Lasītājs: Neatstājiet mašīnā mantas bez uzmanības! 73

 
10.maijs 2006 0:00

Lasītājs: Pagājušās nedēļas vidū, pirms svētkiem mans paziņa nolēma nomazgāt auto t.c. „Olimpija” automazgātuvē, un tikmēr ieturēt pusdienas...

Nododot auto mazgātuves darbiniekiem tika pieteikts nomazgāt virsbūvi, bet salonu neaiztikt. Paziņa pats iebrauca auto mazgātuvē, atstāja atslēgas darbiniekiem (bet varbūt tomēr nevajadzēja..) un devās pusdienot. Mašīnā uz sēdekļa bija nejauši atstāts mobilais tālrunis.

Atgriezies pēc auto, paziņa to pašrocīgi izbrauca no mazgātuves un devās prom. Bet pēc kāda laika atskārta, ka mobilā tālruņa nav.... Neiegrimšu detaļās, bet ir pilnīga un droša pārliecība, ka tālrunis bija atstāts uz sēdekļa pirms mazgāšanas.

Atgriezies atpakaļ mazgātuvē un izskaidrojis situāciju maiņas vecākajam, mans paziņa saņēma pieklājīgu piedāvājumu noskatīties novērošanas video un zādzības gadījumā saņemt atpakaļ tālruni vai kompensāciju naudā. Tika sastādīts, parakstīts un apzīmogots iesniegums par iespējamo zādzību. Videoierakstā, kuru varēja uz vietas arī noskatīties bija redzams, ka automašīnu „apstrādāja” divi mazgātuves darbinieki.

Abi vienlaicīgi atvēra auto durvis, lai iztīrītu paklājiņus. Šeit jāatgādina, ka auto īpašnieks bija iepriekš pieteicis salonu neaiztikt. Viens no darbiniekiem ļoti veikli izņēma paklājiņu, kamēr otrs auto salonā uzturējās daudz daudz ilgāk.... Video, protams, nebija nepārprotami redzams, ka otrs darbinieks paņemtu mobilo. Lai gan maiņas vadītājs pilnībā piekrita, ka tik ilga uzturēšanās auto salonā ir aizdomīga.

Tālāk, sekoja darbinieku aptauja, stāsti par to, ka neviens neko nezin, kā arī solījums no maiņas vecākā puses, ka lieta tikšot izskatīta sīkāk un mans paziņa tiks vēlāk sazvanīts un informēts par tālākām darbībām.

Tās dienas vakarā pienāca zvans, ka mazgātuve savu vainu neatzīst.

Paziņa (pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem) sazvanīja policiju, kur viņam tika atbildēts, ka uz vietas neesot inspektoru – lai zvanot nākamā dienā. Nākamā dienā paziņa personīgi ieradās attiecīgā rajona policijas iecirknī un vēlējās pieteikt zādzību.

Dežūrējošā policiste lika pagaidīt, jo nav neviena, kas pieņemtu iesniegumu. Rindā jau bija vairāki cilvēki. Laiciņu pagaidījis un uzzinājis, ka citi rindā sēž jau gana ilgu laiku, paziņa pārjautāja dežurantei par inspektoru iespējamo ierašanos, uz kuru saņēma atbildi, ka nekas nav zināms. Neviens cits arī neesot spējīgs pieņemt iesniegumu.

Cerībā, ka lietas ritēs ātrāk paziņa devās uz „Olimpijas” mazgātuvi un atkal pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem beidzot izsauca kriminālpolicijas 9.nodaļas inspektorus. Tā kā bija brīvdiena policija solīja ierasties stundas laikā. Nu, kā jau tas nereti dzirdēts – nekā.... Arī pēc trīs stundu gaidīšanas – nekā.... Te es nedaudz sāku iesaistīties un zvanīju 02, 202, 112, 1188 un tad vēl Kurzemes rajona policijai pa kādu parasto numuru, kur mani savienoja ar Valsts policiju. Ķēdīte, kā jūtat, gana gara. Ko gan darīt, ja policiju vajag steidzīgi ?!

Dežurante otrā galā ļoti labi pārzināja situāciju un visvisādi mēģināja mani nosunīt par to, ka mans paziņa ir pametis iecirkni neko nepasakot. Viņam esot likts gaidīt un viss... Bet tur jau tā lieta, ka viss..... Nekādus inspektoru atgriešanās laikus neviens tur nezināja. Pēc zināmām pārrunām tomēr nonācām pie tā, ka 10 min laikā „Olimpijā” ieradīsies inspektori. Tā arī notika.

Atbrauca, paskatījās un nosecināja, ka te neko nevar pierādīt, un nav pat jēgas ierosināt lietu. Paziņa visbeidzot pierunāja policistus noskatīties video. Arī tas nelīdzēja. Inspektors nepārprotami paskaidroja, ka pat gadījumā, ja tikšot sastādīts protokols – lieta pēc kāda laiciņa tikšot izmesta miskastē.

Uz doto brīdi viss tā arī ir palicis. Vien neatstāj doma par to, ka „Olimpijas” mazgātuvē tomēr ir vērts paturēt savu auto nepārtraukti redzeslokā, ja vispār rodas vēlēšanās to tur tīrīt.

Radās arī pārdomas par policijas darba metodēm, atsaucību, izpratni, atbalstu un palīdzību, kas reizēm tomēr ļoti noderētu, un par ko mēs vaiga sviedros raujoties viņiem nodokļos samaksājam.

Dauzonis, iAuto lasītājs

iAuto sazinājās ar šīs automazgātavas pārstāvi Uldi Mesteru. Viņš pastāstīja, ka auto mazgāšanas komplektā, ko pasūtījis šis klients, ietilpst arī paklājiņu mazgāšana. Un galvenais - turpat ir redzams brīdinājums, ka automazgātuve neatbild par mašīnā atstātajām mantām, par kurām nav brīdināts.
Saņēmām solījumu, ka tuvākajā laikā automazgātavas pārstāvji sagatavos precīzu atbildi par šo gadījumu, kas tiks publicēts šajā rakstā.


 
Visi komentāri
 
200567. viesis 8.maijs 2006 16:28
0 0 Atbildēt

Mazgājam ar smaidu! :)

200569. viesis 8.maijs 2006 16:33
0 0 Atbildēt

Par mantaam runaajot, veel ir viens zaglju (nariku) jaunums, sastreegumaa kliist gar autinju rindu un luureet vai uz aizmugureejaa benjkja nestaav veertiigas mantas vai soma un tad atrauj durvis pakjer un tin makshkjeri. Taa ka ir mosh veerts aizdomaaties par durvju aizsleegshanu. Tas taa- zinaashanai.

200570. viesis 8.maijs 2006 16:34
0 0 Atbildēt

Man 3-durvis:) Bet ja kas token reāli var ielidot!

200571. viesis 8.maijs 2006 16:36
0 0 Atbildēt

tak shitaa ir normaala prakse piem. Berljgjiaa ka korkjos ne tikai durvis atrauj, bet pat stiklu izsit un savaac mantas no kjeblja..

tapeec iesaku automaatiski aizsleedzoshaas durvis un dubultos logus.. ir tomeer gruutaak vinjus izsist..

200572. viesis 8.maijs 2006 16:37
0 0 Atbildēt

vienmēr braucot nospiežu durvju pogu - tagad kad visiem auto ir centrālā atslēga baigi ērti - visas durvis uzreiz ciet un narikiem garš deguns :). Un NEKAD atstājot auto kādam citam izņemot savu māmiņu nevajag tur neko vērtīgu atstāt, dīvaini ka ir vēl kāds kas to nesaprot...

200573. viesis 8.maijs 2006 16:37
0 0 Atbildēt

Arsmens: es par taadu lietu kautkur dzirdejis esmu, bet medijos veel nav naacies lasiit, ka kaads tieshaam shaadaa veidaa tiek aplaupiits.

200574. viesis 8.maijs 2006 16:38
0 0 Atbildēt

nu es domaaju LV - Riigaa

200576. viesis 8.maijs 2006 16:39
0 0 Atbildēt

tas saucas: esiet laipni gaidiiti muusu automazgaatuvee, mashiinu kaartiigi nemazgaasim, toties iztiiriisim pilniibaa, noņemsim atsleegu kopijas un vakaraa aizdziisim juusu auto.....peec shaada raksta nekad nebraukshu Olimpijas automazgaatuvee, ideja izcila, bet izpildiijums pretiigi dranķīgs, kas norāda ka Latvijā ir "uzņēmēji", kas prot tikai naudu iekaseet un neko vairaak.....

200577. viesis 8.maijs 2006 16:39
0 0 Atbildēt

shearer - tu gribi būt pirmais? :)

200578. viesis 8.maijs 2006 16:40
0 0 Atbildēt

Esmu 100% pārliecībā, ka nododot auto servisā vai mazgātuvēs, autovadītājam PAŠAM ir jānodrošina vērtīgu lietu neatstāšana salonā. Taisīt pēc tam ļembastus , ja kaut kas pazūd, nav tas labākais risinājums.

200579. viesis 8.maijs 2006 16:42
0 0 Atbildēt

Mja. Skarbi. Un tā jau arī ir - neko tur pierādīt nevar. Izdarīts ir it kā viss lai aizsargātu klientu un/vai automazgātuves darbiniekus. Vēl vairāk nozīmētu pielikt videokameru pie katra darbinieka apģērba lai redzētu katru viņa rokas kustību. Šaubos gan ka tad kāds turp ietu strādāt - ja visi pēc noklusējuma tiek uzskatīti par zagļiem.

Tā arī šinī gadījumā - konkrēti video nav redzams ka šis darbinieks paņem mobīlo un iebāž kabatā. Tātad neapstrīdāmu pierādījumu nav. Nu un protams ka prasīt darbiniekam arī ir bezjēdzīgi - kurš zaglis uzreiz atzīsies ka viņš ko nospēris? :( Pārāk vienkārša situācija. :(

200580. viesis 8.maijs 2006 16:43
0 0 Atbildēt

Archie: NEKAD neatstājiet savu AUTO nevienam - IESKAITOT māmiņu!!! It sevišķi māmiņai nē - jo paziņam varbūt nepietiks bezkaunības vest ar cita mašīnu visādus sūdus, visu piemēslot, nobraukt benzīnbāku tik tukšu, ka auto apstājas ceļa vidū, un tad ar smaidu atdot - paldies, dēls!

200586. viesis 8.maijs 2006 16:53
0 0 Atbildēt

mja, dot autinju citu rokaas uz laiku diezgan jestrs pasakums.. ;/

200591. viesis 8.maijs 2006 17:03
0 0 Atbildēt

Aftar mudak.

200592. viesis 8.maijs 2006 17:04
0 0 Atbildēt

abām pusēm ir pilnīga un droša pārliecība par savu taisnību. pierādījumu nav nevienai. ko nu ?

a varbūt mobilā nemaz nebija? vai auto īpašnieks var uzrādīt pierādījumus, ka viņam piederēja mobilais?

200596. viesis 8.maijs 2006 17:09
0 0 Atbildēt

Uzraxts par mantaam neatbild ir stulbs.

Kas man nododot mashiinu mazgaatuvee ir jaanodeklamee viss automashiinas saturs?

Un tiko es to esmu izdariijis uzreiz iestaadiijumks par taam atbild?

Mulkjiibas.

Un raxta autors arii jociigs , buutu veel atstaajis zelta kjeediiti uz seedeklja un meegjinaajis to izcjekot pa videonoveeroshanas kameraam.

Negribu nevienu aizstaaveet , bet nu nestraadaa par automazgaataajiem augstu intelektuaali, izgliitoti, godpraatiigi latvijas pilsonji.

Dazji knapi 7 klases beigushi un rakstiit maak "cjerez slova"

Un ko no taada panjemsi?

Un bija tur tas mobilais vai nebija lai paliek uz raxta autora sirdsapzinjas. mosk to telefonu nospeera lielveikala burzmaa.

Nu nevajag atstaat taas mantas mashiinaas.

Un ja pat policija atsakaas kautko dariit , jo nav konkreetu pieraadiijumu tad vari aizmirst par to aparaatu.

neviens tev neko nekompensees. Un to mazgaataaju , kas itkaa vareeja buut pie vainas arii neviens nesodiis un no darba neizmetiis, jo nav kas straadaa.

Visi mmoishiki mazgaa mashiinas iiriem un anglju lordiem pa 5.13 maarcinjaam stundaa.

Un lai dabuutu nvinjus atpakalj Tev cieniijamais klient buutu jaamaksaa par mashiinas virsbuuves mazgaashanu vismaz Ls8-9.

ai piekusu sen tik daudz nebiju spiedis pa pogaam :)

200597. viesis 8.maijs 2006 17:16
0 0 Atbildēt

Kārlis:

Ja jau tur bi plāksnīte, ka mazgātuve par mantām neatbild, tas nozīmē, ka jau iepriekš šādi gadījumi ir bijuši. Acīmredzot, maksā tik maz, ka tur strādāt iet tikai visādi nariki, kuri piepelnās ar vadītāju īpašumu.

Par to, ka nedrīkstētu atstāt mantas mašīnā - nu ta jau jānervozē, vai maģi neizraus, ādas stūri nenoņems vai rezerves ratu no bagāža neizcels...

200602. viesis 8.maijs 2006 17:37
0 0 Atbildēt

Da nu, meģināt vēl iet uz iecirkni rakstīt iesniegumu. :) Jēgas nekādas. Atceros, man 15. trolejbusā no kabatas izvilka telefonu. Es pat redzēju zagli, bet šams izleca no trolejbusa Gogoļas ielas pieturā (tur pie "Latgalītes") un aizskrēja. Trolejbusa šoferis uz podziņas spaidīšanu un maniem saucieniem apturēt arī nē - bija pārpildīts un es biju aizmugurē. Nākamā pieturā izlecu, skrienu atpakaļ, izmeklēju pa visu Latgalīti un kaut kur tur apkārt - nav. Aizskrēju līdz stacijai, no taksafona nobloķēju LMT karti, tad uz Gogoļas ielas policijas iecirkni. Pateica, lai gaidu inspektoru. Gaidu gaidu, šams kā nav brīvs tā nav. Beigās inspektors, pie kura man lika doties, tinās kaut kādā izsaukumā un saka, lai piekāpju pēc pāris stundām. Aber man ta darbā jābūt, jau tā pāris stundas kavējos. Nu neko, aiztinu uz darbu, trijos no darba uz iecirkni un tur man saka - vajadzēja gaidīt, kamēr inspektors atnāk, tagad vairs nav neviena uz vietas. Prasu, vai nav kāds dežūrinspektors - norāda man uz kaut kādu tusnīgu bābieti. Izstāstu savu lietu, šī smīn un saka, ka nav nekādas jēgas, atrast jau neko vairs nevar, pierādīt arī neko nevar. Es saku - ok, neatradīs, bet vismaz iesniegumu manu statistikas pabojāšanai tak var pieņemt, datubāzē IMEI ievadīt var. Šī saka - nav tādas vienotas datubāzes, var jau uzrakstīt iesniegumu, bet neviens neskatīsies. Un lai es gaidu, kamēr kāds atbrīvosies un pierakstīs ziņojumu. Atšūva mani.

Pēc dažām dienām braucu atkal ar trolli - skatos stāv tas pats urļiks, tajās pašās strīpainajās biksēs un tizlajā ādas jakā. Skatos, šis atkal pie Latgalītes kāpj ārā, domāju davai lekšu es arī arā, atskaldīšu no sirds, ja būs šim kāds telefons, savākšu. Ja policija nepalīdz, jārīkojas pašam. Taču nākamā brīdī ierunājās sirdsapziņa - es taču nevaru nokrist līdz viņam līmenim. Pie tam man mugurā jauns uzvalks, šis tāds vidējas miesas būves un nebūtu ar vienu sitienu atslēdzams, so, mans uzvalks visdrīzāk tiktu nošķiests ar kaut ko. Aši tika nolemts doties atkal uz iecirkni, teikt, ka zinu kā to *******u atrast. Ja jau vienā un tajā pašā laikā brauc ar trolejbusu un kāpj tajā pašā pieturā ārā, tad gan jau, ka uz darbu vai kur citur (moš uz vakarskolu), attiecīgi noķert varētu.

Aizeju uz iecirkni, stāstu savu štelli - šamie vīpsnā un skaidri un gaiši saka, ka nav nevienam laiks dežūrēt tajā pieturā pat ne 15 minūtes. Un pat ja keksu paņemtu ciet, viņam piešūt neko nevarētu un šams tiktu momentā atlaists. Manas mutiskās liecības neko nedodot, vajag citus lieciniekus, lai viņu aizturētu uz ilgāku laiku. Un telefonu manu tāpat jau pie viņa neatradīs, so, nav pat jēgas neko sākt darīt. Mēģināju iebilst, ka varbūt viņa fizionomiju atpazīs vēl kāds upuris, bet šie pretī saka, ka tie zagļi jau esot baigi līdzīgi un upuri parasti pat nepamana, kā tiek apzagti. Un retais griežas policijā.

Tā nu paliku ar garu degunu. Ar trolejbusu labi sen nav sanācis pārvietoties un to krānu vairs redzējis neesmu. Bet neesmu zaudējis vēlmi kādu dienu ar beisboleni rokās padežūrēt pie Latgalītes un sirsnīgi atskaldīt to *******u. Un es pēc dabas neesmu agresīvs. Taču mūsu valsts iekārta liek man tādam būt - ja reiz policijas par mani nerūpējas, jādarbojas pašam.

200603. viesis 8.maijs 2006 17:37
0 0 Atbildēt

Njā, policijas kā nav tā nav un tādiem policistiem vēl algu maksāt... par ko man šāds sods?

200604. viesis 8.maijs 2006 17:41
0 0 Atbildēt

a ielogojies ta nebiju. tjipa 200602. viesis 08.05.2006 17:37 biju es.

200605. viesis 8.maijs 2006 17:48
0 0 Atbildēt

Ir pierādījumi vai nav, bet domaaju ka lielākā daļa rakstu izlasījošo uz to mazgātuvi nebrauks.

200606. viesis 8.maijs 2006 17:54
0 0 Atbildēt

tiem kas teica, ka durvis vienmēr aizslēdz : iesaku padomāt, ka kādreiz glābējiem gribēsies iekļūt pie tevis autiņā - padomājot loģiski - kuzava sadalīšana var aizņemt tik dārgās minūtes

200613. viesis 8.maijs 2006 18:29
0 0 Atbildēt

auto jāmazgā pašam. Gan kvalitatīvāk sanāk, gan lētāk, gan veselīgi šad un tad vingrojumi svaigā gaisā.

200614. viesis 8.maijs 2006 18:32
0 0 Atbildēt

Kavlitatīvi pats nemaz nevar nomazgāt auto!

200618. viesis 8.maijs 2006 19:19
0 0 Atbildēt

smonG

Tu jau bikinņ palku peregibaješ.

kas ir dārgāks - "24" mobilie telefoni, vai tomēr tās pāris minūtes, ko glābēji patērēs, kamēr atdarīs piekļūšanu Tev ???

200619. viesis 8.maijs 2006 19:49
0 0 Atbildēt

to 200602. viesis 08.05.2006 17:37:

Nu par tā urlas atskaldīšanu - nu a kurš tev liedz vēl pāris purnu ar beisbolenēm (nūjām, ne cepurēm) paņemt līdzi un kādā kravas furgoniņā tur tuvumā padežūrēt... ...ieraut iekšā, kārtīgi nodot pa dullo un kaut kur rumbulā palaist... ...un vēl piekodināt lai tur un tur, tad un tad tavu telefonu atnes un noliek, un pašam x dienas vēlak savākt, kā arī piekodināt ka puisis tiek vovērots, un ja telefona nebūs, tad noķers un vēlreiz iedos...

Nu tā tipa - ja valstī policijas nav, tad kādam taču pret urlām ir jācīnās, un ja ne savādāk, tad ar viņu pašu metodem - tās jamie saprot vislabāk, šajā gadijumā pieklājība nelīdzēs.

200620. viesis 8.maijs 2006 19:51
0 0 Atbildēt

vovērots => novērots :) va vellos - pārteicos

200621. viesis 8.maijs 2006 20:21
0 0 Atbildēt

Taa, mazgaaju autinju tur sestdien. Veel nopriecaajos ka paklaajinjus uz "sharu" (4.99) iztiiriis. Taa bija jau otraa reize, par kvalitaati esmu apmierinaats. Ieprieksheejo reiz man bija pilns komplekts ar salona tiiriishanu, nekas lieks "iztiiriits" netika, vismaz neesmu konstateejis.

Buus riit jaapalurr uz paaris svariigaam mantinjaam kas atrodas salonaa un bagaazjniekaa.

Es gan esmu paarliecinitaas par darbinieku godpraatiibu, vismaz attieciibaa uz manu iipashumu, diezvai kaads meklees nepatikshanas...

200624. viesis 8.maijs 2006 21:29
0 0 Atbildēt

nesparatu,kapec neavertu atver aizslegtas durvis glabeji vai kads cits,izsit logu un atver durvis,tu tankaa brauc ka tev nav logu vai kaa,tad jau biistamaki ir elektriski paceljamie logi:)

200626. viesis 8.maijs 2006 21:33
0 0 Atbildēt

--------------------------------------------------------------------------------

alus_veeders... izsit stiklu un atrauj pogas..:DD

200627. viesis 8.maijs 2006 21:35
0 0 Atbildēt

Andric [?] 08.05.2006 18:32

Kavlitatīvi pats nemaz nevar nomazgāt auto!

Tu nevari, es gan varu... Kas tad tur ir?? Tie magaataaji kaadi paarcilveeki vai...

200628. viesis 8.maijs 2006 21:41
0 0 Atbildēt

Vairaak satriec policijas "operatiivaa" riiciiba nevis taa mobilaa tel zaadziiba.. Un moska tomeer mobilo telefonu tur neatstaaji.... Un taa apvainot zaadziibaa nevar, ja neesi 100% paarliecinaats... Man ar vienreiz tjip nospeera maku ar dokjiem, jau arii bija itkaa vieniigais kas to vareeja izdariit, visi teica, ka arii gan jau vinjs, bet es shim degunaa nebraucu, jo nebiju par 100% paarliecinaats.. peec pusgada maks atradaas.

200634. viesis 8.maijs 2006 22:19
0 0 Atbildēt

vajadzeja iegruzjit mainjas vecako!

200643. viesis 8.maijs 2006 23:55
0 0 Atbildēt

Man bija lidzīgi šajā mojkā (tikai nepazuda tik veertigas lietas)

atstāju mazgāt - tikai virsbūvi , sanemot auto secināju , ka trūkst biletes uz izstādi Māja . Pēc skaidrošanās ar vecāko biletes atradās itkā izmestas kopā ar salona atkritumiem. Tipa mēs parūpējāmies arī par salonu, bet naudu par to neņemam. Dīvaini šajā gad. kāpēc gan jāizmet biļetes , kuras bija novietotas konsoles plauktiņā, bet pelnu trauks tā arī paliek neiztīrīts!

Vispār man šī automazgātuve nepatīk, ne vienu reizi nav uzvanīts , kad auto ir nomazgāts !!! Vienmēr jau krietni pēc solītā laika pats to konstatēju !

200644. viesis 8.maijs 2006 23:57
0 0 Atbildēt

Policista strādā par tik par cik valsts viņam maksā. Un mums viņiem (policistiem) vēl paldies būtu jāsaka ka kāds vēl vispār ir pailcis policijā strādāt. :( Čoms ar savu sievu arī policijā strādāja. 2 sīkie un autiņš - galus kopā savilkt nevarēja. Aizbrauca uz Īriju uz neatgriežšanos. Pēdējais teksts ko šis teica - mani Latvijā nekas netur un šis bardaks nesaista. Labāk svešā zemē strādāju par galdnieku, bet dzīvoju kā cilvēks...

200645. viesis 9.maijs 2006 0:29
0 0 Atbildēt

Tātad! Es esu tas, kuram nozaga to telefonu... bet lieta jau tāda, ka es piekodināju NEAIZTIKT salonu!!! un tur uz tās noteikumu lapas ir rakstīts: noteikumi ir spēkā, ja mašīnas īpašnieks nav brīdinājis par izmaiņām (ES BRĪDINĀJU!!!)!

Un telefons tur bija 120%... tas bija manas meitenes telefons, kuru pats tur biju nolicis, kad biju meiteni izlaidis no mašīnas!

200647. viesis 9.maijs 2006 2:04
0 0 Atbildēt

Mobīlnieka nozagšana ir tīrais sīkums, ko var automazgātuvē nodarīt - pagējušajā nedēļā tētim 607. Peugeot mazgātuvē, stiklus no iekšpuses slaukot, darbinieki nolauza hipergudro elektrisko (pats pieregulējas atbilstoši vadītāja sēdekļa programmai, žilbināšanas gadījumā automātiski pārslēdzas uz tumšo stāvokli u.t.t.) atpakaļskata spoguli... Par laimi viņš to brīdi pamanīja caur logu no mazgātuves kafejnīcas un mazgātuve dabūja apmaksāt remontu Peugeot centrā :) (lai gan no mazgatuves personāla puses sākotnēji izskanēja piedāvājums pielīmēt to spoguli atpakaļ ar superlīmi... :) :) :)

200648. viesis 9.maijs 2006 2:07
0 0 Atbildēt

Man pašam ir gadījies sanemt mašīnu no mazgātuves ar pilnigi pārregulētu radioaparātu - uz krievu stacijām, kuras neklausos... Nu, vai ari tas neliecina par darbinieku absolūto necieņu pret klientu?

200650. viesis 9.maijs 2006 8:03
0 0 Atbildēt

A cietushais, kad atradaas mazgaatuvee, nevareeja paluugt kaadam uzvaniit, lai dzirdeetu savu telefonu?

200651. viesis 9.maijs 2006 8:12
0 0 Atbildēt

telefons jau bija izslegts...

200653. viesis 9.maijs 2006 8:38
0 0 Atbildēt

Paskaties,iespējams,telefons ''meitenes'' somiņā..

200662. viesis 9.maijs 2006 9:37
0 0 Atbildēt

es teicu, ka PATS TO TUR NOLIKU< KAD MEITENE BIJA JAU IZKAPUSI NO MASINAS! kuru no tiem vardiem Tu nesaprati?

200663. viesis 9.maijs 2006 9:56
0 0 Atbildēt

zagtu mobilo telefonu lietas dienaa notiek simtos, tapec tas arii menti noraksta un izmet miskastee, tada nu ir taa realitate, tapec pasiem jabuut uzmanigiem un savas mantas jauzpasee...

200665. viesis 9.maijs 2006 10:19
0 0 Atbildēt

Vienreiz man nospeera servisaa 25 mp3 diskus.

policiju gan nesaucu,bet taapat nepatiikami.....liels chakars bija lai vinjus akal saraxtiitu

200666. viesis 9.maijs 2006 10:21
0 0 Atbildēt

huh.... policijas OPERATIVITĀTE (vai to maz var saukt par operativitāti???) ir fantastiska. kāreiz vakar vakarā ap pusnakti slaistos antonijas / dzirnavu stūrī. gaidu mīļoto sievieti. vēroju kā allaž tukšā dzirnavu iela ir pilna ar autiņiem līdz pat strēlnieku ielai (jo ir tak HOKEJS - tabū novietot mašīnu pie savas mājas). pie sevis vēl padomāju, lai nu kas notiktu, es ar savu pepelacu neriskētu novietot to šajā nariku rajonā.

atlika tik to man pateikt, ka pārsimt metrus tālāk pusceļā starp antonijas / strēlnieku ielu ievēroju, ka tukšajā ielā (kura kā par brīnumu tagad ir gaiša, jo par godu čempim gaisminieki pat saņēmušies saskrūvēt ielās spuldzītes) viens čubriks slaistās gar mašīnām. vēl pēc mirkļa dzirdu okeāna viļņu skaņu un kādam autiņam sāk gaudot signalizācija.

pāris sekundēs aizleca, ka okeāna dzirnavu ielā nav un skaņa visticamāk ir izsists stikls. čubriks pa to laiku ieliecas mašīnas salonā, kaut ko paķer un aiztin peku pretējā pagalmā. tā kā mūs škir ~200 metri, ta neskatoties uz to, ka esmu labs skrējējs, saprotu, ka sprintot nav jēga. ķeru telefonu, griežu 02. otrā galā flegmātisks: policija. izstāstu, kas pa lietu. paiet pusminūte / minūte - policists pie sevis skaļi domā - kāds gan dzirnavu iela ir rajons. beigās izkodis, ka laikam ziemeļu, ņem un pāradresē manu zvanu tālāk.

man par pārsteigumu otrā galā trubu paceļ vēl lielāks flegma. es žigli izstāstu storiju, pastāstu, kur stāv auto, kur aizskrēja džeks i saku: moš, ja jums kāda patruļa dežurē, lai nobrauc garām - pagalms jau tupiks - nekur tas nariks nav pazudis, gan jau kādās kāpnēs sēž. a otrs gals turpina nesteidzoties - kas par mašīnu, kāds valsts numurs (sorii, stāvu 200m attālumā i ar savām 4ām acīm tādus sīkumus nevaru saskatīt)? aprakstiet kā izskatījās noziedzinieks (come on - naktī no 200m attāluma???) i tā tālāk.....

sapratu, ka te neviens braukt netaisās (jo ir tak HOKEJS), atsāju savu telefonu i gāju mājās lakt ALU. līdzjūtības auto īpašniekam. un visiem pārējiem, kas cieš no LIELĀ hokeja.

200669. viesis 9.maijs 2006 10:40
0 0 Atbildēt

vajg to ***** mesteru izvikt kaut kur arā un vismaz purnu sašķaidīt morālai kompensācijai, tad arī viņš kā lohs pa 9. iecirkni skkraidīš, starp citu 9. iecirknī strādā vieni no sliktakajiem un nepieklājīgakajiem policistiem rīgā

200672. viesis 9.maijs 2006 10:58
0 0 Atbildēt

par mobilo tel atstaashanu mashiinaa, vakar patiikami izbriiniija teh apskates darbinieks kursh inspiceeja manu car. protams truba mashiinaa palikusies un zvana. shamais pasauc mani ka truba zvanot. Siikums bet patiikami.

200686. viesis 9.maijs 2006 12:54
0 0 Atbildēt

Nu vārdu sakot skaidrs - nebraucam tuvumā mazgātuvēm kurām ir uzraksti , ka par atstātajām mantām neatbild. Līdz pamazām saks parādīties uzraksti , ka atbild. Kādu pusgadu vai gadu taču jebkurš autiņš var izturēt bez mazgāšanas :D

200687. viesis 9.maijs 2006 13:01
0 0 Atbildēt

Rakstnieks gan ir kaut kāds losīts? Ko viņš grib lai policija dara, ja nav nekādu pierādījumu? Laikam saskatījies par daudz CSI, kur no viena atrasta mata pie tuvējās miskastes, atklāj, kurš blakus kvartālā nozadzis tantiņai somiņu.

200688. viesis 9.maijs 2006 13:03
0 0 Atbildēt

200687 tas es

200703. viesis 9.maijs 2006 13:51
0 0 Atbildēt

nu principa policijai ir variants ka atrast to telefonu ja vins joprojam (nav parsuts IMEI) darbojas. Jautajums vai viniem to vajag. telefona atrasanas vieto GSM operatori var noteik ar 3 metru precizitati, protams pec policijas pieprasijuma :(

200709. viesis 9.maijs 2006 14:14
0 0 Atbildēt

Atšķirībā no dažām citām valstīm Latvija ir Latvija, kur mudž ļaundariem un neizpalīdzīgioem policistiem. Varu nosaukt daudzas valstis, kur var pat uz ielas neslēgt auto un neviens to neaiztiks! Bet mēs tādā valstī nedzīvojam. UZMANĪGI AR SAVĀM MANTĀM! LATVIJĀ ŅEM VISU KAS NAV PIESIETS UN KAS IR, TO ATSIEN UN PAŅEM! KĀDA TUR POLICIJA... LABĀK JAU MAZĀK AR VIŅU SASKARTIES!

200712. viesis 9.maijs 2006 14:28
0 0 Atbildēt

To RX-7

Radio parslegsna ir reala tredicija. Man pat tehniskas apskates darbonis uz tam trim minutem atlavas parslegt radio uz sev tikamu staciju. Biju tik parsteigts par sadu ertu jusanos mana auto, ka pat neko nespeju pateikt...

200715. viesis 9.maijs 2006 14:38
0 0 Atbildēt

Nu par radio tas tačna, štrunts par staciju, bet man regulāri ir pārregulēti tembu settingi...

200737. viesis 9.maijs 2006 16:51
0 0 Atbildēt

par tiem radzinjiem- gruuti panelishus nonemt? Es vispar aizbraucu uz TA ar izrautu magi pilnibaa.:D

200738. viesis 9.maijs 2006 16:52
0 0 Atbildēt

200703. viesi, saskanjaa ar GSM standartu, atrashanas vietu var noteikt ar 100m precizitaati un atseviskos gadijumos- 50 m. No kurienes ravi, ka var ar 3m???

200744. viesis 9.maijs 2006 18:13
0 0 Atbildēt

200738. viesis 09.05.2006 16:52

vienalga bet tas ari netiek izmantots :(

vel pastav iespeja uzinat ar kadu numuru tagad strada tas aparats utt utjp.

200745. viesis 9.maijs 2006 18:15
0 0 Atbildēt

telefonu atrast var bet ka pieradit to ka tas pieder citam ?

200750. viesis 9.maijs 2006 20:37
0 0 Atbildēt

varu takārtot 101 reizi - neko vērtīgu neatstāt autiņā !!!

tas taču NAV reāli izkontrolēt visus darbiniekus.

pretēja gadījumā tas serviss izmaksātu tik daudz, ka neviens negribētu mazgāt autiņu.

vajag, cilvēki, domāt ar galvu, nevis galviņu !!!

200760. viesis 9.maijs 2006 23:41
0 0 Atbildēt

ir veel variants!- noliec uz ielas savu mobilo telefonu, un peec 5 min vari saukt mentus un saakt izmekleešanu !!! jefreitor, nolaidies uz zemes !

200763. viesis 10.maijs 2006 1:00
0 0 Atbildēt

To ka mazgatuves zog.. nu diemzhel tas nav nekads jaunumsa, ari ka Daugavgrivas ielas policija ir pilniga miskaste zina visi. Zheel ka taa - bet ieteiktu versties gan pie automazgataja iipashnieka, gan ari IeM iekshejo lietu izmekleshanas departamenta, par policistu nolaidibu un neatbilstibu ienjemamajam amatam.

200764. viesis 10.maijs 2006 1:08
0 0 Atbildēt

Policija NEDRIIKST ATSHUUT PAR noziedziiga nodariijuma pieteikshanas akta pienjemshanu. un tas ir jaadara, lai tiem jampampinjiem kas sezh policijaa no Iem puses pakaljas svilinatu!

200765. viesis 10.maijs 2006 1:08
0 0 Atbildēt

He he - tikko sapratu vieu, kur tochna mashinu nemazgashu

200773. viesis 10.maijs 2006 9:46
0 0 Atbildēt

shitas ir vakardienas raksts! laikam redakcijai nav jaunu rakstu ko likt ...

200774. viesis 10.maijs 2006 9:53
0 0 Atbildēt

iauto jau nav avīze - visi varbūt nepaspēja izlasīt ;)

200775. viesis 10.maijs 2006 10:07
0 0 Atbildēt

njaa šai automazgātvei reputācija tika sagrauta...

200779. viesis 10.maijs 2006 10:37
0 0 Atbildēt

varu pastaastiit mazliet cita rakursa staastu arii par ENRI (kaadu gadu atpakalh aiz Zemitaana tilta)

Kameer auto tiek mazgaats, vieniigaa vieta kur buut, ir augshaa kafejniicaa - samaksaat par pakalpojumu un varbuut iedzert veel kaadu teeju. Pec visa procesa dododies aaraa no kases/kafejniicas veicu standarta proceduuru durvju atveeshanai - nospiezhu rokturi un veru durvis valhaa. Bet izraadaas, ka kantoris laikam ir ekonomeejis un ielicis balkona durvis (bet aizsleedzamas arii ar atsleegu no abaam puseem), kuraam rokturis uz leju noziimee durvju nosleegshanu. Un taa kaa veel arii nosleegshanas mehaanisms pamaniijaas fikseet durvis tikai augshpusee, tad pie manas durvju atveershanas meeghinaajuma visa konstrukcija deformeejaas un sapliisa stikls. Sapliisa veiksmiigi, jo neizbira un neuzgaazaas lielos gabalos man un 3-gadiigajam deelam.

Un tad saakaas - draudeeshana ar policiju, pieprasiijums samaksaat, teksti par to, ka kantoris maksaa par auto bojaajumiem, zvaniishanai kantora prieshnieciibai. Un tad ari izraadiijaas, ka ne es pirmais lauzhu taas durvis, tikai es beidzot esmu sapleesis arii stiklu. Taa visa rezultaataa peec 10 min devos prom neko papildus nesamaksaajis, jo shajaa kadiijumaa pats kantoris bija seene, ka apriikojis it kaa parastas durvis ar tik "krutu" risinaajumu.

Zinaajaat, tachu, ka visu zog, kas nav piesiets. Man sievai kaads 2 minuutees "paceela" mobilo, kursh bija realli pakritis zem auto pie izkaapshanas.

Tad nav ko briiniities par shaadu iznaakumu.

Ieveerojiet jums un citiem pierastaas lietas, atcerieties ka ir arii cilveeki-maitas, kuriem nevar uzticeeties ne par 5 kapeiki. Tad nebuus jaamaitaa nervi un jaateeree laiks/nauda ar policiju.

200859. viesis 11.maijs 2006 0:27
0 0 Atbildēt

automazgaatue par mashiinaa atstaatajaam mantaam neatbild. baac tad jau sanaak ka man liidzi uz kafuuzi jaanjem aptiecina, ugunsdzeeshamais aparaats, trijstuuris, donkrats, titenju atsleega, rezrve ritenis, magnetafons, visi muuzikas diski un veel sazin kas ko var panjemt un paardot! kaa nekaa aptiecinja vienmaksaa gandriiz 10Ls un domaajam pa vienas devas cenu sho visu varetu notirgot visai aartri!!!

200936. viesis 11.maijs 2006 18:42
0 0 Atbildēt

nu gan... es ar vienreiz aizmirsu mobilku salonā, bet tas bija citā mazgātuvē. Atcerējos es par telefonu gandrīz uz pašām mazgāšanas beigām, gāju skatīties. Paldies D, telefons bij savā vietā. Bet nu daļēji arī tāpēc, ka tas bija ielikts padziļinājumā durvju rokas balstā, kur to var arī nepamanīt.

200944. viesis 11.maijs 2006 22:44
0 0 Atbildēt

Ir jābūt idiotam, lai dēļ štrunta mobilā viltos uz policiju... Ja reiz ļoti gribi dabūt - iekš video redzēji, kurš vainīgais. Sagaidi pēc darba un izpurini.

234323. viesis 19.maijs 2007 21:58
0 0 Atbildēt

Man ari noskruveja vejasargus abas durvju puses!Pamaniju tikai velak!

262364. viesis 8.oktobris 2008 14:48
0 0 Atbildēt

Tagat Olipija ir jauni saimnieki, mazgaa vienkarshi super!!!

262365. viesis 8.oktobris 2008 14:50
0 0 Atbildēt

Kaa var magaatava sabojaat reputaaciju, jo tie mazgaataji skraida no vienas vietas uz otru, varbuut vinsh jau straadaa jau citaa magatavaa, uz kur tu brauc

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti