Bensons Honda Racing labākais - Jānis Kārkliņš 3

 
10.jūlijs 2006 11:07

LMT un Siemens Latvijas čempionāta piektajā posmā, rallijā „Kurzeme”, startēja i augstāko rezultātu no „Bensons Honda Racing” braucējiem sasniedza jaunākais no komandas pilotiem Jānis Kārkliņš kopā ar pieredzējušo stūrmani Uldi Gauju, kuri ierindojās ceturtajā vietā N3 klases ieskaitē.

Rallijā „Kurzeme” notika traģisks negadījums - sacīkšu avārijā bojā gāja Aivara Rudzīša ekipāžas stūrmanis Gatis Vilciņš.

„Bensons Honda Racing” komanda izsaka visdziļāko līdzjūtību autosportista Gata Vilciņa ģimenei un tuviniekiem, viņu pāragri zaudējot.
Pēc pirmajiem diviem pilsētas ātrumposmiem Jānis Kārkliņš/Uldis Gauja N3 klases vērtējumā bija trešie, taču otrajā sacensību dienā vienu pozīciju viņi pazaudēja, bet tai pašā laikā spēja uzrādīt ļoti augstvērtīgu rezultātu atsevišķos posmos – slavenajā Vecpils ātrumposmā Jānis Kārkliņš abas reizes bija ātrākais no vientilta piedziņas automašīnām.

„Atmaksājās tas mācību darbs, ko paveicām Cēsu rallijā,” pēc rallija „Kurzeme” atzina Jāņa stūrmanis Uldis Gauja. „Ja ne tehniska kļūme sestajā ātrumposmā, mēs būtu iekļuvuši godalgoto trijniekā, taču kopumā varu teikt, ka mums gāja ļoti labi, Jānis mācās, analizē un tas viss summējas rezultātos.”

Krišjānis Caune/Vilnis Vitkovskis rallijā „Kurzeme” N3 klases ieskaitē ierindojās piektajā vietā, Jānim Kārkliņam/Uldim Gaujam zaudējot 0,77 sekundes.



Brāļi Šimkus rallijā „Kurzeme 2006” ieskaites punktus neguva, jo piedzīvoja izstāšanos.

Rallijā „Kurzeme” N3 klasē uzvarēja Andis Neikšāns/Edgars Utāns („LMT rallija komanda”), otrie – Dans Leščs/Jānis Vīksna („Liepājas rallija komanda”), trešie – Artis Štrauss/Raimonds Tihonovs („Apvienotā rallija komanda”).

Sestais un pēdējais LMT un Siemens Latvijas čempionāta posms, rallijs „Latvija 2006” notiks 29., 30. septembrī un 1. oktobrī.
 
Visi komentāri
 
206094. viesis 10.jūlijs 2006 11:45
0 0 Atbildēt

Kaarklinjsh taa saslaveets, bet Krishs bijis tikai 0.77 sekundes leenaaks. Tad jau Krisha laiki/sasniegumi nemaz nebija daudz sliktaaki.

206122. viesis 10.jūlijs 2006 15:54
0 0 Atbildēt

... jaa, tikai Kaarklinsh lielu daljas distanci veica ar sapliisushu auto!

206126. viesis 10.jūlijs 2006 16:45
0 0 Atbildēt

jā, tikai kārkliņš, atvainojiet, vēl arī skolas solā sēž.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti