Pircējiem piedāvās «Opel Astra Twin Top» kabriokupeju 3

 
6.aprīlis 2006 11:51

Opel Astra TwinTop oficiālā Opel dīlera Latvijā SIA "Hansa Auto" salonā nonāks jūnija sākumā, jo pati pirmā eleganto kabriokupeju jau ir pasūtīta. Gaidāmā Opel Astra TwinTop ir aprīkota ar 1.8 litru 140 Zs benzīna dzinēju.

Gan krāsa, gan salons būs identisks Ženēvas auto izstādē rādītajai. Turpinot modeļa Astra tradīciju, TwinTop ir savas cenas vērta automašīna. Bagātīgi aprīkots kabriolets ar CD/radio, borta datoru un kruīza kontroli lētākajā versijā (Vācijā) maksā, sākot no 23,650 eiro. Astra Twin Top populārākās versijas - ar motora jaudu no 100 līdz 150 ZS - maksā par 3000 eiro lētāk nekā tuvākie sāncenši. Protams, automašīnas cena Latvijā var nedaudz atšķirties no Vācijas cenas un par to kāda tā būs - pircēji tiks informēti tuvākajā laikā ," ziņo oficiālais Opel pārstāvis Latvijā SIA "HANSA AUTO".

"Līdzīgi kā Tigra TwinTop, arī Atra TwinTop piedāvā gudru jumta risinājumu, kas dod ērtību pasažieriem un saglabā gana vietas bagāžas nodalījumā. Astra TwinTop izstrādāšanā galvenās prioritātes bija mašīnas dizains un augsts funkcionālās kvalitātes līmenis. Automašīnas garums ir gandrīz 4,5 metri, un tā pēc izmēriem ir salīdzināma ar vidēja lieluma kabrioletu" stāsta SIA "Hansa Auto" salona vadītājs Vitolds Kaupass.

Liela garenbāze - 2,61 m - nozīmē plašumu salonā. Braucēji aizmugurējos sēdekļos jūtas ērti pat garākā ceļojumā. Inženieri to ir sasnieguši, izstrādājot efektīvu trīsdaļīgo jumtu. Atsevišķas jumta sekcijas ir mazākas nekā parastajās konstrukcijās, tādēļ bagāžniekā tās aizņem mazāk vietas, atstājot vairāk telpas bagāžai: 440 litrus, kad jumts ir uzlikts, un 205 litrus, kad tas ir savāzts.

Moderna iekraušanas sistēma "Easy Load" bagāžnieku padara viegli pieejamu: pietiek nospiest vienu vienīgu pogu, un bagāžniekā savāztās jumta sekcijas automātiski paceļas uz augšu apmēram par 25 centimetriem. Tādēļ, atšķirībā no citiem kabrioletiem ar cieto jumtu, Astra TwinTop bagāžniekā ceļasomas ir ērti ievietojamas un izņemamas arī tad, kad tur atrodas savāztais jumts. Vēl viens būtisks moments: jumtu var uzlikt vai noņemt mašīnas braukšanas laikā, ja vien ātrums nepārsniedz 30 km/h. Šo ērto funkciju pratīs novērtēt katrs kabrioleta vadītājs, kuram nācies piedzīvot pēkšņu lietusgāzi, kad jumts nav uzlikts, vai arī luksofora signālu maiņu tieši tajā brīdī, kad notiek jumta uzlikšana vai noņemšana.

Pieaug stabilu, jebkuros laika apstākļos lietojamu kabrioletu un kupeju popularitāte. Opel ir divi galvenie modeļi - Tigra TwinTop, kuras cena SIA "Hansa Auto" salonā ir 16 400 eiro, un tagad arī Astra TwinTop, ko SIA "Hansa Auto" Latvijas pircējiem piedāvās pašā vasaras iesākumā. "Nedaudz jāpaciešas līdz varēsim pircējiem piedāvāt trešo – sporta kabrioletu Opel GT, kas lieliski papildinās Opel piedāvāto kabrioletu klāstu. Šis modelis tirdzniecībā varētu parādīties tikai 2007. gada pavasarī, bet pircēju interesi izraisījis jau tagad, jo elegantais Opel GT atgādina tā 1968. gada veiksmīgo priekšgājēju ar tādu pašu nosaukumu" informē SIA "Hansa Auto" salona vadītājs.

SIA "Hansa Auto" no 2000. gada marta ir autorizētais OPEL dīleris Latvijā, bet kolektīvam ir liela pieredze OPEL apkalpošanā un tirdzniecībā jau kopš 1992.gada. Salīdzinot ar 2004. gadu, pērn pārdoto automašīnu skaists ir pieaudzis par 75 procentiem un kopumā aizvadītajā gadā pārdotas 348 OPEL markas automašīnas. Šogad SIA "Hansa Auto" turpinās nostiprināt savu pozīciju Latvijas auto tirgū, piedāvājot pircējiem vairākus jaunus Opel modeļus.


Informāciju sagatavoja
Inga Tralla
SIA "Hansa Auto"
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste

 
Visi komentāri
 
197409. viesis 6.aprīlis 2006 12:18
0 0 Atbildēt
197411. viesis 6.aprīlis 2006 12:24
0 0 Atbildēt

a kur bildīte ???? :)

maxxim

197526. viesis 8.aprīlis 2006 15:39
0 0 Atbildēt

Paskatas www.hansaauto.lv Tur jauna kupe visa godiba... Nu smuka jau, smuka, tikai mums tas vasaras taadas isas :(

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti