Autofavorīts kļūst par auto markas SsangYong dīleri 14

 
30.maijs 2006 12:55

SIA “Autofavorīts”, kas Latvijā pazīstams jau divpadsmit gadus kā viens no lielākajiem auto rezerves daļu, servisa iekārtu tirdzniecības un auto remonta un apkopes uzņēmumiem, kļuvis par pilntiesīgu Dienvidkorejas auto būves uzņēmuma “SsangYong Motor Corporation” produkcijas dīleri Latvijā.

SIA “Autofavorīts” dīlera līgumu par “SsangYong” automašīnu tirdzniecību un apkalpošanu Latvijā noslēdza ar “SsangYong Motor Corporation” pārstāvi Baltijas valstīs “UAB Nellmann Baltic” noslēdza 2006. gada 11. aprīlī, bet pirmo automašīnu tirdzniecība tika uzsākta maija otrajā pusē.

““SsangYong” ir auto marka, kuras tirdzniecībā redzam perspektīvu. Pašlaik mūsu tirgum tiek piedāvāti trīs auto modeļi, bet jau tuvākajā laikā gaidāmi divi jauni šīs markas modeļi. Bez tam ražotāja plānos ietilpst vieglo automobiļu ražošanas uzsākšana, kas ļaus palielināt tirdzniecības apjomus,” stāsta SIA “Autofavorīts” valdes priekšsēdētājs Agris Bārda.

Dienvidkorejas auto ražošanas uzņēmums “SsangYong Motors” savā vairāk kā piecdesmit gadu pastāvēšanas vēsturē ir piedzīvojis veiksmes un neveiksmes gadus. Tā nosaukums ir vairākkārt mainījies līdz ar īpašnieku maiņu, bet kopš 1990. gada uzņēmums sekmīgi sadarbojas ar automašīnu “Mercedes-Benz” ražotāju, kas ir ļāvis attīstīt ražošanas kvalitāti. “SsangYong” modeļu gammā atrodami divi apvidus automobiļi Rexton un Kyron, kā arī mikroautobuss Rodius. Šī gada izskaņā tiem pievienosies nesen starptautiskajā Dienvidkorejas auto šovā demonstrētais apvidus pikapa modelis Actyon Sports.

“Ļoti izdevīgi ir tas, ka “SsangYong” Baltijas noliktava atrodas Igaunijā, un automašīnu piegādes laiks ir aptuveni trīs dienas. Vienīgi īpašu pasūtījumu izpilde var aizņemt līdz pat četriem mēnešiem kā tas ir lielai daļai ražotāju,” piebilst Agris Bārda.

Visām “SsangYong” automašīnām ir trīs gadu vai 100 tūkstošu kilometru noskrējiena ražotāja garantija, un to pēcpārdošanas apkalpošanu veiks visi SIA “Autofavorīts” servisa centri. Jaunajam “SsangYong” automašīnu dīlerim pašreiz ir divi servisa centri Rīgā – Gunāra Astras ielā 8a un Graudu ielā 68., kā arī pa vienam servisa centram Talsos, Miera ielā 39. un Ventspilī, Zvaigžņu ielā 13. Jau šī gada rudenī tiem pievienosies tirdzniecības centrs “Autofavorīts” Rīgā, Valgales ielā 2a un servisa centrs Daugavpilī. Visos SIA “Autofavorīts” servisa tīkla punktos ir nepieciešamais aprīkojums, lai apkalpotu “SsangYong” automašīnas, kas dod lieliskas iespējas šo automašīnu lietotājiem ietaupīt laiku un izvēlēties sev tuvāko punktu automašīnas apkopes veikšanai.

Skaidro SIA “Autofavorīts” valdes priekšsēdētājs Agris Bārda: “Mūsu uzņēmums līdz šim veiksmīgi nodarbojās automašīnu rezerves daļu un servisa aprīkojumu tirdzniecību, kā arī automašīnu remontu un apkopi. Pateicoties uzņēmuma veiksmīgajai attīstībai un lielajai pieredzei, mēs esam apgādājuši savus servisus ar visu nepieciešamo tehniku. Bez tam uzsākot “SsangYong” automašīnu tirdzniecību, iegādājāmies arī visas ražotāja sertificētās un specializētās iekārtas, lai spētu veikt automašīnu garantijas apkopi jebkurā no “Autofavorīts” servisa centriem. ”

“SsangYong” automašīnu tirdzniecība ir uzsākta Rīgā, Gunāra Astras ielā 8a, kur iespējams tuvāk iepazīties ar šīs markas modeļu gammu, bet jau drīzumā to būs iespējams izdarīt jaunajā tirdzniecības centrā “Autofavorīts” Rīgā, Valgales ielā 2a.

““SsangYong” automašīnu tirdzniecība ir mūsu uzņēmuma pirmais solis automašīnu tirdzniecībā, kam drīzumā sekos vairāku auto marku piesaistīšana, jo uzņēmumam ir plašs auto apkalpes punktu tīkls, kas ļauj piedāvāt klientiem labu servisu,” stāsta Agris Bārda.


 
Visi komentāri
 
202123. viesis 30.maijs 2006 15:40
0 0 Atbildēt

pāris ssanyongi jau ir manīti, bet tas dizains gan ir **** šiem auto. pie tam ar 3 gadu garantiju diezvai ir jēga tādu pirkt, jo ir šaubas par kvalitāti

202148. viesis 30.maijs 2006 19:10
0 0 Atbildēt

Iepriekš jau izzsaku līdzjūtību visiem nākamajiem SY īpašniekiem. Lai izdarītu šādu izvēli ir jābūt sevišķi apdalītam!

202150. viesis 30.maijs 2006 19:24
0 0 Atbildēt

s uuds ne mašīna.

sore - nevarēju attureeties iespamot :)

202155. viesis 30.maijs 2006 19:48
0 0 Atbildēt

Es ar ievemšu - A kad Autofavorīts mašīnas plāno sākt tirgot?

202177. viesis 31.maijs 2006 9:27
0 0 Atbildēt

202148. viesis 202150. viesis - brauciet tik ar saviem oooo 80 "burbulis" mega-super-uber auto un nepļutiet pa tīmekli

202193. viesis 31.maijs 2006 11:11
1 0 Atbildēt

Viesi 202177 līdzjūtības arī tev. Pat 81 gada kadets man šķiet pievilcīgāks!

202195. viesis 31.maijs 2006 11:24
0 0 Atbildēt

202193. viesis - man taču vienalga. Brauc ar kadetu, bet mēģini saturēt savu caurēju.

PS Ir cilvēku grupa, kuriem ēdiens no miskastes liekas pievilcīgāks par restorānā pasniegto. Izskatās, esi viens no viņiem.

202201. viesis 31.maijs 2006 12:22
0 0 Atbildēt

Ja nav kazai piena tad nav. Izsaku liidzjuuiibu SSY iipashniekiem ....

202218. viesis 31.maijs 2006 13:29
0 0 Atbildēt

Te nu gan diskusija :D Viens ar savu līdzjūtību lien d..ā, citam kadets labāks :D

Es domāju, ka ML mersis ir labāks par Jongu :D bet kadets - diez vai. Tāpēc kadeta cienītāji varētu atgriezties pie saviem pretkorozijas darbiem un vismaz neizteikties rupji :) Nevajag uzreiz aplikt kaut ko vienkārši tāpēc, ka nevar to atļauties.

202243. viesis 31.maijs 2006 15:38
0 0 Atbildēt

Nu vispaar jau pati firma SSY ir Dienvidkorejas militaari-ruupnieciskaa kompleksa stipri redzama daliibniece. Starp citu, peec licences razho Mercedes diizeljmotorus un ir vieniigaa aarpus Vaacijas, kurai ljauts uz dzineeju vaakiem rakstiit "Mercedes Benz" :-) Par kaut ko jau tas liecina ...un Musso nebij nekaada vaina. Jaa, ir tas dizais bik futuuristisks, bet iekshaa seezhot jau to neredz :-)

202273. viesis 31.maijs 2006 22:09
0 0 Atbildēt

pr to MB tipa diizeli s.j. izpildiijumaa es dzirdeeju vienaa servisaa no motorista. sheit par taadiem vaardiem izbanotu uz muuzhu.

202302. viesis 1.jūnijs 2006 9:38
0 0 Atbildēt

Kur tad Zvaunis ar visu Adamauto palika, viņš tak arī kaut ko gribēja tirgot?

p.s. Rextonam nav ne vainas.

202305. viesis 1.jūnijs 2006 9:48
0 0 Atbildēt

316i - a omīte tev neko nav teikusi par s.j. dīzeļiem? :D

202660. viesis 5.jūnijs 2006 0:44
0 0 Atbildēt

Dizains, kā krievu militāristiem, tie visur vienādi laikam. Pārāk daudz jēdzīgu konkurentu SSY ar nopietnākām garantijām, un nosaukumi saprotamāki KIA, Hundajs u.c. Un nebūs kauns no tādiem izkāpt ārā. Grūti šo dizainu nosaukt par futūristisku - drīzāk anarhisks. Iekšā sēžot jau neredz, bet ārā kāpt kauns..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti