām ABS, EBD un ESP.

Bez Transit modeļa Birmingemā Ford rādīs arī savu jauno pikapu Ranger, kurš debitēja Bangkokas auto salonā, kā arī atjaunināto Transit Connect versiju. Komerctransporta auto salons norisināsies Anglijā no 25. līdz 27.aprīlim.
 
Visi komentāri
 
197450. viesis 6.aprīlis 2006 20:01
0 0 Atbildēt

Būtu vēlreiz ražojis vecos traņus (no 1997 - ????). Supertruper izturīgas mašīnas.

197458. viesis 6.aprīlis 2006 22:51
0 0 Atbildēt

tikai cinkotus Dieva deelj:D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis 2

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti